Update 16/01: ik heb mijn geld netjes uitbetaald gekregen. Hoewel blackjack aardig ging heb ik een flink bedrag overgemaakt om een beetje verloren geld goed te maken. Nu heb ik 2 withdrawals open... Toon meer
Ik heb een leuk bedrag gewonnen, dit heb ik gelijk laten uitbetalen. Nu weet ik dat ik achteraf ben gehackt, hierbij is deze uitbetaling teruggetrokken en geld van mijn bankrekening overgeschreven naa... Toon meer
Storten is zo gepiept, uitbetalen blijft op pending staan al dagen lang. Staat dat je ergens documenten kunt uploaden bij profiel. Zie niks!! Via mail word er niet gereageerd, en live chat is ee... Toon meer
Uitbetalen duurt wel heel lang heb er eigenlijk geen vertrouwen meer in. Ik wacht al sinds 27-6 Ik heb zojuist het bedrag ontvangen ! Klantenservice heeft mij wel dagelijks te woord gestaan en goed... Toon meer
Starzino – your ultimate destination for the best promotions in the world of online entertainment! Our platform is designed exclusively for those seeking unparalleled bonuses and excitement. Here's what sets us apart: 🎁 Exclusive Secret Bonuses: Unlock special rewards and bonuses reserved only for our subscribers. Enjoy surprises that elevate your gaming experience to new heights. 💎 Free Spins and Free Bets: Access promo codes for free spins and free bets, giving you more chances to win big on your favorite games. ⚽️ Top Sports Weekly Events: Dive into the thrilling world of sports with our curated selection of weekly events. Enjoy Moneyback offers and SuperOdds to maximize your winnings. 📨 24/7 Support: Have questions or need assistance? Our dedicated support team is here for you around the clock. Reach out to us anytime at support@starzino.com. Are you ready for a fantastic online gaming experience? Look no further than Starzino Casino. Step into a gaming world that sets itself apart from the rest.
Had een uitbetaling van 7.500 en nog een balance van 6.000 euro staan. Dit is zonder pardon weggeboekt vanwege een fout met de rakeback. Conform hun eigen voorwaarden mag en kan dit niet. Iemand een idee hoe we Starzino zo ver krijgen om dit te herstellen? Eventueel via juridische stappen?

Oplichting
Ik had een bedrag van €50000 er op staan laat ik €5000 uitbetalen word mijn account geblokkeerd.
Later na het mailen word mijn account weer geactiveerd is mijn volledige €50000 verdwenen. Zij zeggen dat er een fout in het systeem met de rakeback zit. Maar heb €20000 rakeback gekregen en €50000 in totaal. Dus is de €30000 nog steeds van mij. Ze willen me een aanbod doen van 100 freespins dit is weerzinwekkende oplichting. Speel hier absoluut niet. Niemand mag hier spelen!!!!!!!!

Antwoord van Starzino
Oplichters wat je wint krijg je niet uitbetaald om de redenen hier onder ook hele bedragen van €3500 tot €5000 ! Zelfs me gestorte geld krijg ik niet terug wat op me account staat op dit moment!!
Jullie kunnen dit bericht plaatsen en keihard liegen maar er is geen enkele cent op de bank terug gekomen !! En die €70 van me vriendin ook niet van haar account!! Leugenaars met jullie tegen reactie

Antwoord van Starzino
Had €600 in de wacht om uitbetaald te worden. Opeens is die uitbetaling ‘refunded’ en is er nog maar €160 in m’n wallet. De overige €440 zo weg.
Contact gehad, zeggen ze: ‘There was a malfunction with your Rakeback balance, which unfortunately resulted in a significant and incorrect increase in the amount of received bonuses during the previous period of your activity.’
Dit is complete waanzin, heb nooit bonussen geactiveerd bij stortingen en er zijn geen storingen geweest.
Kan fluiten naar de €440 die eerlijk verdiend is.
Update:
Stuur 3 boze mails en zeg dat je juridische stappen gaat ondernemen en je krijgt opeens je geld terug + zelfs een bonus.

