Bestilte snacks og sodavand små 20 min før lukketid, og vidste ikke om min ordre ville gå igennem, da den forventet leveringstid er på 1 time. Lille halvtime efter kom de med mine varer. Retfærdige pr... Toon meer
Har i dag fået leveret som gave til en kollega. Da hans gamle adresse imidlertid var den jeg havde bestilt levering til via Krak-søgning, ringede de op til min kollega og kørte ud på rigtig adresse in... Toon meer
Hurtigt, nemt, god service! Jeg bestilte til min veninde, som sammen med hele familien var corona-ramte. En enkelt vare var ikke 'på hylden', men det ordnede vi fluks på SMS. Hvis bare jeg selv boede... Toon meer
Yderst tilfreds med det hele! Virkelig smart koncept👏🏽 Da jeg bestilte forventede jeg en time leverings tid, og det kom allerede indenfor en halv time. Anden gang jeg bestilte lagde jeg en ordre ind... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Snack Reload leverer snacks og forfriskninger lige til døren hver eneste dag, i hele Aalborg. Vores koncept bygger på, skarpe net-priser og billig levering.
Denemarken
- snackreload.dk
Snack reload skuffer aldrig!
Snack reload skuffer aldrig!
Altid godt udvalg med skarpe priser, såment lækkert at der altid bliver leveret til tiden, og at de gider hjælpe en sulten makker selv sent ud på natten 🥳
Hurtig levering med et smil
Hurtig levering med et smil, fine priser og brugernem hjemmeside!
Super levering
Gode priser, hurtig og super levering! Ikke sidste gang, at jeg bestiller hos Snack Reload, når slik-sulten trænger på. Kan helt klart anbefales!
Har aldrig haft så slem madforgiftning
Har aldrig haft så slem madforgiftning. Mistænker mejeriprodukterne for ikkke at have været opbevaret korrekt

fantastisk snacks
Sindssygt god service samt levering
Sindssygt god service samt levering, bedste slikbutik i Nordjylland
Fantastisk Service og alt hvad vi…
Fantastisk Service og alt hvad vi bestilte kom og vores drikkevarer var iskolde. Vil helt klart anbefale det til andre.

Super nemt
Super nemt! Ligger med et brækket ben, og så kan snacklysten sgu godt melde sig. Så genialt der lige fandtes snack reload! De kom i løbet af 30 min ca. Med kolde monsters og snacks. Kan klart anbefales!

elsker at bestille herfra
elsker at bestille herfra. De kommer hurtigt, har kun oplevet i travl tid maks 30 min. laver gode priser og service. Og hvis den er over 00 kan de stadig levere lidt snacks til dem der hungre efter chips og dip. plus deres rose og hvidvin er fremragende. Og så søde mennesker der levere. Helt klart 5 stjerner herfra!
Over and beyond service!
Fantastisk butik!
Jeg bestiller uden at tænke over det knap 30min inden lukketid, og jeg bor et godt stykke væk. Til trods for der leverer de kl 3:10
Og da jeg bestilte et dato tilbud og de løb tør for dem på dato, så byttede de, de resterende poser ud med nogle med mindst 6mdr holdbarhed. Og det var selvom de selv skrive at prisen var under indkøbspris, så de tabte penge på dem, men byttede af lige venner ud med nyere dato for at ekspederer ordren!
Over and beyond service!
Tusinde tak til jer!!!

Antwoord van Snack Reload
Fantastisk service, kan stærkt anbefales!
Jeg bruger ofte Snack reload, jeg har altid en fantastisk oplevelse med dem. De levere drikkevarerne super kolde hvilket er fantastisk. Jeg kan stærkt anbefale dem, de er også super nemme og komme i kontakt med hvis der er noget. Jeg kom engang til at skrive en forkert adresse på, jeg skrev blot en besked til nummeret og de svarede med det samme og kom til den nye adresse. Altid en fornøjelse! 🙏

Hurtig service
Hurtig service. Kæmpe godt alternativ til tankstationer og hvad der ellers har åbent efter 22.
Dette er et helt fantastisk sted
Dette er et helt fantastisk sted
Altid her jeg venner tilbage til
Fede vare og Fantastisk service
Hurtig levering og billigere end hvad…
Hurtig levering og billigere end hvad man ellers kan få kl 23
Hurtig levering og altid med et stort…
Hurtig levering og altid med et stort smil. Vareudvalget kunne dog godt være noget større. Men absolut anbefalet.
Aalborgs bedste indenfor feltet
Simpelthen kanon service og levering.
Lees meer over geverifieerde reviews.