Netop modtaget faktura for noget jeg IKKE har bestilt eller fået lavet. Bad i november om at blive slettet fra deres kundebase, men alligevel spammer SteamFoss mig med tid til rengøring. Hver gang sva... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I used this service in advance of a 5000km road trip with friends. Fantastic experience from start to finish. The finish and wax on the wash was so good that my car stayed relatively clean for a month... Toon meer
Meget tilfreds med rengøringen af min bil som blev foretaget af Patrick. Jeg havde bestilt ind-og udvendig rengøring, hvor der pt. var inkluderet insektrens, voksbehandling og dækshine. Tilvalg - ren... Toon meer
Efter en god dialog om hvilke tilbud jeg skulle købe for at få renset en genstridig plet af et sæde og en efterfølgende gang kluddermor med aftaler med Steamfoss, hvor meget gik galt, fik jeg som plas... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SteamFoss A/S er et mobilt og miljøvenligt bilvaskeri. Vi kører ud til dig på adressen eller på arbejdspladsen og rengøre din bil. Vi bruger kun damp og op til 5 liter vand på en bilvask. Samtidigt er vi med til at dræbe over 95% af bilens bakterie.
Contactgegevens
Brydehusvej 17, 2750, Ballerup, Denemarken
- info@steamfoss.dk
- steamfoss.dk
HELT FANTASTISK rengøring af min gamle…
HELT FANTASTISK rengøring af min gamle bil - hun er som NY igen!
Dukkede simpelthen aldrig op
Dukkede simpelthen aldrig op til booket aftale, og det på trods af, at Steamfoss selv sendte adskillige remindere om aftalen i tiden op til aftalen.
Da jeg ringede for at klage, hang jeg i telefonkø i 35 min. som nr. 1. Der var åbenbart “problemer med telefonerne”.
Jeg modtog sms et par dage før med en forespørgsel om aftalen kunne rykkes til en dag tidligere end aftalt. Det kunne det ikke, da jeg skulle køre den dag. Så blev der spurgt, om det kunne være en helt anden dag. Det kunne det heller ikke, da jeg skulle bruge bilen de næste dage, og derfor gerne ville beholde den bookede aftale.
Da jeg endelig kom igennem på telefon, fik jeg beskeden, at steameren var “gået i stykker, så der kom ikke nogen”.
Hvorfor jeg ikke havde fået besked om, at aftalen var annulleret, kunne man ikke give en forklaring på.
Jeg giver ærligt talt ikke ret meget for den søforklaring. Det er da *uheldigt*, maskinen går i stykker et døgn efter den dag, udføreren af opgaven gerne ville komme istedet (ironi kan forekomme).
Indtrykket er et uprofessionelt, useriøst og utroværdigt firma uden respekt for andres tid og almindelig god opførsel og kundeservice.
Der er sket noget med servicen...
Der er sket noget med servicen og kvaliteten :-(
Blien blev nogenlunde rent, men der var nogle ting som ikke spillede:
Sidste år var der også problemer, men der fik jeg lovning på at det var et enkeltstående tilfælde. I år fandt jeg så ud af at det ikke passede.
Den oprindelige aftale blev aldrig til noget. Den blev rykket 2 gange på samme dag, men uden held.
Vi aftale ny dato, og den her gang kom de for tidligt, men i det mindste kom nogen.
Rengøringen var OK, men den var ikke 1.500 kr. værd.
Jeg havde også mine tvivl da jeg ca 1½ timer efter bliver ringet op, om at bilen var færdig.
Flere ting blev slet ikke rent. Og vi taler ikke om vanskelige pletter, men pletter som jeg slev med fingeren kunne fjerne. Fx:
- Der blev ikke renset i mange hjørner.
- Meget af interiør var stadig beskidt.
- Den indvendige del af dørene blev ikke renset.
- Fælgene var stadig meget beskidte.
- Bagruden var nærmes smurt ind og ikke rent.
- ...og jeg kunne blive ved.
Jeg kontaktede kundeervice, sendte billeder og eksempler, men fik blot et standardsvar, hvor det var tydeligt at de ikke læste hvad jeg skrev.
Jeg har endnu ikke hørt noget fra dem på min sidste besked.
Det trist, for jeg har været super glad for SteamFoss. Alle de andre gange blev bilen virkelig rent og som ny, men ikke denne gang.
Jeg har svært ved at finde grunde til hvorfor man skal vælge SteamFoss.
Hvis de smadrer din bil, hænger du selv på den.
Rengøringen var i sig selv fin. Men til gengæld brændte de min gulvmåtte af, så den var helt smeltet og deform. Men fejl kan jo ske os alle, og personen som rensede min bil lovede at registrere det, så jeg kunne få erstattet min måtte. Da jeg ikke hørte noget ringede jeg ind. De sagde de ville vende tilbage, men jeg hørte ikke noget. Så glemte jeg alt om det... Da det så blev tid til jeg skulle have renset bil igen, skrev jeg ind med dokumentation af den ødelagte gulvmåtte, i håb om at de ville erstatte det de havde ødelagt. Men de henviste til at de ikke ville hjælpe, hvis det var mere en 24 timer siden. Så jeg var prisgivet fra starten. Mega dårlig service. De er helt ligeglade med kundens oplevelse.
