Stemacteren Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Stemacteren.NL verzorgt een absoluut professionele en magische workshop nasynchronisatie. Je wordt ontvangen in werkelijk prachtige studios, die sfeervol en oprecht gezellig zijn. In een kleine groep... Toon meer

Dit is de leukste cursus die ik heb gedaan! De docenten zaten elke avond vol energie, wat ons als studenten ook enthousiast maakte om uit de comfortzone te stappen. In korte tijd maak je kennis met ee... Toon meer

Superleuke Cursus die je met verschillende disciplines van het stem acteren vak in aanraking brengt. De lessen worden gegeven door bevlogen docenten. Je gaat de studio in om demo's op te nemen passend... Toon meer

Ik wil graag cartoon films kunnen inspreken en mij in heerlijke karakters kunnen verplaatsten. Dankzij Stemacteren.nl ontdek ik zoveel andere dingen van het stemmenvak, dat het er alleen maar leu... Toon meer

1. Onderwijsinstelling
  2. Beroepsopleiding
  3. Mediabedrijf
  4. Opleidingscentrum

Sinds 2000 organiseert Stemacteren.nl als grootste opleider voor beginnende stemmen workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt als stemacteur. Onze docenten zijn stemacteurs en stemregisseurs met jarenlange inspreekervaring in de stemmenindustrie. Zij delen hun ervaring en passie op energieke wijze met de cursisten van onze unieke workshops. En niet zonder succes, want een aanzienlijk deel van onze oud-cursisten is op radio en televisie, op internet en in apps, en in andere producties te horen. Onze workshops bestaan altijd uit een combinatie van theorielessen en praktijklessen, die in onze commerciële studiofaciliteiten in Amsterdam, Leiden of Utrecht plaatsvinden. Want over stemacteren kun je lang praten, maar je moet het vooral doen. Achter een microfoon, in een realistische studiosetting.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader

De advertenties zeggen: "De leukste workshops van je leven."
Ik heb heel veel workshops gehad (onderwijs he?) en ze hebben gelijk. Het mooie is dat je meteen aan de slag gaat en op een vriendelijke manier prima feedback krijgt. Je merkt dat jezelf, en de anderen, groeien, Ondertussen heb je veel lol.

18 september 2020

Antwoord van Stemacteren

Ah, wat ontzettend leuk om te lezen. Dank je wel Bertus!

Ik heb de Bootkamp Stemacteren gedaan

Ik heb de Bootkamp Stemacteren gedaan. Ik had al wat ervaring en wilde het voice over werk weer gaan oppakken. Deze workshop heeft mij geïnspireerd en ervoor gezorgd dat ik verder ga met mijn voice over werk. Ook voor mensen die willen kijken of het stemacteren iets voor ze is, is deze workshop een aanrader. Je krijgt alle facetten van het vak mee. De sfeer is goed en de docenten zijn echte professionals. Ik heb heel veel geleerd en genoten!

12 september 2020

Antwoord van Stemacteren

Wat een prachtige review! Dank je wel Christina!

Het is echt een vak dat je moet leren…

Het is echt een vak dat je moet leren door te oefenen en feedback te krijgen. Dat werd in de lessen op een hele fijne manier gedaan.

10 september 2020

Dank je wel Gerda!

Dit zou ik wel elke dag willen doen

De workshop 'animatie en nasynchronisatie' was SUPERLEUK. Ik heb veel geleerd, kon lekker gek doen (wat ik in het dagelijks leven ook graag doe) en heb genoten van alle verschillende genres. En van Jürgen Theuns, onze docent, die op zijn eigen, onnavolgbare, geestige wijze je door de 2 dagen heen loodst.

Ik snap wel dat veel mensen dit (animatie & nasynchronisatie) voor hun werk willen doen!

9 juli 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor je SUPERLEUKE beoordeling Hieke :)

Prima manier om met stemacteren in…

Prima manier om met stemacteren in aanraking te komen. Het is een leuke afwisselende cursus waarbij men rekening houdt met de omstandigheden (CIVID-19) en daar snel adequaat op reageert. Lessen van gastdocenten zijn zeer leerzaam en docent geeft prima aanwijzingen.

13 april 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor je fijne reactie Peter!

Cursus stemacteren volgen!!!!

