Bestelde online een paar onderdelen voor een 10j oud rc helicoptertje en 2 dagen nadien was 't hier
Alle drie de kleinere helikopters voor mijn kleinkinderen werden perfect, snel en met een goede voorlichting geleverd op verschillende adressen. Onderdelen voor mij zelfs vlot in Frankrijk. De kinde... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Star Bazaar brengt jou het nieuwste op het gebied van speelgoed, RC Helikopters en gadgets tegen de scherpste prijzen.
Akerstraat 84-a, 6411 HC, Heerlen, Nederland
- 0031-687006920
- info@StarBazaar.nl
- starbazaar.nl
Goede aftersales
Ik had diverse AA en AAA oplaadbare batterijen besteld (fabrikaat CFL). De levering was snel. Helaas bleken deze batterijen van Chineese afkomst niet te voldoen en kreeg ik deze in kwaliteitsladers van o.a. GP niet goed geladen. De betreffende batterijen zou ik dan ook niet aanraden om te kopen, goedkoop was in mijn geval duurkoop. Batterijen van bekende merken zoals van GP; Varta; Eneloop; Sanyo en Panasonic zijn meestal betrouwbaarder (wel type afhankelijk!), maar daar betaal je dan wel veel meer voor. Uit sommige testen komen ook sommige modellen van Hema en Ikea goed uit de bus.
Na goed overleg met StarBazaar besloten om alles terug te sturen. Dit heeft men goed opgepakt en ook gezorgd dat mijn betaling weer snel was terug gestort. Het enige nadeel voor de klant is dat het terugzenden voor eigen rekening komt.
Tenslotte: Mocht je in de markt zijn voor een helikopter of dergelijke, dan denk ik dat je hier bij een zeer goed adres bent met sowieso een goede aftersales.
In 1 woord, Keurig
Zelfs half uur NA laatste bestelmogelijkheid tbv volgende dag levering, was de bestelling toch nog volgende dag in huis.
Er zijn ook andere aanbieders, echter hadden die slechtere reviews. Toen ik StarBazaar vond dacht ik eerst aan een of andere uitverkoop, maar de goede reviews lieten mij toch bestellen. En dat was uiteindelijk boven verwachting.
Als evt. service en garantie ook zo goed is, dan bind je klanten.
StarBazaar.nl: een zaak met Geen-Gezeur-Garantie
Had onlangs bij StarBazaar.nl een helicopter besteld. Al na één keer vliegen had ik problemen met de accu, hoewel ik vóór gebruik de handleiding zorgvuldig had doorgelezen. Hij laadde niet meer op, waarschijnlijk een fabricagefout. Men deed niet onnodig moeilijk en stuurde (na wat doorvragen) gelijk een nieuwe accu. Hopelijk is het probleem nu opgelost. We zullen zien.
DPD-levering tikje verwarrend
Drone besteld en volgende morgen al geleverd, maar wij waren helaas net niet thuis. DPD liet bericht achter dit pakje in leverpunt (winkel om de hoek) op ons wachtte, maar daar is het pas 1,5 dag later aangekomen, wat geduld van zoonlief toch wat op de proef stelde. Bij DPD verontschuldigden ze zich wel netjes (de Sint had er blijkbaar ook wat schuld aan).
Drone werkte meteen perfect, batterijen zaten al in zender en copter, onze zoon kon meteen aan de slag.
Tip voor de Piloten
Eerst goed de handleiding van uw helikopter of quadcopter lezen en dan beginnen met vliegen!
Nadat ik mijn bestelling super snel heb ontvangen, ben ik direct begonnen met het vliegen van mijn helikopter.
Helikopter vloog eerst goed maar daarna draaide die rond.
Ik heb direct gebeld naar StarBazaar.nl en de medewerker heeft goed uitgelegd hoe ik die moet instellen, vervolgens verwees hij mij naar de handleiding.
Ja, alles staat helder in de handleiding. Dus, Eerst lezen dan Vliegen.
Geweldige webshop! Snelle levering en uitstekende service.
Al meerdere malen besteld bij Starbazaar. Altijd snelle levering en uitstekende service. Bij laatste levering waren ze wel 1 item vergeten te leveren, maar dat item is na 1 telefoontje dezelfde dag nog verzonden. Top!