Dårlig service og information
Jeg kan godt genkende de oplevelser andre kunder har med dårlig service og dårlig kommunikation - eller mangel på samme.
De får to stjerne, da selve rengøringen var OK - da de endelig dukkede op.
Vi havde bestilt tid til kl. 8:30 på hjemmeadressen, om min hustru blev hjemme fra arbejde af dén årsag.
Kl. 08:28 modtager jeg en SMS, hvori der står, at de i stedet kommer kl. 09:30. Det er for det første meget sent at flytte aftalen, og for det andet, må min hustru udskyde sine øvrige gøremål.
Kl. 09:30 dukker de dog fortsat ikke op, og hun må endnu engang udskyde sine gøremål.
Først kl. 10:46 dukker de op, mere end to timer senere end det aftalte. Det er aldeles useriøst og en respektløs adfærd over for en betalende kunde, som planlægger sin dag efter den aftale, der er lavet med jer.
Kl. 08:30 er det først mulige tidspunkt man overhovedet kan bestille tid hos Steamfoss, så hvordan i alverden kan man blive SÅ forsinket allerede inden dagen er gået i gang?
Jeg vil af dén årsag naturligvis ikke anbefale Steamfoss. Og hvis du alligevel bruger dem, skal du selvfølgelig bare acceptere, at de overhovedet ikke har kundeservice for øje.
Aldrig bruge Steamfoss
Bruge aldrig Steamfoss, det er en virksomhed som slet ikke lytter til deres kunder. Selvom du ikke har modtaget deres service og aflyser din tid, så sender de dig en faktura. Jeg kan kun sige find et alternativ og booke ikke en bilrens hos dem. Det ringeste virksomhed jeg længe har oplevet, find en løsning med kunderne og send ikke faktura for noget som ikke er modtaget.
I dag fik vores bil 5 stjerners…
I dag fik vores bil 5 stjerners rengøring som blev udført af Anita og Mohamadm
Som altid er rigtig godt stykke…
Som altid er rigtig godt stykke arbejde! Fik bilen rengjort indvendigt - det er næsten som at få ny bil :-)
God positiv service
De kom aldrig
Ja - det er svært at anmelde nogen der ikke dukker op til den aftale der er indgået.
Fik en tid i går. De ringede og sagde at det ikke kunne lade sig gøre og jeg gav dem selv lov til at finde en ny tid da jeg var hjemme hele dagen. Det var en sen tid, men nu havde jeg besluttet at prøve en rengøring af bilen.
Da den aftalte tid var passeret, ringede de og jeg fik at vide at de ikke kunne nå det.
Jeg ville så aflyse, men blev overtalt til at takke ja til en tid, der hed kl 8.00 den næste morgen… nu sidder jeg her kl 8.50 og har ikke hørt en lyd eller set nogen. Så tænker ikke at bruge dem en anden gang.
Arbejdet udført ok
Arbejdet udført ok.
Ventetiden til de kom i dag var ikke ok.
Perfekt rengøring af bil både ud- og…
Perfekt rengøring af bil både ud- og indvendig. Virkelig venlige mennesker.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har i dag benyttet denne service for første gang og jeg er meget meget tilfreds. Min bil stråler, som om den var helt ny. Medarbejderne var så søde. Utrolig høflige og super dygtige.
Alt fra bestilling, til udførelse og betaling foregår super let via mobil. Jeg kommer helt sikkert til at benytte dette firma igen. Kæmpe anbefaling herfra.
Meget tilfreds kunde
Efter at et andet firma aflyste på dagen, kom steamfoss os til undsætning med kort varsel, da bilen skal afleveres i morgen. Patrik var fleksibel, og kom før tid efter aftale, og knoklede i halvanden time og leverede en meget flot bil. Meget tilfreds kunde
Fantastisk service og skinnende rene…
Fantastisk service og skinnende rene biler. Selv naboen bookede med det samme. Kan klart anbefales.
Sommerforkælelse til bilen
Sommerforkælelse til bilen - og familien! Bilen funkler fra i deraf til yderst -super service
Meget effektiv rengøring
Meget effektiv rengøring. Kom som aftalt. Selve rengøring overgik mine forventninger. Skal helt sikkert have det gjort igen i fremtiden
Professionel og effektivt
Professionel og effektiv rengøring. Bilen har ikke været så ren og skinnende siden den var helt ny.
God service og et rigtig fint stykke…
God service og et rigtig fint stykke arbejde
Lees meer over geverifieerde reviews.