Gelukkig ben ik niet de enige en ligt het niet aan mij. Geen woord kunnen luisteren tijdens mijn vakantie maar wel 26 uur verbruikt. Samen met ChatGPT nog een keer alles doorgelopen en zelfs toen gee... Toon meer
Storytel schrijft al jaren twee abbonementen af van mijn rekening en ik heb er maar één. Geen contact mogelijk. Alleen automatisch gegenereerde mails. Ze laten je stikken. Geen service, geen hulp.
Sinds afgelopen juni elke maand 14,99 euro van mijn rekening afgeschreven terwijl ik helemaal geen abonnement heb? En als ik inlog via mijn oude account, staat er inderdaad geen abonnement aan gelinkt... Toon meer
Ik was altijd ontzettend blij met Storytel, maar ik lees alleen Engelse boeken en de laatste tijd zijn bijna alle populaire Engelse boeken opeens echt €15?!!!!! Om te luisteren. Ik betaal elk jaar al... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fijne app en fijne klantenservice
Fijne app en fijne klantenservice. Maak al jaren graag gebruik van Storytel
Via de chat een bericht achtergelaten…
Via de chat een bericht achtergelaten met een vraag over mijn abonnement. Ik kreeg bericht terug met een mooie oplossing die bovendien snel te regelen was. Ik voel me dus zeer goed geholpen!
Tot mijn schrik heb ik ontdekt dat er…
Tot mijn schrik heb ik ontdekt dat er maandelijks geld van mijn rekening wordt afgeschreven voor een abonnement op Storytell.
Hoewel ik meerdere pogingen heb gedaan om het abonnement te activeren, kreeg ik telkens een melding dat de betaling niet was gelukt. Tot mijn verbazing staat er echter wel vermeld dat er geld van mijn rekening wordt afgeschreven, terwijl ik geen toegang heb tot een actief abonnement.
Ik vind het erg vervelend dat ik in deze situatie ben beland en hoop dat iemand mij snel kan helpen om dit probleem op te lossen.
Ultiem luistergenot en zeer behulpzame klantenservice
Ik had iets verkeerd gedaan waardoor ik een aanbieding misliep. Na contact hebben zij e.e.a. gecorrigeerd voor mij en heb ik het afgeschreven bedrag terug ontvangen. Het abonnement en de betalingen lopen nu volgens de aanbieding.
Prima dienst met prima service
Prima dienst met prima service. Blij met de nieuwe abonnementsvormen. Snap niet goed waarom ik hier zoveel slechte reviews zie om eerlijk te zijn. Klantenservice heeft me deze week ook prima geholpen 👍
Wat een mega slecht werkende app en…
Wat een mega slecht werkende app en slechte service zegt! 2x poging tot aanmelding, alle twee dekeren krijg ik geen toegang tot app, betaal al 3 maanden, maar krijg geen toegang en als ik helpdesk vraag die alleen per chat bereikbaar is... krijg ik als antwoord dat ik opnieuw de app moet downladen of nieuw wachtwoord moet instellen... gedaan, maar nog dyeedsgeen toegang, kan niet eens mijn abonnement opzeggen omdat ik geen toegang krijg. Bank kan ook niets voor mij dien. Schande dit!!!
Giftcard werkt niet, slechte support
Giftcard gegeven, maar het lukt de ontvanger vervolgens niet om boeken te luisteren. Er is ook geen klantsupport. Ja, een mail waar je 2 dagen op kan wachten. Ik zou dit bedrijf vermijden.
Matig
Matig , ik maak veel gebruik van luisterboeken en ben verder blij met hoe storytell werkt. Echter is er een ongelofelijke lijst met boeken die storytell niet aanbiedt of alleen in E-book versie. Dit is wel frustrerend en hierdoor overweeg ik mijn abbonement stop te zetten.
Wees gewaarschuwd
Wees gewaarschuwd, neem niet het proefabonnement via Vodafone.
Het is bijna onmogelijk het op te zeggen. Na 2x gechat te hebben heb ik nu 2x een medewerker gesproken v Vodafone en uiteindelijk is het abonnement door hen beëindigd.
Goede site met veel boeken. Jammer dat bij vragen er eerst alleen een chatbot is.
Ik probeerde op te zeggen, maar ik had zelf iets verkeerd gedaan...
Lukte niet.
Geen helpdesk, geen telefoonnummer, niks, alleen een domme chatbot. Pas na 2 dagen eindelijk iemand die mailde en daarna was het snel naar VOLLE TEVREDENHEID opgelost, dat weer wel.
