Ik had een "Houten krat 40x30x24 cm Zeller Present × 1" besteld en betaald. Echter mocht ik een inlegkratje van 36x27x5 cm ontvangen. Nog steeds niet afgehandeld. Lange reactietijd van klantenserv... Toon meer
We kregen een bon van goede vrienden.site was overzichtelijk mooie producten. zeer handig voor allerlei opberg mogelijkheden. 1 product was niet voorradig maar werd netjes opgelost door een dame met e... Toon meer
So Clever is dé online opbergshop met het grootste aanbod in opbergproducten en slimme organizers! Schep orde in de chaos en start vandaag nog!
Nederland
- soclever.nl
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen reactie meer van Customer service
Een bestelling vlot ontvangen. Helaas was er een beschadiging. Na een eerste mail om dit te melden kreeg ik snel reactie met de vraag naar foto. Direct antwoord gestuurd. Ondertussen minstens 3 reminders en minstens een maand verder en geen reactie meer.
Zo jammer, want ze hebben leuke spullen .
Foutieve levering en zeer slechte service
Ik had een "Houten krat 40x30x24 cm Zeller Present × 1" besteld en betaald.
Echter mocht ik een inlegkratje van 36x27x5 cm ontvangen.
Nog steeds niet afgehandeld. Lange reactietijd van klantenservice.
Beter, sneller en betrouwbaarder bestellen bij Zeller-shop in Duitsland.
Klantenservice
Contact met de klantenservice gehad omdat er meerdere bakjes beschadigd zijn aangekomen. Eerst snel reactie met een voorstel, maar na akkoord en meerdere herinneringen krijg ik maar geen reactie meer terug. Dit loopt nu al bijna twee maanden.

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
Fijne orginise doosjes en draaiplatau draaid soepel
Goeie ervaring de producten die ik besteld heb waren snel bezorgd. Toen ik voor de tweede keer iets bestelde en er iets mis ging, per abuis werd dit naar mijn oude adres gestuurd. Werd dit ook snel opgelost via mail klantenservice en naar het juiste adres gestuurd.

TOP...!
Ik bestelde onlangs een houten opbergbox en deze werd snel (via Post.NL) en zonder beschadigingen bij mij afgeleverd. Bovendien was het degelijk verpakt. Wat mij betreft, voor herhaling vatbaar. By the way, wie opbergboxen zoekt, ze bieden een ruim assortiment online aan.

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
Ondanks gladheid pakket goed ontvangen.
Ik heb mijn zending keurig netjes ontvangen, ondanks het slechte weer. Ik heb een prima ervaring daardoor met deze webshop. Handige opbergboxen. Je kunt er met een gerust hart bestellen.

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
Opgezadeld met een beschadigd artikel
We kregen, in samenwerking met bol.com, een keukentrolley geleverd waarvan de doos beschadigd was en de inhoud helaas ook.
Omruilen ging niet omdat het artikel niet meer leverbaar zou zijn. Dat klopt niet. Het is nog steeds leverbaar en ik heb dat gemeld, maar er wordt niet op gereageerd.
Eerst boden ze 10% en later 25% korting, maar ik wil een gaaf product. Uiteindelijk hebben we het na lang wachten noodgedwongen geaccepteerd omdat ze weigerden het om te ruilen.
Daarnaast is het heel vervelend dat in het mailcontact geen afzender wordt genoemd. Niemand die schrijft, noemt zijn of haar naam. En als je elkaar toch niet kent, spreek iemand dan netjes aan met 'u' .

Handige ‘dingen’
Handige ‘dingen’ - betaalbaar - snelle levering.
Een bezoek aan de fysieke winkel is in de planning.
Lijkt mij 100 x leuker dan een pretpark.

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Reageert niet op issues. Moet dit vervolgens oplossen door zelf vervangend exemplaar te bestellen en defecte exemplaar te retourneren.
Beloofde levertijd komen ze niet na
2 dagen terug iets besteld, volgens de site is het artikel op voorraad en zal het de volgende werkdag in huis zijn. Nog niks ontvangen en ik zie net op mijn account dat het nog niet eens verzonden is

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
slechte kwaliteit en teleurstellende serice
erg vervelende ervaring, je kan niet zonder printkosten retourneren.
Je krijgt namelijk geen scancode of geprinte retourlabel.
Wel iets dat je zelf moet printen, wat natuurlijk wel geld kost.
Bij vraag of ze het printje dan zouden willen nasturen, krijg je helaas geen hulp.
Op de helft van de mails wordt helemaal niet gereageerd, bij bellen, blijken de mails zoek.
Veel gedoe al met al, zeker niet aan te raden en zal er ook niet meer bestellen als deze punten niet verbeterd worden.
Het gekochte artikel en rekje van staal was van lage kwaliteit en ging daarom retour.
Zal er niet meer bestellen.

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
Mijn bestelling was een opbergbox van…
Mijn bestelling was een opbergbox van 60 liter. Prima box, stevig met deksel. Jammer dat het bedrijf maten van de buitenkant ipv de inhoud aangeeft. Tevens loopt de box van onder smal naar boven breder uit. Als er,zoals bij mij, iets in moet met vaste maat en je gaat er van uit dat de doorgegeven maten kloppen en je krijgt hem thuis en niets klopt van de maten, zullen ze regelmatig retourtjes krijgen.

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
hele leuke spullen en prima levering.
hele leuke spullen en prima levering.
Ik ben erg vriendelijk behandeld door de klantenservice!
Ik raad deze zaak aan iedereen aan!!

Antwoord van So Clever - Dé opbergshop
Goede kwaliteit, levering kan soms beter
Goede kwaliteit producten maar de laatste 2 leveringen waren jammer genoeg niet in orde. Lang moeten wachten op een bepaald stuk en nu deksels die ontbreken.