Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Toon meer
Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Toon meer
Netjes binnen 12 uur resultaat ontvangen van mijn PCR- test. Helaas bleek mijn BSN nummer niet te kloppen op mijn testresultaat. Ondanks ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn, werd er hee... Toon meer
Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.
Ambachtsweg 14-16, 2641 KS, Pijnacker, Nederland
Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembrandt straat in Oud Beijerland. Er ging wat fout aangezien ik de toegangscode niet op mijn Amerikaanse telefoon nummer kon ontvangen. Mels die mijn e-mail binnen 15 minuten beantwoorde reageerde efficiënt en accuraat en maakte het in 30 minuten in orde. Geweldige service!

Vriendelijk personeel :)
Locatie Renesse.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Ik wil mijn geld terug! Erg slechte service. Vlucht naar Brazilië was om 9.55 am en om 9.35 kreeg ik naar 20 emails op en neer de resultaten. Maar daardoor heb ik de vlucht moeten omboeken. Met 150 euro aan extra kosten. Deze weigert speedcovid te betalen.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
We hadden een afspraak ingepland maar bij aankomst bleek de locatie gesloten. Telefoonnummer van website gebeld en deze was onbereikbaar, later wel contact via ander nummer maar niks opgelost. Test betaald en op en neer gereisd voor niks. Nu maar in paniek een andere test inplannen om op tijd te zijn voor de vlucht. Zeer slechte ervaring dus.
Er is nadien contact geweest omdat er niet gebeld is of gemaild. We zijn de volgende morgen opnieuw langs geweest en toen is de test afgenomen (hebben de plannen maar gewijzigd). Bij contact is er verder geen restitutie geweest en er werd niet naar behoren naar me geluisterd. De test is afgenomen maar ik ga daar zeker niet nog eens langs.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
We konden dezelfde dag nog terecht voor een PCR test die we nodig hadden om op vakantie te gaan. Er werd van te voren een korte uitleg gegeven en interessen getoond in onze vakantie. Aanrader!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Kevin had mij goed geholpen. Snel geholpen tevreden

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Zonet heb ik een antistoffentest laten afnemen bij een van de locaties van Speed Covid Test B.V.
De locatie op zich was schoon en de medewerkster zat keurig beschermt met mondkapje. Ik werd keurig op tijd geholpen.
De methode van de vingerprik is handmatig en dus best wel pijnlijk.....je hebt daar schietpennetjes voor!
Dus dat geeft blijk van onprofessionaliteit!
Nu was ik dus heel nieuwsgierig naar het aantal deeltjes antistoffen en niet zozeer of ik de afgelopen tijd Corona heb gehad.
Dat is voor mij van belang om te beslissen of ik de boosterprik wel of niet neem op dit moment.
De uitslag wordt alleen weergegeven als positief of negatief en dat is wat ik niet wil weten! Want bij volledige vaccinatie heb je ook antistoffen opgebouwd.
Deze test moeten ze dan ook eigenlijk niet op deze manier aanbieden en heb dat ook met ze doorgenomen.
Dit wordt volgens hun aangepast op de site.
Ook de kosten zijn veel te hoog voor deze test zonder enige vorm van uitleg.
Al met al kan ik alsnog naar de huisarts om een antistoffentest te laten uitvoeren!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Zeer slecht geregeld in kampen. 19.30 een afspraak staan niemand aanwezig. Ik was niet de enige die een afspraak had staan. Niet te bereiken.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Had afspraak gemaakt maar door communicatiefout moest ik annuleren. Ben op locatie geweest, zag er heel netjes uit, om te vragen wat ik moest doen omdat ik ook had betaald. Hele aardige dame stond mij te woord. Gemaild en al snel antwoord dat het geen probleem was om te annuleren en geld zou teruggeboekt worden.
Kortom heel fijn.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Snelle doorstroom op de locatie. Binnen aangegeven tijd de uitslag binnen. Nadat één van de gegevens niet juist was weergegeven binnen twee uur alles geregeld en een nieuw certificaat gekregen.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Prima services met het twee keer moeten annuleren vanwege nieuwe maatregelen en restricties.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Zeer bekwaam geholpen door een tweetal medewerkers in Renesse, Zeeland op het Transferium, wat een uitstekende locatie is. Zij zijn dagelijks geopend in het voormalige VVV kantoor vlak voor de bushaltes tot 17.00 uur. Ik heb een Testen Voor Toegang test gedaan en kreeg de uitslag na 30 min.. Deze is gratis, je hoeft dus niet een dag o i.d. te wachten op de uitslag. Er is amper of geen wachttijd en je kan zo binnenlopen. Uiterst vriendelijke serviceen ik kreeg nog een kopje koffie ook, omdat de buschauffeur er te snel vandoor ging.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Snelle en goede service met een antigeen speekseltest!
Tip! Op testlocatie Renesse!

Locatie Renesse
Prima snelle en accurate testlocatie met behulpzaam aardig personeel

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Ik wordt snel en adequaat geholpen door een aardige jonge man. Hij legde alles netjes uit en doet correct volgens het boekje. En wat belangrijk is, de testuitslag is binnen 3 uur op mijn email. Top!!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Hele aardige jongens. Ik ben goed door ze geholpen. Bedankt voor de top service! #Renesse #🤩🙏🏼

Antwoord van Speed Covid Test B.V.
Heel goed geholpen. Ik begreep de corona app niet en zij hebben alles geregeld. Heel goed. Locatie: Roelandsweg 11, Renesse