Goed advies
Ik was gisteren met m'n moeder aan t denken wat ik zal kopen voor m'n vaders verjaardag. M'n moeder belde naar Starbazaar, en zij gaven advies een extra accu te kopen zodat hij 2 keer langer kan vliegen. Ik heb daarna een extra accu voor hem besteld en gelukkig kon die met mijn moeders cadeau, een Helikopter, worden verstuurd zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen 😊
Goed advies
Mijn man vindt helikopters altijd heel erg leuk. Daarom heb ik van Starbazaar een helikopter gekocht. Ik heb naar Starbazaar gebeld voor advies voor een goede helikopter. Op hun advies heb ik een T55 besteld. Ik heb het net als cadeau gegeven aan mijn man, en hij is nu in de tuin aan het proberen, hij kan niet wachten tot morgen. Bedankt Starbazaar voor de felicitatie en de batterijset als cadeau.
Ik heb net mijn cadeautje gekregen van mijn allerliefste vrouw en dat is een helikopter.
Direct de doos geopend en ik zag een checklijst van StarBazaar dat ze die voor mij getest hebben en klaar gemaakt en nog batterijen in de remote controle.
goeie service
ik heb een 125V van starbazar gekocht voor mij vader .
eerst wist ik helemaal niet wat ik wilde kopen maar ben heel goed geholpen door verkoper hij heeft heel veel tijd besteed en hij was heel aardig. mij vader was heel erg blij ermee hij vond de beste verjaardag cadeau in zijn leven .
prachtig
heel snel verzonden.en ben heel tevreden over deze firma.
Hartelijk bedankt Star Bazaar
Ik heb mijn quadcopter in goede orde in mijn vakantiehuis in Hamburg ntvangen.
Nogmaals bedankt voor het goede advies. Vandaag was het heel erg mooi weer en ik heb bijna een uurtje gevlogen met mijn Syma X8C.
De kwaliteit van de camera is zeer goed. Ik kan mijn goede erinneringen tijdens mijn vakantie bewaren en altijd die luchtfoto’s en films nakijken.
Dit model vliegt zeer goed en kan een beetje tegen de wind.
Het andere helikoptertje (S107N) is goed voor binnen en vliegt super.
Mijn vader vindt deze quadcopter goed want hij heeft het ook eprobeerd. Hij is van plan een Syma X8W te kopen zodat hij tijdens het vliegen de beelden direct kan zien. Wij bestellen deze quadcopter wanneer we terugkomen van vakantie. Hebben jullie die genoeg op voorraad? Hebben jullie ook die ook in de zwarte kleur? Mijn vader vindt de zwarte mooi en ik vind mijn Oranje mooi omdat ik het goed kan zien.
En niet te vergeten, bedankt voor de batterijen in de remote controle.
goede service
ik ben daar 4 keer geweest en ik vond het echt top service heel aardige man.
goede service
Snelle levering, inclusief alle benodigde details .
Bestelling
Had besteld voor mijn jarige kind.
Naast helikopter en batterijen lag er een felicitatie kaartje en een cadeau(autootje).
Ben dankbaar.
Betrouwbaar
Heb een helikopter gekocht.
Ha een ongelukje de propeller was gebroken.
"Bazaar" heeft vervangen voor mij.
Ben dankbaar.
Heel goed geholpen!
Wij hadden een quadcopter voor onze zoon besteld maar kwamen er niet uit hoe het allemaal werkte. De meneer van Starbazaar heeft alles heel geduldig uitgelegd en ook via de mail nog extra uitleg en informatie gegeven. Uiteindelijk begrepen we het en kon ons zoontje vliegen met zijn quadcopter. Dank voor alles!
ongelooflijk snel onvangen
.Eerste keer een bestelling geplaatst en ongelooflijk snel onvangen
Heel goed advies en hulp bij een bestelling
Ik wilde laats een heli,omdat dit mijn eerste was wist ik niet wat ik moest kopen naar een mail met het klanten service hebben ze mij verteld welke het beste modelen zijn voor een beginner toen ik vertelde dat ik ook naar de winkel kon komen nodigte zij me uit voor een bezoek aan starbazaar
Ze hebben me heel goed geholpen en ik mocht de heli in de winkel testen en krijg er ook uitelg over. Kortom een hele goeie winkel zeker aan te raden voor beginners