Ik had mijn rijbewijs snel nodig zo ben ik in contact gekomen met Rijschool snel gehaald die aangaf dat als je kan rijden je direct praktijk mag afrijden. Geen grappen geen geld uit je willen trekke... Toon meer
Ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijexamen en ben super blij! Niet alleen heb ik mijn rijbewijs snel gehaald, maar de rijinstructeurs hebben me ook echt goed geholpen tijdens het hele proces. Ze zien... Toon meer
Beleving was echt super leuk. Leuke leerzame les voldoet aan alle eisen en gegarandeerd dat je t in je hoofd houd. De leefwijze van rijschool snel gehaald is super fijn alles lekker duidelijk en log... Toon meer
De dagcursus heb ik als heel leerzaam, leuk en gezellig ervaren. Mijn instructeur gaf mij veel motivatie en stelde mij goed gerust wanneer ik zenuwachtig was. Dankzij zijn duidelijke uitleg en fijne b... Toon meer
Wil jij snel en veilig leren rijden? Zoek niet verder! Bij Rijschool Snel Gehaald bieden we professionele rijlessen voor auto, motor en scooter. Met onze ervaren instructeurs en flexibele lesprogramma's ben je verzekerd van een geslaagde rit naar succes.
Ruilstraat 84, 3023 XX, Rotterdam, Nederland
- 010-8180217
- info@snelgehaald.nl
- snelgehaald.nl
Top rijschool
Goede instructies, snelle datums. In 1x gehaald. 1 en al top!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Ik wil hartelijk bedanken aan mij…
Ik wil hartelijk bedanken aan mij instructeur Davut Ayhan. Hij is een gezellige en vriendelijke instructeur en geeft goed uitleg. Zowel auto als mijn motorrijbewijs behaald. Top rijschool👌

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Een top docent met veel ervaring
Een top docent met veel ervaring. Bedankt Davut voor je plezierige en fijne lessen!!!

Zeker een TOP rij instructeur
Zeker een TOP rij instructeur. Je merkt duidelijk dat het begeleiden van leerlingen zijn trots is. Hij geeft je alle vertrouwen die je nodig hebt. Vriendelijk zeer geduldig. Toppppppp.

Goeie rijschool
Goeie rijschool, leer je alles heel goed en regelt snelle examen datum voor je

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Perfecte rijlessen legt goed uit en…
Perfecte rijlessen legt goed uit en snel examen gedaan

Hallo vriend
Hallo vriend, hij geeft hele goede autolessen, hij zorgt heel goed voor zijn leerlingen, iedereen haalt zijn rijbewijs bij het CBR examen en gaat weer naar huis, hele fijne rijschool.

Goede ervaring!
Lieve instructeur, altijd veel geduld en legt duidelijk uit.
Hele fijne rijschool, zeker aan te raden!

Top top
Top top, mijn zoon heeft alles bij elkaar in 4 maanden zijn rijbewijs gehaald en dat alles in een keer. 🙏🫶

TOP rij instructeur!!!!
Dit is een TOP rij instructeur die het beste uit je haalt. Je merkt duidelijk dat het begeleiden van leerlingen zijn kracht is. Hij geeft je de zelfvertrouwen die je goed verder zal helpen in het leerproces. Met behulp van zijn begeleiding zul je zeker slagen!!!
5 dikke sterren voor deze man!

Blij met rijschool
Ik heb erg genoten van de lessen. Ik heb het ook naar mijn mening vrij snel behaald. Heel blij met de rijschool.

Hele goede leermeester
Erg attente rijschoolhouder, zeer vriendelijk en geduldig. De lessen waren heel duidelijk.
Zeer zeker een aanrader om hier te komen lessen!