Speed Covid Test B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Toon meer

Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Toon meer

Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Toon meer

Netjes binnen 12 uur resultaat ontvangen van mijn PCR- test. Helaas bleek mijn BSN nummer niet te kloppen op mijn testresultaat. Ondanks ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn, werd er hee... Toon meer

1. Veiligheid en gezondheid op het werk

Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Om 10 uur afspraak en niemand aanwezig. Bij navraag te horen gekregen dat ze om 9 uur al aanwezig horen te zijn.

29 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Vervelend, wij hebben u zojuist nog proberen te bellen, echter zonder resultaat. De medewerkers waren door het verkeer vertraagd. De locatie zou om 10 uur geopend moeten zijn. Wij belde u terug dat de medewerkers er met 5 minuten zouden zijn.

SpeedCovidTest B.V.

Verschrikkelijk nalatig en lui bedrijf

Zelfs 1 ster is dit bedrijf nog niet waardig maar helaas kan het niet anders. Ik had online een afspraak gemaakt om op 27 december 16.45 te testen, bij aankomst is er niemand aanwezig. Blijkt de locatie gesloten te zijn?! Heel erg raar als je wel de hele dag afspraken kunt inplannen, dus ik zal vast niet de enige zijn die voor een dichte deur stond. Daarnaast zijn alle andere testlocaties in Spijkenisse gesloten wat betekent dat ik heen en weer moest rijden naar Rotterdam door de nalatigheid van dit achterlijke bedrijf!! Kleine moeite om de openingstijden even aan te passen en je publiek te laten weten dat je er niet bent. Auto’s rijden ook niet op water hé.

27 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Helaas is dit mis gelopen, de agenda stond op het moment dat u reserveerde (nog) niet dicht, waarvoor excuus. Er is telefonisch contact met u geweest en de enige mogelijkheid was om naar Rdam te gaan. Ik snap dat dit niet is waar u op had gehoopt. Annuleren was ook geen optie omdat u een uitslag nodig had. Jammer dat u schrijft geen 1 ster waardig omdat wij u toch direct hebben proberen te helpen.
Ik wens u verder alle goeds.

SpeedCovidTest B.V.

Heel klantvriendelijk en flexibel!

De medewerkers zijn heel klantvriendelijk, denken met je mee en de uitslag is er snel.

25 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Fijn uw positieve ervaring te lezen, het hele team werkt hard waardoor een dergelijk bericht goed doet. Dank voor het delen hiervan. Ik wens u alle goeds.

SpeedCovidTest B.V.

Speed Covid Test Locatie Amsterdam Art…

Speed Covid Test Locatie Amsterdam Art Hotel. Dikke 5 sterren!! Professionele aardige behulpzame medewerkers!! Elke keer fijn geholpen!!!

24 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Wat fijn voor ons team van Amsterdam Art. Ik heb uw bericht met hen gedeeld, dank namens het team Amsterdam Art. Het motiveert!

Groepstest, prima verlopen

Ik was even op de testlocatie gaan kijken waar ik door een vriendelijke meneer te woord werd gestaan. Tijdens het gesprek kwam hij erachter dat we met het gezin (4 personen) wilden testen. Hij wees mij erop dat we dan ook een groepstest konden doen, dit scheelt aardig in de kosten. Deze stond niet op de website vermeld, maar ik kreeg een emailadres waar ik snel een reactie kreeg en een excel bestand met gegevens moest invullen. We kregen een factuur die we online konden betalen. Twee dagen later werden we alle vier getest (PCR), dit verliep prima. En het fijnste was dat we na 2,5 uur al de (negatieve) uitslag binnen hadden.

Goede ervaring dus, waarom dan 4 sterren... als ik niet langs was geweest, had ik niet geweten dat we een groepstest konden doen. Maar blij dat we konden doen ivm kosten.

24 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Onze IT is hard bezig om de groeps/familie testen via de website aan te bieden, dit heeft even tijd nodig. Fijn dat u op locatie hierover bent geïnformeerd. Tot de testen online te boeken zijn kan men de groeps/familie testen aanvragen via info@speedcovidtest.nl.

SpeedCovidTest B.V.

