Riktigt usel kvalitet och ännu sämre kundservice! ⭐ Vi köpte en vattenkokare från Smeg i tron om att vi betalade för både snygg design och hög kvalitet, men det visade sig vara ett rent felköp. E... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en el kedel der begyndte at boble i emajlen. Jeg tog et billede og sendte afsted til Smeg og jeg har fået så fin service. Jeg har modtaget en helt ny el kedel og det er under 14 dage siden j... Toon meer
Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryg... Toon meer
Jag beställde en vara från SMEG (har beställt kyl/frys, brödrost, tvättmaskin och mikrovågsugn under de senaste 12 mån. När jag skulle få leverans blev jag ombedd att hålla mig hemma mellan 17:00 -22... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.
Contactgegevens
Dockplatsen 1, 211 19 , Malmö, Zweden
- 010-178 34 90
- info@smegshop.se
- smeg.com/se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
produkten har ju inte ens kommit
produkten har ju inte ens kommit, hur ska jag kunna sätta ett betyg då? Extremt försenat
Leverans enligt överenskommelse
Leverans enligt överenskommelse. Trevlig personal. Mycket bra spis.
Allt gick bra.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Kunde inte leverera vara som gick fint…
Kunde inte leverera vara som gick fint att beställa på flera månader så det blev en avbeställning direkt

Antwoord van Smeg Sverige
Skulle dock önska möjlighet till…
Skulle dock önska möjlighet till rabatter t nästa köp när man köpt 3 produkter från er på en gång 😄 annars super nöjd!!!!!
Det dåliga är att få vänta ett halvår…
Det dåliga är att få vänta ett halvår på sina varor.

Så så enkelt allting
Så bra service, snabba svar. Otroligt enkelt med att skicka tillbaka samt att man får sina produkter väldigt snabbt. Jag är jätte jätte nöjd. Min elvisp är helt perfekt och aldrig längtat så mycket som jag längtar nu efter min mjölkskummare.
Har ännu inte fått min vara
Har ännu inte fått min vara, är restad. Så svårt att ge någon feedback.

Bedrövligt lång leveranstid!
Bedrövligt lång leveranstid, beställt en vattenkokare med preliminär ankomst dec-jan! 4-5 mån…

Antwoord van Smeg Sverige
Jag är nöjd med Smeg produkter
Fina produkter men otroligt dålig…
Fina produkter men otroligt dålig leverans. Dom tar ut avgift för porto även fast man handlar för antal tusenlappar samt leveransen bekräftades inte förens efter köpet och då var det cirka tre månaders väntetid.

Antwoord van Smeg Sverige
Utmärkt service och en fantastisk…
Utmärkt service och en fantastisk produkt... bortsett ifrån en sak - en grå kabel?! Hur tänkte den som tog beslut om att använda (fula) discountgrå plastkablar på snygga designprylar i retrostil?
Detta är såklart inte butikens fel så det blir fem stjärnor ändå.
Snabb och bra service
Jag köpte en diskmaskin i april
Jag köpte en diskmaskin i april. Den var trasig vid leverans men då vi började använda den i juni anmälde vi felet då. Smeg har via partners i två månader försökt laga diskmaskinen utan resultat. De byter del efter del. Snart har vi en helt ny maskin byggd av reservdelar.
Maskinen funkar fortfarande inte och smeg svarar inte på Mail eller telefon.
Efter kontakt med smeg gick de med på att byta ut den. Dock tog det en månad från jag kontaktade dem till maskinen byttes ut. Fullständigt galet när man köpt ett komplett kök för över 100tkr av dem. Aldrig mer
Snabb leverans och fin produkt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.