Antwoord van Starzino
Ik had 300 euro erop staan wat ik nog niet kon uitbetalen omdat mijn deposit niet binnen was. Dit is nu binnen maar al mijn geld is weg ?! Ik krijg als reactie:
Your money was withdrawn due to a system failure and bonuses were awarded to you incorrectly.
Echter heb ik geen gebruik gemaakt van een bonus oid. Wat kan ik doen om mijn geld terug te krijgen?

Slechte uitbetaling
Ben al een week bezig om 1500 euro te ontvangen.
Slecht geholpen nog steeds geen geld !!!
This withdrawal request has been canceled due to a system failure in crediting incorrect rakeback amounts to players. This technical error was in effect from 22.08 to 07.09. Therefore, the amount of the rakeback bonus was recalculated.
Mij ook verwijderd als speler omdat ik mijn geld wilde !!
Jullie hebben me verwijderd dus het geld wat ik terug krijg heb ik niet ontvangen

Antwoord van Starzino
Dames en heren uitkijken! Ik ben erg opgelicht door dit website ik heb een bedrag van 8500 euro gewonnen en 1500 euro laten uitbetalen nu hebben ze mijn 1500 euro afgepakt en 4500 euro van het bedrag wat ik gewonnen had (8500) zogenaamd omdat ik rakeback had ontvangen nu heb ik bij historie gekeken en het klopt totaal niet je komt niet eens aan een bedrag van 2000 euro en zij hebben 6000 afgepakt in totaal nu had ik hier en daar met hun een gesprek en moest ik wachten tot het werd uitgezocht even later krijg je een bericht dat het wel klopt terwijl dat nooit kan kloppen ik vraag om bewijs en deze krijg je niet ik ga hiervoor juridische stappen ondernemen
UPDATE: 15:09:2024
ze hebben mijn een compensatie gegeven van 200euro bonus waarvan mocht je een hoge bedrag winnen maar 1000euro mag uitbetalen terwijl dit over een bedrag van 6000 euro gaat. Hierbij ga ik het niet laten ze moeten mijn eerlijk gewonnen geld uitbetalen anders zal ik de juridische stappen voort moeten zetten en zijn ze meer kwijt dan wat ik kwijt ben
UPDATE 25:09:2024
Ik heb een bedrag van 1000 euro ontvangen ter compensatie helaas contact met advocaat gehad en juridische bijstand geven aan hiermee niet akkoord te gaan en te eisen waar ik recht op heb dus een totaal bedrag van 4120 als zij aangeven dat er bijna 6000 euro rakeback was prima! Maar ik wil mijn 4120 dan wel terug dat betekend dat ik dan nog een bedrag van 3120 moet ontvangen. Lieve mensen ik laat jullie snel weten hoe dit afloopt!

Antwoord van Starzino
Een paar keer geld gestort,en lekker kunnen spelen,toen won ik 1500eu op wanted van hacksaw. Dus ik dacht ik betaal 350 uit. Met de rest speelde ik nog ff tot de 1000eu. Heb m'n id doorgestuurd voor registratie,duurt eeuwig,tot vandaag. 1000eu die ik had laten staan was weg ,er stond opeens 350 van de withdrawal. LiveChat heeft geen idee,ik moet afwachten....tuurlijk.
En totaal geen bericht waarom!
#update 11-9 , had gisteren een mail gestuurd,schijnbaar is er met de rakeback iets niet goed gegaan,dus in onderzoek ben benieuwd, of de 1000 terug komt en of dat überhaupt uitbetaald gaat worden...wordt vervolgd.
#update. Zie bericht starzino...your account should now reflect the correct amount. Ja en dat is 0.01.Dus mensen laat dit casino links liggen en zoek een betere.
#Update. Ze gaan dat geld dus niet terug geven,ik heb geen gebruik gemaakt van het rakeback en zij kunnen dus gewoon je geld afpakken!
DUS BLIJF HIER WEG,JE BENT GEWAARSCHUWD.