Mariëlle van Eijk heeft ons super…

Mariëlle van Eijk heeft ons super geholpen. Snelle, heldere en vriendelijke communicatie. Wij zijn met een groep van 20 personen en hebben allemaal heel goed contact met haar gehad. Dikke duim!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik ga bijna blozen. Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden en uiteraard graag gedaan. Ik wens u alle goeds.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling, makkelijk te boeken afspraken, nette bevestiging. En mooie groepskorting ontvangen na verzoek.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Wat fijn te lezen dat ook uw ervaring positief was. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Er wordt hard gewerkt dus is het leuk terug te lezen.

SpeedCovidTest B.V.

Uitstekend bedrijf voor je test

Prima locatie, geen wachtrijen, snelle reactie op mails (was een foutje gemaakt met e-mail adres , waardoor resultaat niet binnen kwam, kan gebeuren). En resultaat binnen een paar uur binnen. Prima service en vriendelijk!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Een goede ervaring dus, goed te lezen. Fijn dat u de moeite heeft genomen dit te delen. Hartelijk dank hiervoor.

Heel snel en aardig

Heel snel en aardig.

Tip: dat je zelf ook online de family pas kan regelen en zelf online het tijdstip kan veranderen zou extra
fijn zijn.

22 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Wat vriendelijk! Het inplannen van de familie test via speedcovidtest.nl is onze IT hard mee bezig. Tijdstippen veranderen door de klant zelf zal niet mogelijk zijn, hiervoor dient men altijd even contact op te nemen met info@speedcovidtest.nl, wij kunnen dit snel regelen. Hartelijk dank voor uw fijne review.

Hele goede service

Hele goede service! Test was makkelijk geboekt en service achteraf was heel erg goed!!

22 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Dat is nog eens fijn te lezen. Gaag gedaan en hartelijk dank voor de mooie woorden.

Goed gedaan

Goes gereageerd op vragen

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Heel graag gedaan, dank voor uw bericht.

SpeedCovidTest B.V.

makkelijk bereikbaar en vriendelijk geholpen

Vandaag contact gehad (telefonisch en per mail) nav gemaakte afspraak die we voor 23-12 hebben ingepland. Vriendelijk en adequaat geholpen en snelle reactie per mail

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik geef de complimenten door aan onze afdeling Back-office. Hartelijk dank alvast namens hen.

Familie test

Prima en snel geregeld.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Goed te lezen. Fijn dat uw ervaring positief is geweest.

Snel

Snel, vakkundig, professioneel en erg klantvriendelijk!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Wow, dat is fijn te lezen. Dank voor de prachtige review.

SpeedCovidTest B.V.

Super snelle reactie bij vraag voor omzetten testdatum, en gratis.

19 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Tijdige communicatie is fijn, zeker bij wijzigingen of dringende vragen. Wij doen ons best. Dank voor uw mooie review.

SpeedCovidTest B.V.

Ik had een speeksel test gedaan voor 50…

Ik had een speeksel test gedaan voor 50 euro. Ik heb Corona klachten! Thuis positieve testen! En hier bij speed covid test was hij negatief! Ben ik alsnog naar de GGD gegaan en toch nog een positieve test! Weg 50 euro! Mijn advies ga meteen naar de GGD ! Gooi je geld hier niet aan weg!!

18 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Helaas komt het overal voor dat testuitslagen anders uit kunnen vallen. In het nieuws heeft u recentelijk ook kunnen lezen dat na een positieve thuis test de testen van de GGD en testorganisaties wel eens negatief uit kunnen vallen. Heel vervelend, maar helaas wel realiteit. Daarbij komt tevens dat een antigeen sneltest een andere test is dan een PCR test. U kunt altijd contact met ons hierover opnemen.

SpeedCovidTest B.V.

Heel vervelend dat het zo duur is en…

Heel vervelend dat het zo duur is en geen gezin prijs, maar aardige, vriendelijke medewerkers en snel reacties per e-mail.

16 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren. Indien u groeps korting wenst voor de PCR neemt u in het vervolg even contact op met info@speedcovidtest.nl.

Snel en klantvriendelijkheid

Bieden verschillende manieren van testen aan, snel resultaat ook. Klantvriendelijk contact is ook fijn.

14 december 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Dank voor uw mooie review.