Muchas gracias Anders Muy rápido su trabajo y muy preciso . Tradujo mi divorcio de Español a Danés , y también con bastante buena voluntad . Lo recomiendo un 100 % a los habla hispanos quien... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bering Group har brugt Anders Grønlund til oversættelse i forbindelse med nogle juridiske dokumenter og til forberedelse til Notar og legalisering i Udenrigsministeriet. Anders var hurtig, let at arbe... Toon meer
Utroligt hurtig og professionel tolk kan helt klart anbefales dejlig nem og samarbejde med og levere før tid og et super professionelt stykke arbejde kan klart anbefales til hvis du står med nogle dok... Toon meer
Meget positiv oplevelse! Jeg har benyttet dette oversættelsesbureau og er virkelig tilfreds med både service og kvalitet. Anders var utrolig hjælpsom og gav klar og professionel vejledning omkr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med over 20 års erfaring som spansk oversætter og tolk har jeg dykket dybt ned i den spansktalende verden. Jeg har boet 15 år i Sydamerika hvilket har givet mig en enestående indsigt i sprogets kulturelle nuancer. Senere valgte jeg at cementere min passion gennem formel uddannelse og opnåede en kandidatgrad i spansk fra universitetet. Som medlem af Translatørforeningen garanterer jeg topkvalitet og autenticitet i hvert eneste projekt.
Contactgegevens
Saralystparken 9, 2tv, 8270, Højbjerg, Denemarken
- mail@ananta.dk
- spansk-tolk.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi brugte Anders til at oversætte…
Vi brugte Anders til at oversætte dokument i forbindelse med huskøb i Spanien. Vi havde ikke så meget tid, så vi satte Anders lidt under pres. Over en weekend havde han oversat og leveret.
Vi vil til hver en tid bruge Anders igen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Meget sympatisk menneske, som man også ville have lyst til at sludre med om alt andet end spansk oversættelse.
Vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk
Professionel og pålidelig spansk tolk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anders Grønlund som spansk tolk. Han arbejder hurtigt, præcist og med høj professionalisme. Kommunikationen var klar og effektiv hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Antwoord van Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.