Sternberg vvs & gasteknik Reviews 154

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en Vølund luft/vand varmepumpe installeret og det gamle gasfyr fjernet. Jeg er driftschef og ser mange håndværksarbejder, men har sjældent oplevet så pæn oprydning og pænt udført VVS arbejde.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Præcist til den aftalte tid kom Thomas M. Rasmussen fra Sternberg VVS og GASTEKNIK. På kort tid blev der udskiftet blandingsbatteri og eftersøgning af fejl i vandtilførslen gik igang. Desværre sku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gammelt gasfyr og varmtvandsbeholder…

Gammelt gasfyr og varmtvandsbeholder nedtaget
Nyt gasfyr og varmtvandsbeholder installeret
Flinke unge håndværkere/teknikere som gav en god instruktion i det nye udstyr.
Alle aftaler overholdt inkl pristilbud
Flot arbejde og der var ryddet op efter arbejdet

28 september 2018

Luft til Vand varmepumpe.
Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe.
Firmaet har også elektriker og en meget flink håndværker, der afmonterede den gamle installation .Meget dygtige og behagelige VVS´r (Jimmi og Jesper).
Opfølgende besøg af konduktør om alt var tilfredsstillende.
Alle datoer og tider blev overholdt og der blev ryddet flot op.
Kan varmt anbefales
Roberto og Jytte Bjerg

25 september 2018

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Vi har fået skiftet vores gasfyr ud og inden arbejdet blev bestilt fik vi hurtig svar på alle vores spørgsmål. Arbejdet blev dernæst udført til aftalt tid af flinke folk. Sternberg var i øvrigt også billigst blandt de tilbud vi fik på opgaven.

27 augustus 2018

Nyt gasfyr

Fik nyt gasfyr indenfor 14 dage efter det gamle stod af. Ingen problemer og til en ganske fornuftig pris.

Jeg kan varmt anbefale sternberg VVS.

14 april 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis vi kunne give en stjerne til, så gjorde vi det. Super god oplevelse.
Vi startede påsken med at gasfyret stod af. Hurtigt fik vi Sternberg på banen. Desværre var det ikke muligt for dem at løse opgaven 2. påske dag, da det var et gammelt fyr, og der skulle rekvireres reservedele. Men vi fik lov at låne 3 el-radiatore og en varmvandsbeholder, så vi kunne klar de næste par dage. Serviceminded håndværkere, god kundeservice pr. telefon, hurtig behandling af problemet. Nu er vi de glade ejere af et nyt gasfyr, og så fik vi oven i købe en god vin også, som tak for god handel. Det er da en super over alt forventning, oplevelse. Tusind tak Sternberg.

14 april 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nydeligt arbejde.

Nydeligt arbejde.
Utilfreds med at håndværkerne efterlod deres cigaretskodder i haven og indkørselen

18 maart 2018

Hej Jesper

Tak for din udmelding.
Til info kan jeg fortælle at det ikke sker igen og han i dag har været ude og samle op efter sig.
Beklager.

Rigtig god oplevelse med Sternberg

Rigtig god oplevelse med Sternberg. Installering af nyt gasfyr, radiator, etc. samt fjernelse af oliefyr/olietank. God, effektiv, imødekommende dialog under hele forløbet. Opgave afsluttet til tiden. Ekstra opfølgning for at sikre at alt fungerede, som det skulle. Kan klart anbefale Sternberg.

17 februari 2018

En meget god oplevelse

vi fik udskiftet vores gamle gaskedel med en ny Vaillant. firmaets teknikere (Niklas og Morten) mødte op rettidigt og udførte arbejdet særdeles tilfredsstilende og hurtigere end planlagt, kedlens placering blev rettet efter vores ønske, selv om det medførte noget ekstra arbejde, Niklas gav sig tid til at forklare anlæggets funktion og drift. de ryddede pænt op efter sig og kørte alt "afflad" væk. De var venlige og professionelle. Tilbudsprisen blev overholdt, selvom en elektriker måtte komme og lave lidt ekstra. alle vores telefoniske henvendelser blev ekspederet høfligt og hurtigt. vi kan varmt anbefale firmaet.

16 februari 2018

Luft til Vand varmepumpe.
Så blev det gamle oliefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe.
Håndværkerne var der kl. 7.00 som aftalt, vi gennemgik hvad der skulle ske, og jeg havde nogle ønsker til rørføring og ledninger der skulle laves, de to håndværker accepteret mit ønske.
Flot arbejde og flinke folk, kan klart anbefales.

