Ik had mijn rijbewijs snel nodig zo ben ik in contact gekomen met Rijschool snel gehaald die aangaf dat als je kan rijden je direct praktijk mag afrijden. Geen grappen geen geld uit je willen trekke... Toon meer
Ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijexamen en ben super blij! Niet alleen heb ik mijn rijbewijs snel gehaald, maar de rijinstructeurs hebben me ook echt goed geholpen tijdens het hele proces. Ze zien... Toon meer
Beleving was echt super leuk. Leuke leerzame les voldoet aan alle eisen en gegarandeerd dat je t in je hoofd houd. De leefwijze van rijschool snel gehaald is super fijn alles lekker duidelijk en log... Toon meer
De dagcursus heb ik als heel leerzaam, leuk en gezellig ervaren. Mijn instructeur gaf mij veel motivatie en stelde mij goed gerust wanneer ik zenuwachtig was. Dankzij zijn duidelijke uitleg en fijne b... Toon meer
Wil jij snel en veilig leren rijden? Zoek niet verder! Bij Rijschool Snel Gehaald bieden we professionele rijlessen voor auto, motor en scooter. Met onze ervaren instructeurs en flexibele lesprogramma's ben je verzekerd van een geslaagde rit naar succes.
Ruilstraat 84, 3023 XX, Rotterdam, Nederland
- 010-8180217
- info@snelgehaald.nl
- snelgehaald.nl
De beste ervaring die ik heb gehad ze…
De beste ervaring die ik heb gehad ze leggen alles luid en duidelijk uit ik heb me rijbewijs gehaald en heb nog nooit zo een top rij instructeur gehad jullie moeten je zo snel mogelijk aanmelden bij rijschool snel gehaald !

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Alles word je goed geleerd zodat je…
Alles word je goed geleerd zodat je klaar bent voor de examen. In een keer gehaald!!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Graag wil ik mijn positieve ervaring…
Graag wil ik mijn positieve ervaring delen over deze rijschool. De instructeur(önder) biedt volledige aandacht en zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het rijexamen. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die wil slagen. Uitstekende lessen en professionele begeleiding!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Hele goeie rijschool in een keer mijn…
Hele goeie rijschool in een keer mijn rijbewijs gehaald!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Beste rijschool in 1 keer gehaald…
Beste rijschool in 1 keer gehaald makkelijk

Goede rijschool
Ik slaagde in 1x voor mijn praktijkexamen dankzij de lessen van deze rijschool. De instructeur en effectieve lesmethoden hebben me geholpen om zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn. Ik ben enorm dankbaar voor hun ondersteuning en beveel Rijschool Snel Gehaald van harte aan aan iedereen die snel en succesvol zijn rijbewijs wil halen!!!’

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
De beste rijschool van Nederland !
Zeer vakbekwaam weet wat er nodig is al verschild dat per leerling. Ik zelf heb bij meerdere rijscholen gelest maar het lukte maar niet en lukte maar niet. Dankzij rijschool Snel gehaald heb ik me rijbewijs ook echt snel gehaald. Laat je niet oplichten door andere rijscholen met veelte hogen prijzen en het aansmeren van onnodige lessen!!!!

Ik raad deze rijschool 100% aan
Ik raad deze rijschool 100% aan. Ik heb mijn praktijk examen met vertrouwen gehaald. De lessen waren altijd leerzaam en mijn rij instructeur heeft altijd inzet getoond. Ik stuur me vrienden en familie zeker naar hier

Goeie uitleg en resultaat
Soldaten plek boys, kom en check t in een keer gehaald.

Duidelijke rijlessen met goed resultaat
Duidelijke rijlessen met goed resultaat

Uitleg top en duidelijk
Uitleg top en duidelijk , beter kan niet!
Genoeg geduld !

Prima school
Ik heb gisteren motor examen bij" snel gehaald" gelijk gehaald "ik ben super blij, bij davut krijg je goede advies en gepast hij legt heel goed uit hoe je moet motor rijden prima school
Goed aan te raden voor iedereen bedankt davut voor alles succes verder.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Als je een motorrijbewijs wilt halen en…
Als je een motorrijbewijs wilt halen en betrokken wilt zijn bij de spanning van veilig motorrijden, kun je je passie voor motorrijden verwezenlijken met lessen en planning die geheel op jou gericht zijn.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Bij rijschool snelgehaald krijg je 100%…
Bij rijschool snelgehaald krijg je 100% aandacht met goed resutaat.De aandachtpunten worden benadrukkelijk uitgelegd en herhaald. Duidelijke en proffessionele begleiding👌.

Van fiets naar motor
Ik fiets graag veel en wilde wel eens een lesje motor rijden proberen. Mijn instructeur Davut deed mijn portofoon in mijn oor nadat hij de basics had uitgelegd. Daarna kreeg ik instructies via de oortelefoon en voelde mij daardoor ook veilig op het parkeerterrein waar de les plaats vondt. Dit was mijn eerste motor rijles en aan het einde had ik het door hoe ik moet gas geven, schakelen, remmen +(nood remmen) en slalommen. Ik kan niet wachten om nu door te gaan.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Beter kan het niet worden!
Recent heb ik mijn auto praktijkexamen afgelegd met behulp van Rijschool Snel Gehaald. Mijn rijinstructeur Davut Ayhan is een geweldige lesgever die de leerling laat leren door te laten zien wat deze al goed beheerst en waar er verbeterpunten liggen. Hij is iemand die daadwerkelijk het beste uit elke kandidaat kan halen. Verder is het altijd gezellig in de lesauto en waardeer ik het ook enorm dat lessen niet uitvielen en dat ze nooit te laat zijn. Een enorme aanrader!

Betrouwbare rijschool
Heb hele goeie ervaring met deze jongens komen hun afspraken na en rijlessen op maat. Heb mijn motor rijbewijs in totaal binnen 3 maanden gehaald. Bedankt!!!

Beste rijschool
Ik heb veel gehoord over jullie goede…
Ik heb veel gehoord over jullie goede zaken ga zo door mijn complimenten
Perfecte rijinstructeur
Hele goeie en lieve rijinstructeur. Geeft goeie lessen en is er altijd om je iets bij te leren. Ik raad het sws aan