Als je een cursus stemacteren wilt volgen. Raad ik je aan om dit bij stemacteren.nl te doen. Je krijgt les vanuit de studio dus gelijk ook de praktijk waarin je je kan verdiepen. Buiten de lessen on in de studio zijn er ook nog eens video lessen die je kan volgen. De lessen worden gegeven door enthousiaste mensen met goede kennis van het vak. De groepen zijn niet te groot waarbij het niet ontbreekt aan persoonlijke aandacht. Ik zou zeggen gewoon doen!

4 april 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor je fijne woorden Herm!

Nog veel leuker dan ik dacht!

Wat is dat leuk om te doen! Dat was mijn eerste reactie na de introductie Stemacteren. De introductie was om eens te kijken wat het vak inhoudt, eigenlijk een beetje zoals je een fabrieksbezoek doet bij een snoepfabriek, het lijkt je geweldig om er te werken, maar hebt geen idee wat het inhoudt. Na de introductie was ik zó enthousiast, dat ik mezelf beloofde dat áls ik de Basisworkshop mocht doen, ik me meteen zou inschrijven. Het wachten op het oordeel van Barnier voelde een beetje als het wachten op de uitslag van je eindexamen, maar ik mocht meedoen, dus meteen ingeschreven.

En nu, bijna aan het einde van de Basisworkshop Stemacteren, wow het is echt veel leuker dan ik al dacht! Maar, wel een moeilijk vak. Je moet echt over de top durven gaan en dat is best wennen. We krijgen gelukkig goede begeleiding van Lune en Jasper en wat een verschillende aspecten heeft dat stemacteren! Ook de gastlessen van Alex en Beatrijs waren geweldig, maar vooral ook de interactie met de andere cursisten, wat een heerlijk team! Zelfs nu we, gedwongen door de Corona crisis, elkaar alleen online zien blijft het een feestje. Ik ga hier zeker een vervolg aan geven.

28 maart 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor deze fijne reactie Marieke! :)

De meest bijzondere ervaring uit mijn leven waar ik zelfs verder mee kan.

Zelden heb ik iets zo graag en al zo lang gewild en zelden heeft iets in de realiteit zo volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben dankbaar en raad iedereen met een passie voor stemacteren deze opleiding aan. (basis- c.q. bootcamp en vervolgopleiding gedaan).

10 maart 2020

Antwoord van Stemacteren

Wauw. Dank je wel voor deze enthousiaste reactie!

Leuk en professioneel

Heel leuke en professionele training.
Je krijgt veel feedback die je direct kunt toepassen en je merkt dat je echt door profs wordt begeleid.

24 februari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dag Lucas, dank je wel voor je fijne beoordeling, daar worden we heel blij van!

Zeer tevreden

Elke week ben ik met veel plezier naar alle lessen gegaan! We kregen veel handige informatie en ook goede feedback op alles wat we deden. Ik heb heel veel aan deze cursus gehad en zou de basisworkshop stemacteren zeker aanraden!

18 februari 2020

Antwoord van Stemacteren

Ah wat een fijne review, dank je wel Lobke!

DOEN!

Mocht je overwegen om eens iets te gaan doen met je stem en je overweegt een training te gaan doen bij Stemacteren, dan kan ik alleen maar zeggen: DOEN!
Het is zo ontzettend leuk. Je krijgt professionele begeleiding, enthousiaste mensen en heel veel plezier.
In een prettige omgeving kan jij je mogelijkheden ontdekken en je wordt hierin knettergoed ondersteund.
Kortom, ik ben erg enthousiast.
Discover your voice :-)

3 februari 2020

Antwoord van Stemacteren

Wat fijn om jouw review te lezen Petra, dank je wel!

Stemacteren is voor iedereen bijzonder

Stemacteren is bijzonder; vakkundige en inspirerende docenten die je op een plezierige manier coachen en je tools aanreiken om het uiterste uit je te halen. Zo kom je erachter wat goed bij je past, en wat je lastig vindt. Je leert dat je stemgebruik alles te maken heeft met hoe je verder in je vel zit, hoe je je durft te laten zien en dat het werken in een kleine groep je het vertrouwen en lef geeft om echt te gaan spelen, acteren en genieten!