28 januari 2018

Sternberg VVS

Jeg har fået installeret Vølund luft til vand varmepumpe. Ud af fire tilbud var Sternberg VVS den billigste og da anlægget var installeret var der ikke ekstra regninger, en pris er en pris. Jeg har dårlige erfaringer med håndværkere. Teknisk konsulent Karsten Bay sagde at han ville sende hans bedste håndværker Jimmy, og han kan sit kram, er sød og rar og meget serviceminded. Oplevelsen med Sternberg VVS har været rigtig god og kan varmt anbefales.

3 januari 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik skiftet vort gasfyr. Det tog en dag, så var der varme igen. Desværre var de kommet til at beskadige en væg. Igen problemer med at få det udbedret - en uge efter vi havde skrevet til den daglige leder var væggen udbedret. Hurtig og god service - både af VVS-delen og den maler de samarbejder med.

Helle og Vagn - Slangerup

26 december 2017

Den 31

Den 31. august fik vi service på vores fyr og så troede vi, at det var i orden, men det var det ikke. Efter at have betalt regningen på kr. 1215,00 måtte vi have fat i firmaet igen. Denne gang kom en person som satte en brugsvandsveksler op. Han var vældig flink, men vidste desværre ikke, at en brugsvandsveksler skal gøres fri for luft. Resultatet var, at fyret kørte uafbrudt, uden at vandet blev varmt. Igen måtte vi betale en regning på kr 3422,- uden at fyret var i orden. Så kom weekenden uden varmt vand og et fyr, der kørte i tomgang. Firmaet havde ikke vagt i weekenden, så vi måtte ringe til en mand fra et andet firma som havde mere forstand forstand på fyr. Han lukkede luften ud af bagvands veksleren i en kæmpe sky af damp. Det kostede kr. 4.081.-
Så ringede vi til Overmontøren som fortalte, at det ikke var deres fejl og at de ikke ville betale regningen til Dahl. Når vi ikke kunne bade i weekenden, kunne vi bare bade på det offentlige. Vi havde et ret nyt fyr som kørte perfekt, så fik service og det gik helt galt og vi måtte betale
kr. 11.000.- Det kalder jeg professionel service.

19 december 2017

Super service.

Super service.
I forb. med en fejl på gasfyret bestilte jeg et servicebesøg. Efterfølgende blev fyret repareret, og det kører nu perfekt igen.
Da vi overtog huset for over et år siden, troede jeg, at vi fortsat havde en serviceaftale med Sternberg VVS, men da jeg modtog regningen, kunne jeg se, at det havde vi ikke.
Jeg klagede min nød. Sternberg oplyste, at ved ejerskifte ophører serviceaftalen automatisk.
De var imidlertid meget imødekommende og tilbød en meget billig serviceaftale pga. udskiftningen af varmeveksleren samt en kreditnota på servicebesøget.
Jeg er tilfreds med reparationen og den gode service i forbindelse med min manglende serviceaftale.

16 november 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kom ikke til aftalt møde og meldte ikke …

Kom ikke til aftalt møde og meldte ikke afbud.
Spild af den halve fridag, som jeg havde taget for at få et møde om et tilbud.

30-11-17
Har nu haft besøg af konsulent og modtaget tilbud.
Denne gang gik det fint. så jeg opjusterer stjerner.

1 november 2017

Hej Ken
Dette er vores fejl hvilket jeg beklager.
Som du er bekendt med var det udfordrende at lave en aftale med dig så Karsten vores repræsentant ringede direkte til dig for dialog her om.
Desværre fortog han opkaldet mellem to møder og glemte at skrive det i sin kalender grundet anden afbrydelse.
Vi beklager igen ulejligheden og må tá ved lære at man skal ikke afvige fra sin fastsatte kvalitet sikring selv om man prøver at tilfredsstille sin kunde.

Voldsom overpris

Var her højst en halv time for at fjerne kalk fra en køkken vandhane. Det kostede 1086 kr.

12 oktober 2017

Hej Mogens
Det er rigtig det er mange penge.
Der går jo noget tid frem og tilbage til kunde samt det er dyrt at administrere mange små opgaver.
Med venlig Hilsen
Kim Busch

Lees meer over geverifieerde reviews.