Netop modtaget faktura for noget jeg IKKE har bestilt eller fået lavet. Bad i november om at blive slettet fra deres kundebase, men alligevel spammer SteamFoss mig med tid til rengøring. Hver gang sva... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I used this service in advance of a 5000km road trip with friends. Fantastic experience from start to finish. The finish and wax on the wash was so good that my car stayed relatively clean for a month... Toon meer
Meget tilfreds med rengøringen af min bil som blev foretaget af Patrick. Jeg havde bestilt ind-og udvendig rengøring, hvor der pt. var inkluderet insektrens, voksbehandling og dækshine. Tilvalg - ren... Toon meer
Efter en god dialog om hvilke tilbud jeg skulle købe for at få renset en genstridig plet af et sæde og en efterfølgende gang kluddermor med aftaler med Steamfoss, hvor meget gik galt, fik jeg som plas... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SteamFoss A/S er et mobilt og miljøvenligt bilvaskeri. Vi kører ud til dig på adressen eller på arbejdspladsen og rengøre din bil. Vi bruger kun damp og op til 5 liter vand på en bilvask. Samtidigt er vi med til at dræbe over 95% af bilens bakterie.
Contactgegevens
Brydehusvej 17, 2750, Ballerup, Denemarken
- info@steamfoss.dk
- steamfoss.dk
Super service ydet af Patrick
Super service ydet af Patrick. Bil aldrig været flottere og anbefales selvfølgelig herfra. Første gang jeg prøver SteamFoss men absolut ikke den sidste 👌
Nemt at bestille og flot arbejde
Bilen var møj beskidt
Bilen var møj beskidt , også indvendig, den blev som ny, og velduftende også , sød lille dame som var så flittig , ikke sidste gang jeg vil bruge jer ❤️
Nu var bilen ikke super beskidt
Nu var bilen ikke super beskidt, men lidt kaffe rester i kop holder jeg selv fjernede og lidt skidt hist og pist. Ellers godt tilfreds, har brugt dem før og trods små fejl jeg ikke hr oplevet før er jeg stadig godt tilfreds.
Tak til Fahred og co
Tak til Fahred og co. for en flot ren - ja næsten ny bil efter en indvendig og udvendig rengøring.
Fantastisk god service!
Bedste rengøring af bil ever👍🏻
Marcus har været ude og lave et super…
Marcus har været ude og lave et super godt arbejde. Mega grundig og venlig. Så kæmpe anbefaling herfra😀
Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt.
Rigtig flot resultat. God service.
Bilen var lige så fin og ren
Bilen var lige så fin og ren, som da vi hentede den på købsdagen. Super service
Super god og effektiv service
Super god og effektiv service. Godt koncept. Alle pengene værd. Dog kan omhyggeligheden godt ændre sig lidt fra gang til gang. Super god denne gang.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Anvendt 4 gange. Alle 4 gange var helt perfekt.
Dukkede ikke op til aftalen
Dukkede ikke op til aftalen, de skulle komme kl 8.30 kl 10 ringer jeg til deres kundeservice, 45 min efter hører jeg stadig ikke noget fra dem. Så planlæg rengøring dagen før du skal bruge bilen, for nu står jeg med en beskidt bil, jeg ikke kan nå at gøre rent inden jeg skal kører min mormor til hendes 90 års fødselsdag. Og fik heller ikke en undskyldning på at de havde glemt mig 😖
Virkelig grundigt udført arbejde af…
Virkelig grundigt udført arbejde af Farhad.
Kunne på ingen måde have gjort det så fint selv.
Udleverede en "skotbunke" og fik næsten en ny bil tilbage
Godt arbejde
Jeg er glad for den omgang som min bil fik, ham der vaskede den var super flink, og han kørte hårdt på i 2 timer, for ikke særlig mange penge.
Det kan jeg godt anbefale.
Perfekt service
Perfekt service - til tiden, smilende, effektive og smukt skinnende bil. Kan anbefales.
Super tilfreds
Dejligt at få renset sin bil mens man er på arbejde. De var søde og grundige. Vil klart benytte mig af det igen.
Flexibelt og god service
Dejligt at få rengjort sin bil, imens man selv er på arbejde. Flexibelt, kommer til tiden, mange tilvalgsmuligheder og søde mennesker. Kan klart anbefales
Super nemt og effektivt
Super nemt og effektivt. Jeg bookede dagen inden og de kom så ud på min adresse og gjorde bilen super fin ren både indvendig og udvendig. Rigtig god service
Professionelt udført og meget tilfreds kunde..
Jeg har i dag haft besøg af Nasrat fra SteamFoss. Han var meget venlig og imødekommen og udførte ordren til min store tilfredshed. Samtidig er det også rart at vide, at SteamFoss kun anvender minimalt brug af vand. Det var en sand fornøjelse, at sætte sig i bilen efterfølgende. Jeg kan varmt anbefale SteamFoss og Nasrat
Lees meer over geverifieerde reviews.