2 februari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor deze fijne beoordeling! :)

Goede inhoud qua lesmateriaal

Goede inhoud qua lesmateriaal. Een heel goede inkijk op het vak stem acteren. Voldoende praktische lessen om te leren omgaan met de studio en studio opnames. Hele heldere technieken om het stem acteren zo goed mogelijk en snel uit te kunnen voeren.

1 februari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor deze fijne beoordeling Aysegül!

Topkwaliteit en fijne mensen

Ik raad iedereen die iets met zijn of haar stem wil doen aan om een cursus te volgen via stemacteren.nl. Professionele docenten, topmateriaal qua audiotechniek en oefenteksten, prachtige locatie (Utrecht en Amsterdam ken ik, Leiden nog niet), fijne mensen. Een gevarieerd aanbod aan onderwerpen, online feedback op huiswerkopdrachten en eerlijke feedback - positief kritisch - maken dit dé plek waar je lekker de spreekcel in mag duiken. Doen!

24 januari 2020

Antwoord van Stemacteren

Wow, dat is nog eens een fijne review, dank je wel!

Basisworkshop - Stemacteren.nl

Ik heb de basisworkshop stemacteren gevolgd via stemacteren.nl. Dit waren groupsessies in 1 van hun studios.
Ze nemen je door verschillende vormen van stemacteren (voice-over/luisterboeken/animatie...) en je oefent samen met ervaren begeleiders hoe dit verloopt.

Je krijg 100% wat ze je beloven. Je oefent in een echte studio en een mooie ruimte waar je ook veel discussiert met de trainers. Na de workshop heb je zeker een gevoel van welk deel wel, of niet!, bij jouw past. En met een beetje geluk zit je ook in een groep waar je mensen van verschillende achtergronden leert kennen - en wat je allemaal deelt is dezelfde interesse in vak.

Het is prijzig, maar je betaalt voor een ervaring en je leert het vak en jezelf beter kennen. Zie het dan ook deels als een investering in je interesses en zelfs een beetje scholing.

24 januari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor deze geweldige beoordeling Michael, heel fijn om te lezen!

Vervolgworkshop stemactern, een echte verdieping

De vervolg workshop stemacteren is een echte aanrader als vervolg op de basis workshop. Veel meters maken en veel tijd in de studio maakt dat je steeds kunt werken aan je eigen prestaties als stemacteur. Dit onder zeer professionele begeleiding van de mensen van stemacteren.nl

21 januari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank voor de mooie beoordeling! :)

Totale focus op eigen stem

Het was fijn om tijdens de bootcamp helemaal onder te dompelen in het werken als stemacteur. Voor mij was het als in een droom, mede dankzij de ambiance en de geweldige apparatuur waarmee wordt gewerkt. Alles is perfect, nu alleen nog even inspreken. De cursusleiders geven feedback en bemoedigende duwtjes in de rug, medecursisten geven lief applaus. Ik kon me totaal focussen op de toegevoegde waarde van mijn stem. Bijzonder leerzaam.

16 januari 2020

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor deze mooie beoordeling Esther!

Ik had werkelijk géén idee

Ik had werkelijk géén idee, ik werk al wat langer in de verkoop en heb in het verleden radiopiraatje gespeeld als DJ en als geluidstechnicus vrijwillig bij Amsterdam FM (nu AT5?) gewerkt. Het podium en de spotlights vermeed ik wegens plankenkoorts.
Door de bezielende begeleiding, echt superproffesioneel, durfde ik uit mijn schulp te kruipen en wie weet... als het in me zit dan is Stemacteren dé plek om me te ontwikkelen. Ik raad iedereen met ambitie in die richting, of op zoek naar een hobby, de introductie workshop te volgen! Liefs, Arjen

15 december 2019

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel Arjen! Fijn om jouw beoordeling te lezen!

Het kwartje valt echt

Tijdens de vervolgcursus leer je jezelf kennen en denk je na de eerste paar lessen echt: ik kan dit helemaal niet. Maar zodra het kwartje valt ben je opeens tien keer beter! Verwacht niet dat je na deze cursus niets meer hoeft te leren, maar het is wel een goed begin aan je carrière als voice-over/stemacteur.

14 december 2019

Antwoord van Stemacteren

Dank je wel voor je prachtige beoordeling Martijn!