Stayforlong Reviews 54.501

TrustScore 4 uit 5

3,8

Via mijn zus aanbevolen, die boekt ook altijd via hier. Alles was duidelijk en kreeg meerdere keren netjes berichten over mijn boeking. Het hotel was ook goed. de prijs voor de gehele vakantie kon ik... Toon meer

Boeking voor 2 kamers gemaakt. Geld voor 2 kamers afgeschreven. Slechts 1 kamer toegewezen gekregen. Dit wordt met een kort e-mail berichtje (niet te begrijpen) afgehandeld. Telefonisch contact alleen... Toon meer

Het is al een paar jaren dat ik gebruik maakt van stay for long en ik ben enorm tevreden en maak zelf plupiciteit aan andere vakantiegangers.het hotel was daar integendeel een grote fiasco.zie review... Toon meer

Het boeken ging perfect, tot een week voor de tijd, gratis annuleren, de prijs was redelijk goedkoop. Bij aankomst is er altijd iemand aawezig. Geen luxe kamer, wel elke dag netjes schoongemaakt, voor... Toon meer

1. Reisbureau
  2. Reiszoekmachine

Over Stayforlong

Visit Stayforlong
Stayforlong

We are an online travel agency, born as a tech start-up in Barcelona, with one clear goal: to reward holiday makers with the best hotel offers the more nights they stay.

Why we do what we do

We realized that these customers deserve enhanced benefits to enjoy longer holidays and decided to make them the center of our efforts. This is why our team works hard to shake the travel industry, developing new products and connecting our travellers with the best accommodations so they can live long-memorable experiences.

How Stayforlong get better prices in hotels and accommodations

We offer competitive rates for long-term stays because we believe these types of holidaymakers are the most valuable, and so do the hotel owners.

It's a win/win situation:

• Hotels attract better customers because they are holidaymakers who stay more nights.
  • Customers save the most on their accommodation and get to enjoy longer vacations at the best price.
Find the best hotel offers
If you need any assistance please visit our helpcentre: https://help.stayforlong.com/en

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

55K reviews

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Deze ochtend een reservering gemaakt…

Deze ochtend een reservering gemaakt voor nu zondag...betaald en plots kreeg ik mail dat de kamer niet beschikbaar is!!Reeds 5 mails gestuurd en gebeld...ik heb enkel mail gekregen dat ik binnen 48u antwoord zou krijgen maar onze vlucht is reeds zondag naar Hurghada!Wij willen asap bericht of we een kamer gaan hebben of graag ons geld terug!Nu staan we met rug tegen muur😔Nooit meer!!

2 april 2026

Goedemiddag,

Wij waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.

Stayforlong Customer Support

Geen antwoorden meer na hun fout!

eerder heb ik een review geplaatst over hoe geweldig Stayforlong omgaat met klanten. Helaas hebben ze mij de tegendeel bewezen. Het werd mij verteld dat ik 2 jaar gebruik kon maken van mijn staywallet. Dit staat zwart op wit via de mail. Maar na bellen krijg ik het antwoord dat dit niet zo is. Ze mailen niet terug en ze laten je 100x bellen met elke keer een ander persoon aan wie je het verhaal opnieuw moet vertellen. En je krijgt een standaard antwoord terug. Vreselijk!!! Dus let op met je staywallet en wanneer je ze echt nodig hebt

2 april 2026

Vriendelijk.

De mensen zijn heel vriendelijk. Je krijgt echt het gevoel dat je welkom bent. Het bezoek is ons zeer goed bevallen.

28 maart 2026

+Eenvoudig, goed ontbijt
++ Prima bedden
++ Zeer vriendelijk personeel
+- Geen koelkastje
+- Betaald parkeren(5 meter verder gratis)
+- Menukaart in het Engels(ik mis Nederlands, Duits en
Frans)
JK

26 maart 2026

Krijg totaal geen antwoord op mijn…

Krijg totaal geen antwoord op mijn vraag betreffende gemaakte boeking.
Intussen is er door Stayforlong contact met mij opgenomen!!!!

Er is toegegeven dat er een fout is geconstateerd, echter verder niets meer vernomen om dit recht te zetten!!

29 maart 2026

Goedemiddag,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen en dit onder onze aandacht te brengen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en we hebben u een e-mail gestuurd met betrekking tot uw dossier. Controleer uw inbox voor meer informatie.

Wij waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.

Stayforlong Klantenservice

Prima hotel

Dit is een heel goed hotel. Netjes, schoon en zeer klantvriendelijk. Bijna de hele dag krijg je gratis eten en drinken. Shuttlebus naar Universal

26 maart 2026

Boeking dag zelf gecanceld ondanks bevestiging

Na contact met eigenaar van appartement bleek, ondanks bevestigingsmail van Stayforlong, dat er geen boeking was. Helpdesk van Stayforlong kon ons op de avond voor vertrek niet vertellen of boeking was bevestigd door verhuurder. Zou ons per mail nog worden gecommuniceerd. Dag van vertrek geen mail ontvangen. Opnieuw helpdesk gecontacteerd, heeft ons na een uur de boeking bevestigd en pincode bezorgd. Volgens eigenaar echter geen boeking. Opnieuw helpdesk gecontacteerd, na lang wachten bleek er toch een probleem met de boeking en moesten we op zoek naar alternatieven.
Hadden we de verhuurder niet zelf te pakken gekregen stonden we voor een gesloten deur. Problemen kunnen altijd opduiken, de manier waarop je ze oplost zegt iets over je firma. In dit geval, waardeloos, ik boek nooit meer met Stayforlong.

