Ik had mijn rijbewijs snel nodig zo ben ik in contact gekomen met Rijschool snel gehaald die aangaf dat als je kan rijden je direct praktijk mag afrijden. Geen grappen geen geld uit je willen trekke... Toon meer
Ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijexamen en ben super blij! Niet alleen heb ik mijn rijbewijs snel gehaald, maar de rijinstructeurs hebben me ook echt goed geholpen tijdens het hele proces. Ze zien... Toon meer
De dagcursus heb ik als heel leerzaam, leuk en gezellig ervaren. Mijn instructeur gaf mij veel motivatie en stelde mij goed gerust wanneer ik zenuwachtig was. Dankzij zijn duidelijke uitleg en fijne b... Toon meer
Wil jij snel en veilig leren rijden? Zoek niet verder! Bij Rijschool Snel Gehaald bieden we professionele rijlessen voor auto, motor en scooter. Met onze ervaren instructeurs en flexibele lesprogramma's ben je verzekerd van een geslaagde rit naar succes.
Ruilstraat 84, 3023 XX, Rotterdam, Nederland
- 010-8180217
- info@snelgehaald.nl
- snelgehaald.nl
Aardige en duidelijke kerel!
Zeker Snel gehaald!
Ik heb een geweldige ervaring gehad met rijschool Snel Gehaald, met rijinstructeur Davut Ayhan. Ik heb maar een paar lessen gereden bij Davut en het was top. Davut is altijd punctueel en komt op tijd voor elke les. Wat ik echt waardeer, is zijn vermogen om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren tijdens de lessen. Hij heeft me altijd op mijn gemak laten voelen, wat mijn zelfvertrouwen achter het stuur enorm heeft vergroot. Davut is geduldig, vriendelijk en professioneel, en zijn duidelijke instructies hebben me geholpen om snel en zelfverzekerd te leren rijden. Ik ben erg tevreden met de service van Snel Gehaald en beveel het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijschool met een uitstekende instructeur. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En heb mijn rijbewijs ook inderdaad snel gehaald!

Super fijne uitleg
Super fijne uitleg, inderdaad mijn rijbewijs snel gehaald ,ze zorgden ervoor dat ik mij tijdens de rijlessen op mijn gemak voelde dat resulteerde dat ik snel alles oppakte! Bedankt voor mijn rijbewijs halen ga zo door !!
Super rijschool aanrader!
Beste rijinstructeur 6 lessen genomen 1…
Beste rijinstructeur 6 lessen genomen 1 keer geslaagd grt je beste leerling
Flexibele instructeur
Flexibele instructeur, probeert altijd probleem oplossend mee te denken. Ik ben in 1X geslaagd voor mijn motor rijbewijs bij rijschool Snelgehaald.
Topper bedankt aan mij instructeur D
Topper bedankt aan mij instructeur D. Ayhan. Hij is een vriendelijke instructeur en geeft goed uitleg.
Motorrijbewijs behaald. Echte aanrader
Bedankt voor de leuke lessen
Bedankt voor de leuke lessen. Ik raad rijschool snelgehaald aan.
Een perfecte rijschool
Een perfecte rijschool!
Ik ben zeer blij met de hulp die ik heb gekregen om zelfverzekerd auto te rijden. Hij is altijd op tijd, en komt altijd zijn afspraken na.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Geweldige rijschool met een hele…
Geweldige rijschool met een hele huiselijke sfeer, de instructeurs zijn erg fijn om mee te werken omdat zij gezellig en toegankelijk zijn maar wel goede tekst en uitleg geven!
Ik kan het iedereen aanraden!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Het wordt je goed geleerd!

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Geeft volle aandacht tijdens de…
Geeft volle aandacht tijdens de rijlessen en super gezellig altijd.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Beleving was echt super leuk
Beleving was echt super leuk. Leuke leerzame les voldoet aan alle eisen en gegarandeerd dat je t in je hoofd houd. De leefwijze van rijschool snel gehaald is super fijn alles lekker duidelijk en logisch uitgelegd gekregen bij een fout of dergelijke een goedde uitleg van hoe en wat je fout hebt gedaan hoe je dat ook verbeterd. Daarom raad ik rijschool snel gehaald aan voor all je toekomstige lessen
Mvg Ashraf

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Gastvrije en vooral warme manier van…
Gastvrije en vooral warme manier van leren. Als je faalangstige verschijnselen hebt, is dit de juiste persoon om bij de lessen. Wanneer jij een slechte dag hebt zorgt de heer dat je dat binnen 2 tellen vergeten bent. Meer dan een aanrader

Top!
Alle lessen zijn inhoudelijk echt goed en je leert super snel doordat de rij instructeur je het echt zelf laat proberen en waar nodig is je helpt om het de volgende keer beter te doen. Daarnaast neemt hij echt de tijd om je verder te helpen en duidelijk te maken wat je de volgende keer beter kan doen.

Hele goede ervaring gehad
Hele goede ervaring gehad. Normaal hoor je van rijscholen dat ze altijd laat komen of afspraken afzeggen, maar bij deze rijschool nooit gehad. Ook lekker examengericht wat top is.

Super fijne rijschool
Super fijne rijschool! Ik zal snelgehaald zeker aanraden.

Antwoord van Rijschool Snel Gehaald
Hun naam liegt er niet om!
Bij Rijschool Snel Gehaald kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller auto/motor rijden! Voordat je aan je rijavontuur begint geef jij aan wat wenselijk is voor jou! De instructeurs zijn enorm flexibel en veren met jou mee.
Wat jij nog moet doen? Je rijavontuur beginnen bij Rijschool Snel Gehaald.
Investeer in jouw toekomst op de weg; kies voor Rijschool Snel Gehaald!

Heel behulpzaam
Hele aardige gasten die je van begin tot eind willen helpen en het beste uit je willen halen. Ze hebben me alle aandacht gegeven waar nodig was en lieten me niet in de steek. Voelde me op mn gemak en had het gevoel dat ik het snel kon halen!