Antwoord van Starzino
Ga niet spelen op deze gok side zijn oplichter hebben vandaag 7200 euro van me gestolen en zeggen dat het een fout van het systeem is heb bewijs dat het wel om echt geld gaat OPLICHTERS . Heb wel een account

Antwoord van Starzino
Ik heb 3 withdrawals lopen die nog na een week niet uitbetaald worden….
Als ik betaald word verander ik deze slechte revieuw in een positieve.

Antwoord van Starzino
Ik wou bijna een account aanmaken totdat ik hun t&c ging doorlezen en raad eens, JE MAG ALS NEDERLANDER HELEMAAL NIET REGISTREREN OF SPELEN OP HUN WEBSITE VOLGENS HUN EIGEN RICHTLIJNEN !!!!
Ga naar hun voorwaarden en lees punt 2.4.4. 😆😆😆😆
Dus aub iedereen die hier veel geld heeft verloren of aan het verliezen is op dit moment. Vraag een restitutie aan bij hun, omdat ze volgens hun EIGEN voorwaarde jou niet mogen accepteren om te registreren of spelen op hun site !
Ja tuurlijk kleine visjes bedragen betalen ze uit, maar stel je hit een Max win van 15/30 K gaan ze je gegarandeerd niet betalen en vallen ze terug op hun eigen voorwaarden en blokken ze je account 🚨🚨🚨
Wees gewaarschuwd als je hier een account aanmaakt dames en heren. En trap niet in die affiliates sites die jou hier naar toe loodsen want zij doen geen onderzoek en harken gewoon geld binnen dmv jou verliezen !!!!
Stay safe en play responsible 🙏
Reply 👇
I don’t have a account with your site and stop 🛑 letting Dutch players play to s4am them afterwards and hold on your own terms and condition where you guys put in NETHERLANDS. As a restricted country and that payments aren’t guaranteed if u make an account !!!!
Lees hun T&C onderaan hun pagina punt 2.4.4. Restricted countries beste Nederlanders 🚨🚨🚨🚨

Antwoord van Starzino
Ga absoluut niet bij deze casino gokken zijn ten eerste illegaal in nederland en ze geven amper bonussen na al vele mailtjes gestuurd te hebben blijven ze maar zeggen dat ze binnenkort om mijn mailtje gaan reageren heb het 7 weken geleden al gestuurd maar op andere mailtje reageren ze wel dat ik geduld moet hebben ik ben als bezig met verdere stappen te ondernemen dus wees gewaarschuwd ga hier niet gokken.

A very nice casino site
I speak to kristina

Antwoord van Starzino
Sinds 2 dagen geld gestort en pas na 3 dagen mijn geld er op ronduit belachelijk!!!!!

Antwoord van Starzino
De spam gaat maar door en door. Irritante club is dit.

Antwoord van Starzino
Great casino lots of games en good help if you have problems . Cristina was great

Antwoord van Starzino
Hello it is a good site and service I helping good thank you kristina

Antwoord van Starzino
Slecht uitbetalingssysteem. Blijkbaar wordt soms je storting niet geregistreerd en kun je geen uitbetaling aanvragen ondanks dat je storting bij jezelf is afgeschreven. Ben al dagen met de "manager" aan het mailen...ze zeggen er alles aan te doen, maar zie geen verbetering. Ondertussen ga je je gewonnen geld weer verspelen wat natuurlijk de bedoeling is...indien mijn uitbetaling heeft plaatsgevonden ben ik weg...

Antwoord van Starzino
kijk uit met starzino, op 26 juni een uitbetaling aangemaakt naar mijn visa kaart. dit zou 7 tot 10 werkdagen duren voordat ik het zou ontvangen. afgelopen zaterdag 17 augustus nog eens contact opgenomen waarom ik nog steeds niets heb ontvangen op me credit card.
kreeg ik vanuit de klantenservice de vraag voor bankstatement van de afgelopen maand in pdf. deze heb ik netjes opgestuurd op de 17de. vandaag 22/10 weer eens contact opgezocht hoe het zat krijg ik een mail terug met
Rick, it was send to you and you probably played with these funds already.
wat is dit voor klantenservice en bedrijf, ik wil me geld terug!