Steunzoolexpert.nl Reviews

4,4

Voor mijn bergschoenen inlegzooltjes besteld, Sunbed Elegance via Steunzoolexpert.nl. Prima oplossing voor iets meer steun op lange tochten. De overzichtelijk website met beknopte uitleg van de prod... Toon meer

Overzichtelijke site met heel veel producten. Bij de schoenmaker kreeg ik een verkeerd advies dus toen maar online gegaan. Bij elk product staan goede product omschrijvingen en meerdere producten hebb... Toon meer

Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling door SteunzoolExpert. De klantenservice heeft mij goed geholpen met het adviseren van een zooltje. Ik heb last van hielspoor en mij werd een... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op onze webwinkel vindt u een ruim assortiment steunzolen, inlegzooltjes en gelzolen. Verminder de klachten aan uw voeten, benen en rug door gebruik te maken van onze hoogwaardige steunzolen. Dankzij het ruime assortiment steunzolen vindt u altijd het product dat uw specifieke klachten vermindert.

Uitstekend

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer snelle levering

Zeer efficient en goede mogelijkheden om terug te sturen als dat nodig is. Niet voor mij: uitstekende kwaliteit. Ik ga zelfs meer bestellen.

15 juni 2015

snel en correct

De eerste keer een bestelling geplaatst en deze firma handelt alles snel en correct af! Heel handig met achteraf betalen!

16 mei 2015

uitstekend!

Na een snelle levering kon ik al direct gebruik maken van de zolen in de horeca en na een lange dag werken en op mijn voeten staan kan ik met eerlijkheid zeggen dat de steunzolen een goede aankoop is geweest voor mij. Zeker aan te bevelen voor de mensen voor oa in de horeca.

2 mei 2015

Duidelijk, overzichtelijk en snel.

De site is ergduidelijk en geeft goed aan bij welke klachten de beste inlegzolen passen. Makkelijk de bestelling te plaatsen en te betalen. Daarna duidelijke mail en snelle bezorging. Top. Weet waar ik moet zijn als ik nieuwe inleg/steunzolen wil bestellen.

16 maart 2015

Snelle levering, goed product!

Ik heb voor het eerst bij Etrias steunzolen besteld en ik moet zeggen dat ik erg tevreden was met mijn levering.

Ze zitten goed, precies wat ik verwachtte.
Daarnaast, zijn de prijzen ook goed haalbaar.

Groetjes,
Sherien

13 maart 2015

Breed assortiment, beetje traag

De overzichtelijk website met beknopte uitleg van de producten was prima. De zooltjes waren op voorraad maar toch duurde het een volle week voordat ik de zending ontving, met kosten bovendien. Dat past niet meer in de huidige online shopping markt waar 24 uur en gratis levering inmiddels standaard is!

24 november 2014

Prima service en product.

De steunzolen die ik twee jaar geleden via SteunzoolExpert aangeschaft had besteld had waren versleten. Omdat ze me prima bevallen waren heb ik dezelfde opnieuw besteld. Op vrijdagmiddag besteld, op zaterdagmorgen bezorgd, prima toch?

7 oktober 2014

Prima site en goed advies!

Ik ben zeer tevreden, wilde graag zooltjes voor mijn laarzen en werd super geholpen toen ik belde voor advies na 1 dag binnen en ze zitten goed.
Een aanrader.

4 oktober 2014

Correcte service

De bestelling werd snel en correct geleverd. Goed verpakt, duidelijke begeleidende brief en info over eventuele retourzending.

22 september 2014

uitstekende webwinkel

op deze site is het alsof je in een winkel staat.
je klikt naar je keuze toe, krijgt de beschikbare opties, met duidelijke foto's en prijzen.
bestellen is zoals het hoort bij een webwinkel.
bezorging is stipt, zelfs sneller dan verwacht.

8 september 2014

Klein foutje hersteld via groots gebaar

De levering duurde langer dan op de website beloofd wordt, en na één mailtje van mij kreeg ik prompt een lange mail terug met uitleg en excuses en dat maakte alles weer goed. Direct daarna de levering want de bestelling was niet op voorraad, Service gaat niet over geen fouten maken, maar van fouten leren en juiste oplossingen vinden voor het leveren van goede service!

2 september 2014