SpaOnline.comReviews

3.944

4,7

De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk. De vouchers ontving ik erg snel. Top en erg tevreden over SpaOnline. Vooral zo doorgaan met jullie service!

Door alle drukte was plannen voor saunabezoek er bij in geschoten.nu tijd voor saunabezoek zegt mijn vriendin....ojee de ticketsdata was verlopen en was nog wel kado voor 60jarig vriendin.enige optie... Toon meer

De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk👌. De vouchers ontving ik echter niet en heb toen tel.contact opgenomen met de klantenservice. Keurig en vriendelijk te woord gestaan en werd direct ti... Toon meer

Vouchers omruilen. Omdat onze sauna in Rosmalen failliet is gegaan t.g.v. de coronacrisis zat ik met vouchers die ik niet meer kon gebruiken. De geldigheidsdatum was inmiddels ook verstreken. Na een t... Toon meer

1. Wellnesscentrum
  2. Recreatiecentrum
  3. Huidverzorgingskliniek

Nederlands grootste boeking site voor alle sauna's, thermen en spa's. De beste prijzen, alle informatie en de beste service.

Uitstekend

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

(3.944)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een topservice

Wat een topservice, vanwege corona geen bezoek aan de gereserveerde sauna kunnen brengen, ticket bijna verlopen, na 1 telefoontje, zijn mijn tickets netjes verlengd, zo goed en vriendelijk geregeld 👍

20 september 2020

Na problemen met de sauna La mer in…

Na problemen met de sauna La mer in Almere, heb ik de voucher, die ik vorig jaar oktober gekocht heb, voor een jaar kunnen verlengen.
Door de Corona en persoonlijke omstandigheden , konden we er nog geen gebruik van maken.
Dank u wel.

12 september 2020

Service en dan nog wat meer...

Vanwege corona kreeg ik op verzoek een verlenging van mijn voucher. Toen echter de sauna helaas failliet ging, kreeg ik nogmaals een verlenging voor een andere sauna. Wat een service! Erg fijn.

3 september 2020

Ik had voor 2 personen gereserveerd bij…

Ik had voor 2 personen gereserveerd bij sauna drome Putten, helaas is deze failliet, maar zonder problemen konden wij een andere sauna uitzoeken en werd de bon omgezet naar een andere sauna naar onze keuze, snel en goed geregeld TOP

27 augustus 2020

Geen reservering gedaab

Ik had kaartjes gekocht voor de wellnessboot. Daarvoor moest ik het ook bevestigd hebben in de mailbox. Ik had geen mail of iets gekregen. In de ochtend belde ik met een medewerker van SpaOnline (Annemieke). Ze was erg behulpzaam en vriendelijk en zei dat ze het opnieuw naar me zou mailen. Ik had weer niks in de mail gekregen en dacht dat ik wel had gereserveerd. Blijkbaar moest je via de site van de Wellnessboot ook reserveren als je tickets hebt gekocht. Dit stond dan in de mail die ik niet had gekregen dus wist ik het niet. Daar aangekomen konden we niet naar binnen, omdat we niet via hun dite ook een reservering haddden geplaatst. Dit vonden we erg vervelend, want we kwamen vanuit Eindhoven. Weer hadden we Annemieke aan de telefoon die ons vertelde over dat je via de site ook een reservering moest plaatsen en dat dit in de mail stond vermeld. Dit wisten we niet, omdat we geen mail hadden ontvangen. Annemieke had het erg goed afgehandeld en bood ons aan om de tickets te annuleren en 10% korting te krijgen op onze volgende bezoek bij de Wellnessboot. Super service!

20 augustus 2020

Dankzij de corona heeft SpaOnline mij toch tevrede kunnen houden

Dankzij die corona heb ik niet meer kunnen genieten van mijn spa en ontspannings massage aanbiedingen van Sauna Drôme. Mijm spa werd verschoven naar 1juli. Maar helaas werd mij verteld dat Sauna Drôme failliet is. Ik kreeg wel netjes een andere mogelijkheid van SpaOnline om als nog mijn 2 Voucher te gebruiken maar helaas zonder een relax massage erbij.
De klantenservice van SpaOnline heb ik als prettig ervaren.

11 juli 2020