Kjapp ekspedering av bestillingen. Og rask respons på henvendelser om leveransen. Men Sporttema bør finne andre transportører. Først ble det tull med fortollingen, hvor jeg feilaktig fikk krav fra... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Pulsbeltet jeg kjøpte fungerte ikke med ellipse maskinen jeg hadde kjøpt. Spottema sendte først nytt pulsbelte og så ny computer til ellipse maskinen da det nye pulsbeltet ikke fungerte sammen med ell... Toon meer
Rask levering og god informasjon i forkant fra firmaet. Produktet hadde en av de beste monterings-veiledninger jeg har sett. Det eneste jeg stadig irriterer meg over - er UPS som ikke sier fra når de... Toon meer
Her snakker vi ekspress og god service! Bestilte boksesekk med tilbehør, fikk umiddelbart bestillingsbekreftelse og dagen etter ny e-post om at bestillingen var på vei og forventet levert dagen etter.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sporttema åpnet 1. desember 2003 og har siden da levert treningsmaskiner og utstyr til tusenvis av fornøyde kunder. Vi har underveis oppgradert vår e-handelsløsning i flere trinn til dagens system.
Contactgegevens
Stortingsgata 8, 0161, Oslo, Noorwegen
- support@sporttema.com
- sporttema.no
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kjapp levering ,grei vare .
Kjapp levering ,grei vare .
Bruksanvisning var dårlig.
Skruene var ikke i henhold til bruksanvisnig.
Bra med leveringstid
Bra med leveringstid. Pakken ble sendt alt for langt fra hvor bor. Det var vanskelig med å laste opp UPS appen. Det var ikke enkelt å følge hvor pakken er på vei selv om jeg har fått tilsendt flere ganger Mail. Det burde finnes en enklere versjon enn å laste opp og logge deg på appen som jeg synes ikke fungerte optimalt.
Veldig rask levering.
Et godt produkt raskt levert
Rask levering og bra produkt som sto…
Rask levering og bra produkt som sto til forventing!
Håpløs monteringsmanual
Håpløs monteringsmanual. Produktet ellers fungerer som det skal så langt. Noen enkle mekaniske løsninger kunne med fordel vært mer robuste. Antar omfattende skader om en går i bakken med hodet først pga. feil montering eller en mekanisk forbindelse som gir seg.
Rask service
Kjøpet ble sendt like etter bestilling var lagt inn. Produktet stod til mine forventninger.
Veldig god hjelp og service
Veldig god hjelp og service. Raskere levering enn forventet 😊
Enkelt og rask bestilling pluss levert…
Enkelt og rask bestilling pluss levert på dør etter noen få dager. :)
Varene ble raskt levert.
Greit å bestille
Greit å bestille. Levert på døren etter 2dager. Bra produkt. Litt glatte i gummien under.
Dårlig monterings anvisning og tegning og håpløs leveranse..
Hei, jeg er meget missfornøyd med monterings anvisning og tegninger som fulgte med denne strekkbenken dette er den dårligste tegning jeg har sett noen gang denne må forbedres. Fikk aldri noen beskjed om når varen skulle leveres og ingen tok kontakt på telefon for levering av UPS, fikk til slutt en beskjed om at min leveranse var levert inn på lokalt postkontor 4 dager etter varen var ankommet så håpløst og bruke UPS som transportør av varer en bestiller på sporttema.no
Det var enkelt og greit å bestille
Det var enkelt og greit å bestille. Varene kom utrolig kjaåt, levert rett hjem. Billig, enkelt og greit 😊
Dit is Trustpilot