Dit is de leukste cursus die ik heb gedaan! De docenten zaten elke avond vol energie, wat ons als studenten ook enthousiast maakte om uit de comfortzone te stappen. In korte tijd maak je kennis met ee... Toon meer
Superleuke Cursus die je met verschillende disciplines van het stem acteren vak in aanraking brengt. De lessen worden gegeven door bevlogen docenten. Je gaat de studio in om demo's op te nemen passend... Toon meer
Ik wil graag cartoon films kunnen inspreken en mij in heerlijke karakters kunnen verplaatsten. Dankzij Stemacteren.nl ontdek ik zoveel andere dingen van het stemmenvak, dat het er alleen maar leu... Toon meer
Sinds 2000 organiseert Stemacteren.nl als grootste opleider voor beginnende stemmen workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt als stemacteur. Onze docenten zijn stemacteurs en stemregisseurs met jarenlange inspreekervaring in de stemmenindustrie. Zij delen hun ervaring en passie op energieke wijze met de cursisten van onze unieke workshops. En niet zonder succes, want een aanzienlijk deel van onze oud-cursisten is op radio en televisie, op internet en in apps, en in andere producties te horen. Onze workshops bestaan altijd uit een combinatie van theorielessen en praktijklessen, die in onze commerciële studiofaciliteiten in Amsterdam, Leiden of Utrecht plaatsvinden. Want over stemacteren kun je lang praten, maar je moet het vooral doen. Achter een microfoon, in een realistische studiosetting.
Middelstegracht 89u, 2312 TT, Leiden, Verenigde Staten
Heel informatief en leerzaam ook heel leuk om te doen.
Vervolg word Animatie studio kan niet wachten.

Antwoord van Stemacteren
Éėn super leuke cursus met hele leuke mensen. Een goede kennismaking met de basis van het vak stemacteren. Veel lachen en lekker je grenzen opzoeken en acteren. Een echte aanrader

Antwoord van Stemacteren
Een hele professionele en leerzame omgeving voor een kennismaking met het stemacteervak! De basisworkshop was erg gezellig en één van de leukste workshops om te volgen. De docenten zijn oprecht en geven duidelijke feedback. Daarbij enthousiasmeren ze de cursisten enorm! Ik raad het iedereen aan die kennis wil maken met het vak of als ze zichzelf verder willen ontwikkelen. Deze workshop is naar mijn mening het beste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven haha!

Antwoord van Stemacteren
Ontzettend leuke en leerzame bootcamp!
Na een introductie dag opgegeven voor de basis workshop, in dit geval de 3 daagse bootcamp. Drie intensieve dagen maar het prettige is dat je er echt "in zit". We hadden verschillende docenten en allemaal top. Prettig in de omgang, duidelijke uitleg, geduldig en de benodige humor.
Goed georgansieerd, koffie, thee, water, lunch inbegrepen. Echt een aanrader.

Antwoord van Stemacteren
Superleuke en inspirerende bootcamp, waarin alle facetten van het stemmenvak aan bod komen!

Antwoord van Stemacteren
Fijne, praktijkgerichte workshop met trainers uit het vak. Je krijgt de gelegenheid veel te oefenen en krijgt goede feedback en tips om te verbeteren. De sfeer is positief en helpend.

Antwoord van Stemacteren
De basis workshop stemacteren was super gaaf.
Ik ging er open in. Ik wist niet, dat de cursus zo professioneel was. Echt heel leerzaam en leuk, maar toch steeds weer die gezonde spanning in de studio. Heerlijk. De feedback, die je kreeg, daar kon je tenminste wat mee. De thuis opdrachten waren heel leuk om te doen en ook daarop kreeg je altijd positieve feedback. Onze groep was erg betrokken met elkaar, wat je meer ontspannen maakte tijdens de opnames.
Echt een aanrader, deze workshop.
Nicoline

Antwoord van Stemacteren
Een hele leuke workshop! De docenten zijn goed in hun vak en helpen je met een gezonde dosis humor en positiviteit jouw mogelijkheden met je stem te ontdekken.
Een aanrader!

