Voor mijn bergschoenen inlegzooltjes besteld, Sunbed Elegance via Steunzoolexpert.nl. Prima oplossing voor iets meer steun op lange tochten. De overzichtelijk website met beknopte uitleg van de prod... Toon meer
De site is ergduidelijk en geeft goed aan bij welke klachten de beste inlegzolen passen. Makkelijk de bestelling te plaatsen en te betalen. Daarna duidelijke mail en snelle bezorging. Top. Weet waar i... Toon meer
Overzichtelijke site met heel veel producten. Bij de schoenmaker kreeg ik een verkeerd advies dus toen maar online gegaan. Bij elk product staan goede product omschrijvingen en meerdere producten hebb... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op onze webwinkel vindt u een ruim assortiment steunzolen, inlegzooltjes en gelzolen. Verminder de klachten aan uw voeten, benen en rug door gebruik te maken van onze hoogwaardige steunzolen. Dankzij het ruime assortiment steunzolen vindt u altijd het product dat uw specifieke klachten vermindert.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Nederland
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- steunzoolexpert.nl
prima
nadat ik advies van de chirurg had gekregen meteen de bestelling geplaatst en de dag erna al binnen en in mijn schoenen. Zover nu ook baat bij deze keus.
Hopelijk blijft dit. een nadeel ze gaan elke keer als ik mijn schoenen uit doe weet los en meteen met mijn voet mee uit de schoen.
Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit.
Vanwege pijnlijke voeten heb ik de Sunbed Six besteld vanwege de lage prijs en goede reviews. Na een dag merkte ik al verbetering. De steunzolen had ik binnen een dag en de zolen waren keurig verpakt.
uitstekende winkel goede producten en snelle levering
Voor de eerste keer hier iets besteld en kan het prima aanbevelen. Ik heb zooltjes besteld voor hielspoor, een prima prijs kwaliteit verhouding. Niet duur en de zooltjes werken prima. Ik had het al binnen 2 dagen na bestelling in huis. Wat ook erg handig is is dat je voor een gering bedrag de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen.
Dus al met al een prima webwinkel!
Precies wat ik zocht!
Goede kwaliteit, snelle levering. Jammer van de bezorgkosten.
Doorzakken of vleugels krijgen
Snelle levering van mijn steunzolen, geen vermoeide voeten meer, ook mijn humeur is weer tip top. Je voelt je weer senang!
Helemaal niks ontvangen
Ik heb de steunzolen op 12-02-2014 besteld en tot op de dag van vandaag heb ik niks ontvangen, terwijl ik de klantenservice gemaild heb. Geen reactie en op de tracking-pagina van Selektvracht staat dat het pakket al bezorgd is?! Terwijl ik niet eens een briefje van de postcode in de brievenbus heb.
Jullie snappen natuurlijk dat ik hier niet van gediend ben en als ik morgen nog geen gehoor krijg dat ik geforceerd ben maatregelen te nemen!
- dhr G.Filannino
snel en goed
Ik heb de zooltjes al eerder besteld en ze bevallen zo goed, dat ik ze nogmaals heb aangeschafd. Op mijn werk loop en sta ik veel en daar zijn ze perfect voor.
Het bestellen is gemakkelijk en ze werden de volgende werkdag geleverd.
Slechtste service van webshop ooit
Ze mogen dan een groot assortiment hebben en Snelle Levering claimen, bij onze bestelling klopte van het laatste niets.
Inlegzooltjes van 22 Euro die in voorraad waren, met een levering van 1-3 werkdagen, arriveerden 18 dagen na de bestelling (directe betaling via Ideal), waarvan TIEN werkdagen. Ik heb DRIE keer moeten bellen voordat ik eindelijk service kreeg. De leverancier kreeg de schuld.
Geen excuses voor de vertraging werd aangeboden.
Super assortiment en snel geleverd!
Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling door SteunzoolExpert. De klantenservice heeft mij goed geholpen met het adviseren van een zooltje. Ik heb last van hielspoor en mij werd een gelzool Movi Talos geadviseerd. De volgende dag had ik het in huis en verzending was ook gratis! Zooltje gevalt goed en verlicht de pijn.
Bedankt SteunzoolExpert!