Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Toon meer
Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Toon meer
Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Toon meer
Netjes binnen 12 uur resultaat ontvangen van mijn PCR- test. Helaas bleek mijn BSN nummer niet te kloppen op mijn testresultaat. Ondanks ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn, werd er hee... Toon meer
Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.
Ambachtsweg 14-16, 2641 KS, Pijnacker, Nederland
Toch wel een aantal keren bij teststraten geweest voor reizen, dit is toch wel één van de betere! Binnen 2 uur had ik mijn pcr uitslag met een reisdocument. Dat is pas spoed!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Goede voorlichting (zoals dat een antigeentest ook voldoet in sommige landen en dat deze test veel goedkoper is), snel antwoord op je vragen als je mailt en hele snelle uitslag van de test! Heel tevreden!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Makkelijk bereikbaar, ruim opgezet! De medewerker was super vriendelijk. De test was zo klaar & de uitslag was er binnen 15 minuten. Ga zo door.
Heel makkelijk bereikbaar, vriendelijke medewerker. Speedcovidtest is een aanrader wanneer je snel en gemakkelijk getest wilt worden.
Heb eerst gebeld voor wat info, ben snel vriendelijk en goed geholpen zowel bij het bellen als bij het testen, Top Service 💪🏻👍🏻
Super geholpen in Drachten. Goeie service en duidelijke uitleg!
Op 9 juni 2021 om 09:30 bij SCT Rotterdam Oost, heb ik de PCR test gedaan. Uitslag zou tussen 21:00-00:00 binnen zijn, maar ik had het pas volgende dag, om 06:30. Ik zou om 5:15 in de vliegveld met taxi gegaan om 7:50 met Transavia te reizen maar dat kon niet, want het reisceetificaat is te laat binnen gekomen en ik moest die boeking veranderen, met extra kosten ook voor de taxi, want nu moet ik naar andere vliegveld verder weg van thuis. Heel teleurgesteld, de andere keer, pcr test bij Bergschenhoek gedaan, was d uitslag binnen op zelfde dag voor 20:00!
De avond voor mijn vlucht kreeg ik de uitslag binnen van mijn PCR test. De test bleek POSITIEF. Er stond verder ook foutieve informatie in email, resultaten waren op basis van neus en keel swab, echter heb ik een speeksel test gehad.
Ik wist meteen dat het niet klopte en heb meteen een afspraak gemaakt de volgende dat bij de GGD. Wel moest ik mijn vlucht om boeken. Het resultaat kwam terug NEGATIEF. Ik nam contact op met SpeedCovidTest B.V. en ze wezen te negatieve uitslag af, het betrof een sneltest en in de ogen van SpeedCovidTest B.V. niet geldig. Ik heb toen wederom contact opgenomen met de GGD en gevraagd om een ‘volledige’ PCR test. De uitslag hiervan was ook NEGATIEF. Wederom wees SpeedCovidTest B.V. de uitslag af. De volgende dag heb ik weer een PCR test gedaan, ditmaal voor een reis certificaat. De uitslag wederom NEGATIEF. Toen kon ik eindelijk 6 later dan gepland naar huis vliegen.
Toen ik onomstotelijk kon aantonen dat SpeedCovidTest B.V. mij foutief POSITIEF had getest, met alle gevolgen van dien, voor mezelf en mijn omgeving. Reageerde SpeedCovidTest B.V niet meer op mijn emails. Ik heb gevraagd om mijn de kosten van de PCR test te vergoeden, dit is in mijn ogen het minste wat SpeedCovidTest B.V voor mijn kon betekenen maar helaas geen reactie.
Dit bedrijf is uiterst onbetrouwbaar en niet klant vriendelijk. Ik raad dan ook iedereen af om zich hier te laten testen. Daarnaast mocht je ooit POSITIEF getest worden zonder klachten doe aub nog een test, wat het PCR test verhaal is alles behalve waterdicht!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
* reactie op u reactie: Dank voor u reactie. U mag mij allerlei verwijten, helemaal prima. Wederom wijst uw de testen van de GGD af en zelfs het reiscertificaat met negatieve test ook, wat een grap! U liegt dat u netjes heeft reageerde op mijn emails van de laatste twee weken. Ik heb u ruim de tijd gegeven vandaar dat ik nu pas deze review schrijf. Dit is voor mij een principe kwestie, ik hoef u helemaal niet terug te pakken dit is geen wedstrijd! U laat zich alweer van u beste kant zien, dank daarvoor. Laat de wereld maar u ware gezicht zien! Beste allemaal doe jezelf een lol, bespaar jezelf veel stress en geld en ga niet met dit bedrijf in zee!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Sneltest bij Speedcovidtest (Arnhem-Nijmegen) in Elst (Industrieweg Oost 1a) gedaan. Fijne ontvangst. Ziet er schoon en betrouwbaar uit. Uitslag was binnen 15 minuten bekend (gelukkig negatief...). Voor werknemers van een bedrijf is het nog gratis ook.
Ik raad iedereen af een test te doen bij SpeedCovidTest B.V.
Ik kreeg op het vliegveld eerst een bericht dat ik 'positief' getest zou zijn.
Anderhalf uur later kwam er bericht dat ik toch 'negatief' getest was met een reiscertificaat erbij.
Dit certificaat heb ik echter niet meer kunnen gebruiken aangezien mijn heen en terugvlucht al gestorneerd waren na het tonen van het eerste bericht.
Mijn incheck-moment was namelijk vlak na het ontvangen van het bericht dat ik 'positief' getest zou zijn.
Wat een onprofessioneel en verwarrende actie van dit testcentrum waardoor ik honderden euro's ben kwijtgeraakt en bovendien geen ontspannen tijd kan doorbrengen met mijn familie. Waak ervoor dat jou dit ook overkomt!!!

Snelle afhandeling.
Toen het verstrekken van het testresultaat even langer leek te duren werd er direct gereageerd op het verzoek in informatie.
Al met al goed gegaan.
Ben in Wageningen geweest voor de PCR speekseltest! Makkelijk te bereiken, grote parkeergelegenheid voor de deur, vriendelijk personeel! En een peuleschilletje die speekseltest! Alhoewel het wel even duurde voordat het buisje vol zat :-P
Helaas was uitslag positief maar dit is voor mij geen reden om een tweede keer niet hierheen te gaan!
Goede service. Er was iets misgegaan met boeken, ik mocht gratis een juiste test laten afnemen. Je kunt hier snel terecht.
De mensen van Speedcovidtest hebben er alles aan gedaan om mijn testresultaat op tijd af te leveren voorzien van een reiscertificaat, ook toen het dreigde mis te gaan. Bv. mijn test werd speciaal dezelfde dag naar het laboratorium gebracht ook al stond er op mijn testlocatie 2 dagen voor. Ook op mijn vragen en twijfels over het gebruik van al mijn privacy-gevoelige gegevens werd adequaat (telefonisch) gereageerd. Kortom zeer goed bereikbare en betrokken organisatie.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Prima service, vriendelijke medewerkers die professioneel handelden. Snelle uitslag in heldere bewoording over de mail.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Systemen zijn niet op orde.
Moest 20 minuten wachten, waarvan deels in de koude buiten omdat testpakket nog moest arriveren!
Succes met verbeteringstraject