Antwoord van Stemacteren
De basiscursus stemacteren heeft mij precies gegeven wat ik hoopte. Namelijk met veel plezier, met een leuke groep medecursisten, op een creatieve en professionele manier de diverse mogelijkheden van je stem leren gebruiken. De lessen worden met veel enthousiasme, humor en professionaliteit gegeven: zeer motiverend en inspirerend. Een absolute aanrader!

Antwoord van Stemacteren
Ik heb de basis workshop gedaan en kan niet anders zeggen: wat een top ervaring! Ik vond het erg verslavend en was enorm teleugelsteld toen deze afgelopen was :-)
Dit is iets wat iedereen op zijn bucket list moet zetten!

Antwoord van Stemacteren
Nog nooit zoveel plezier gehad tijdens een cursus als bij stemacteren.nl. De kundige en gezellige docenten, mooie studio, goede lesstof en natuurlijk het inspreken zelf. Het was echt een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Ik heb me dan ook zonder twijfelen gelijk aangemeld voor de vervolgcursus.

Antwoord van Stemacteren
Ontzettend leuke workshop en cursus! De workshop is sowieso een aanrader om te kijken of het stemmenvak echt iets voor je is!
Het is daarnaast gewoon een superleuke ervaring om in een echte studiosetting met professionele hulp en begeleiding je eigen commercial op te nemen! Gewoon doen!

Antwoord van Stemacteren
Tijdens de basisworkshop Stemacteren leer je wat het vak inhoudt en ga je oefenen in de opnamecabine met feedback en aanwijzingen van de docent. Hele leuke ervaring met inspirerende docenten en gastsprekers. Aanrader!

Antwoord van Stemacteren
Super leuke workshop. Heel erg veel geleerd

Antwoord van Stemacteren
De workshop Nasychronisatie/Filmanimatie was geweldig. Jürgen was een enthousiaste workshop-begeleider. En Jasper een prima technicus. Allebei chapeau! Barnier nogmaals bedankt voor het fijne meedenken ivm met de financiën!

Antwoord van Stemacteren
In een woord geweldig! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en enorm veel geleerd van alle diverse aspecten van het vak van stemacteur / voice-over tijdens de driedaagse 'bootcamp'. In de mooie en professionele studio in Leiden zijn we voornamelijk zelf actief bezig geweest met inspreken, onder begeleiding van erg goede en leuke docenten die zeer effectieve, individuele feedback gaven. M.i. dé manier om het te leren. Ook de voorbereidende informatie en video's op de website waren erg interessant en leerzaam, en fijn dat je veel van de opnames thuis naderhand nog eens kunt terugluisteren. Samengevat een echte aanrader dus!

Antwoord van Stemacteren
Wat een fantastische cursus! Professionele en enthousiaste begeleiding voor de ontdekking van een prachtig vak. Ik raad het iedereen met dezelfde belangstelling aan!

Antwoord van Stemacteren
De bootcamp stemacteren is een echte aanrader. Geweldig deskundige en enthousiaste docenten, die mij hebben laten inzien, dat er een groot verschil is tussen begrijpend lezen en de beleving van een tekst.

Antwoord van Stemacteren
Stemacteren.NL verzorgt een absoluut professionele en magische workshop nasynchronisatie. Je wordt ontvangen in werkelijk prachtige studios, die sfeervol en oprecht gezellig zijn. In een kleine groep krijg je les van echt fantastische docenten en begeleid door toptechnici. We hebben in twee dagen tijd extreem veel lol gemaakt, veel geleerd en veel gedaan. Een aanrader voor een ieder die ooit droomde van het inspreken van tekenfilms. En zichzelf hiermee een groot cadeau wil geven. Je verdient het :)

Antwoord van Stemacteren
Wat een super leuke en leerzame ervaring!!
Net de basisworkshop afgerond in Utrecht. Enorm veel geleerd over hoe je je stem kan laten klinken met behulp van lichaamstaal en mimiek. Zeer professionele maar ook gezellige lessen gehad waar ik iedere week weer naar uit keek. Ik had dan ook hele leuke mede cursisten. Mijn droom om ooit animatie films in te spreken is hierdoor versterkt en ga mij zeker inschrijven voor deze workshop!
Makkelijk is het niet maar zeker het deelnemen waard!