Op zich werkt de site prima en het aanbod is groot.
Storytel dwingt eigen beleid af
In tegenstelling tot Bookchoice beperkt Storytel zich alleen tot een app om een gekozen (luister)boek in hun boekenschap te zetten. Je kan dus geen eBooks downloaden op je PC/Mac om deze vervolgens op een eReader te zetten. Sterker nog, ze hebben een eigen merk eReader waar je de boeken wel op kunt zetten. Wat verder vervelend is, dat sommige boeken regio gebonden zijn en daardoor niet gelezen kunnen worden. We kregen een gratis voucher voor een maand abonnement, maar uiteindelijk heb je er niets aan. Wat een domper. Zeer slecht concept, irritant dat het dwingend is en kies voortaan weer voor Bookchoice.
Kastje naar de muur en terug
Ik probeer al zeker 4 maanden mijm abonnement op te zeggen omdat ik de app niet meer gebruik.
Kan hem niet opzeggen via KPN. Gaat niet via Google Pay en ook niet via de app zelf.
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Het is schandalig! Kan niet eens telefonisch te woord gestaan worden door storytel. Alles moet maar via de mail of chat. Die niet eens werkt.
Lid worden fluitje van een cent.
Lid worden fluitje van een cent.
Opzeggen onmogelijk…….
Snap niet dat het bedrijf zo zijn eigen goede naam vernietigd alleen om mensen een paar maanden uit een zak te kloppen.
Oplichters
Ga niet in zee met storytell
Op 27 mei jl. Mijn abonnement bij Storytell via abo stop opgezegd. Nu inmiddels 29 juli,2 maanden later heeft storytell abonnement nog steeds niet verwerkt.
Mijn advies ga niet naar storytell hebben meer dan 2 maanden nodig na opzegging om deze te verwerken.
Schandalig gewoon
Storytel adverteert met boeken die niet in audio beschikbaar zijn.
Wat leuk is aan Storytel dat de boeken in meerdere talen te luisteren zijn. Ook is er een online giftcard die je kado kan doen. Er staan vaak veel nieuwe boeken op de app. De boeken kan je downloaden voor onderweg. Het idee van Storytel was goed. Echter de laatste maanden zijn er boeken die niet in Audio beschikbaar zijn. Toch adverteert Storytel met gratis 14 dagen oneindig “luisteren” naar boek xxx. Klopt niet ! Er valt niets te luisteren. Zonder bril kan ik niets lezen. Juist voor het slapen gaan is storytel zo fijn. Jammer. Ik mis te veel audio boeken. Ik twijfel aan een abonnement.
Overspelige Humberto heeft behoefte
Storytel gebruikt Humberto in hun commercial. Quote: 'je hebt behoefte....'
Tja en dat uit de mond van een overspelige...
Niet over nagedacht Storytel?
Zeer tevreden met het aanbod
Zeer tevreden met het aanbod, en het is prettig te luisteren. Een groot nadeel is de voorlezer Peggy Vrijens. Zij praat zo snel en onpersoonlijk. Niet te volgen
Tevreden, maar helaas geen kortingsacties
Zeer tevreden met mijn abonnement bij Storytel. Ik vind het alleen jammer dat ik al jaren lid ben, maar nooit gebruik kan maken van de kortingsacties! De negatieve reacties over het niet op kunnen zeggen van een abonnement snap ik niet, ik kan de knop om op te zeggen erg makkelijk vinden.
SCAM
IK KAN HET NIET OPZEGGEN ECHT EEN SCAM. GEBRUIK EEN ANDER WEBSITE
14 dagen proefperiode en dan niet opzegbaar
Ik moet voor school een boek lezen, ik wilde die graag beluisteren. Op Google stond dat dat mogelijk was bij storytel. Ik lees dat het altijd opzegbaar is dus ik sluit een abonnement af met de gedachte dat ik hem over een paar uurtjes toch weer opzeg. Ik kom erachter dat het boek die ik wilde luisteren alleen te lezen is terwijl er stond dat die ook beluisterbaar was. Daarna wil ik me abonnement opzeggen (omdat er anders maandelijks automatisch geld van je rekening wordt afgeschreven) en dat lukt maar niet. Ik ben ongelofelijk teleurgesteld en wat een gezeik en oplichting. als
je probeert in te loggen gebeurt er niks. wat een oplichting, ongekend