20 maart 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw feedback en voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie. Accepteer alstublieft onze meest oprechte verontschuldigingen voor de negatieve ervaring die u heeft gehad.

We willen u verzekeren dat we uw feedback zeer serieus nemen. We voeren momenteel een grondig intern onderzoek uit naar de hoofdoorzaak van dit incident om precies te begrijpen wat er mis is gegaan. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons en we zullen deze casus gebruiken om onze interne processen en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren om te voorkomen dat dergelijke situaties zich in de toekomst herhalen.

Bedankt voor uw geduld en voor het geven van de gelegenheid om dit aan te pakken. Wij blijven tot uw beschikking via e-mail indien u dit verder wenst te bespreken.

Stayforlong Customer Support

Pure OPLICHTING

Pure OPLICHTING. Boeking is nooit bij hotel geraakt. 2 uur aan telefoon en ze hebben een refund voorgesteld. Alle gegevens doorgestuurd, maar nu is alles muisstil. Niemand te bereiken en nog steeds geen euro gezien. 100% scam! Blijf hier ver van weg.

19 februari 2026

Getest en goedgekeurd.

Voor het eerst in decennia reizen op 5 continenten, heb ik een hotel bij Stayforlong geboekt. De boeking verliep vlot, hotel was zoals beschreven. Geen problemen gehad nog op de website of bij het hotel.
Het Melia hotel in Athene was zeker de prijs waard: kamer, service en ontbijt waren top.

16 maart 2026

Hotel voor mindervalieden

Hotel is goed gelegen, centrum is vlot met openbaar vervoer bereikbaar.
Ruime kamer, echter afgesteld op personen met fysische handicap- wat voor hen uitmuntend is maar voor mij niet handig. Er was bad maar geen badstop- die kregen we niet omwille van veiligheid ???? Hotel is dus helemaal afgestemd op niet toeristisch publiek. Kamer wordt enkel onderhouden als je dit vraagt.
Staf is vriendelijk. Algemeen gezien mist hotel organisatie.
Ontbijt is oké

21 maart 2026

Ozo hotel Amsterdan. elektrische tandenborstel onvindbaar......vreemd

Ozo hotel Amsterdam.
Mooi, Goed hotel, lekker ontbeten.
Had mijn, best dure, elektrische tandenborstel laten liggen in de douche. Op maandagochtend hierover gebeld, er was niks gevonden. Vind erg vreemd omdat ik zeker weet dat ik hem in de douche heb laten staan.
Maandag weer gebeld om mijn gevoel hierover uit te spreken, ik zou dinsdag teruggebeld worden, het is nu woensdagavond en nog niks gehoord.

21 maart 2026

Goedemiddag,

Bedankt dat u uw ervaring onder onze aandacht heeft gebracht. Het spijt ons oprecht te horen dat uw verblijf in het hotel niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u daar problemen heeft ondervonden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor de moeilijke ervaring die u heeft gehad.

We hebben al uw opmerkingen over de hotelervaring doorgegeven aan het hotelmanagement voor hun directe beoordeling en actie.

Aangezien dit platform specifiek bedoeld is voor het beoordelen van de service die door Stayforlong wordt geleverd, willen we u vriendelijk vragen om de focus van uw beoordeling te heroverwegen. De problemen die u beschrijft hebben betrekking op de operationele standaarden van het hotel, terwijl de score uw tevredenheid over onze service zou moeten weerspiegelen (bijv. het boekingsproces, de duidelijkheid van uw reservering en de ondersteuning die u van ons heeft ontvangen).

Indien u tevreden was over de service van Stayforlong, zou u dan bereid zijn uw score aan te passen om die positieve ervaring te weerspiegelen? U kunt al uw waardevolle feedback over het hotel in de geschreven tekst van de beoordeling laten staan.

Deze aanpassing zorgt ervoor dat onze servicebeoordeling een nauwkeurig beeld geeft van onze prestaties, waardoor toekomstige klanten een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen de prestaties van het hotel en die van ons. Wij waarderen uw begrip en eerlijkheid.

Stayforlong Klantenservice

wij verbleven in Riva Hotel den Haag…

wij verbleven in Riva Hotel den Haag voor bezoek Delft. prima locatie, bushalte voor de deur, hotel ontvangst vriendelijk, prima mooie nette schone kamer, als we weer naar Delft gaan zouden we weer hiervoor kiezen
en niet te duur via de stayforlong /trivago( ondanks afschuwelijke trivago reclame tv) site

20 maart 2026