Tot nu toe 3 shirts besteld en allen zijn top. Soms vereist het enig geduld, maar hier wordt over gecommuniceerd of staat het in de description. Klantenservice heeft mij goed geholpen bij het retour... Toon meer

Mooie t shirts, alleen moest er 2 maanden op wachten. Triest Reactie: dit klopt niet, ik heb contact met jullie op moeten nemen nadat het al 4 weken duurde en heb inderdaad een kortingscode gekrege... Toon meer

1. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

You've entered the STRANGER SOCIETY. We make the history, that love want us to be. Stranger Society, who would have thought? We have the freedom to accept not only who we are, but what we are.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Retour van ruim 150 euro

Ik heb meer dan 3 maanden geleden mijn retour aangemeld en verstuurt. Deze is ook aangekomen op de locatie, kan ik zien op de track en trace. Er valt geen contact te krijgen met dit bedrijf. Heb al diverse mails gestuurd, echt ongelooflijk

22 maart 2026

Waardeloos klantcontact

Ik heb al meerdere keren contact proberen op te nemen met het bedrijf om een factuur op te laten maken voor een bestelling. Dit is namelijk een relatiegeschenk en daar heb ik een factuur voor nodig. Mails worden niet beantwoord, ik heb nog geen factuur en ze zijn niet te bereiken. Zodra ik de factuur heb ontvangen zal deze review verwijderd worden.

10 maart 2026

IK BESTEL HIER NOOIT MEER!

7 paar van hetzelfde type sokken besteld. Een paar dagen later kreeg ik de bestelling binnen met maar 2 paar verschillende sokken. Totaal niet wat ik besteld heb en de pakbon zat er zelfs bij dus hoe incapabel kun je zijn. Meerder malen contact opgenomen met de klantenservice maar 0 reactie. Als dit bedrijf niet snel met een oplossing komt dan laat ik mijn bank alles terugboeken en een markering op dit bedrijf zetten.

11 augustus 2025

**Verkeerd artikel ontvangen, geen reactie van klantenservice**

Ik ben tot nu toe erg tevreden met al mijn bestellingen bij Stranger Society. De kwaliteit is goed en hoewel de levering soms wat langer duurt, wordt dit altijd duidelijk gecommuniceerd.

Bij mijn laatste bestelling ontving ik per ongeluk het verkeerde shirt. In eerste instantie lukte het niet om contact te krijgen met de klantenservice, maar dit bleek te komen doordat mijn mails automatisch als spam werden gemarkeerd. Gelukkig hebben ze naar aanleiding van mijn review direct contact met mij opgenomen en een uitstekende oplossing geboden.

Ik wil Stranger Society bedanken voor de snelle en goede service! Ze hebben het probleem netjes opgelost, en ik blijf hier met vertrouwen bestellen.

11 maart 2025

Klantenservice moet beter, klasse actie founder.

Helaas had PostNL mijn pakketje zoek gemaakt bij het verzenden. Kan gebeuren, gebeurt namelijk helaas wel vaker. Echter kwam er geen reactie vanuit de klantenservice op mijn Insta dm of mijn mailtje. Uiteindelijk zelf contact gezocht met de founder van het bedrijf. Hij reageerde heel relaxed en snel en zou ervoor zorgen dat mijn pakketje alsnog geleverd zou worden, door middel van een nieuwe verzending.

Klasse actie van de founder, want uiteindelijk (ondanks nieuwe vertraging van PostNL) keurig mijn order geleverd gekregen zonder extra kosten.

Long story short, klantenservice MOET beter maar wel een goede klantgerichte oplossing vanuit de founder van het bedrijf.

25 augustus 2023

Hi Bas,
Thanks voor je review!
Allereerst onze excuses voor onze vertraagde customer service - het is in deze zomerperiode extreem druk en we zijn hard aan het werk om onze reactie tijd te verbeteren.
Next time gaat dit beter, sneller en soepeler moeten verlopen.

Goed om te horen dat je het pakket ontvangen hebt & enjoy de socks.
Love, Stranger Society

Als ik 0 sterren kon geven..

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Bijna 6 weken geleden items besteld die ik nooit heb ontvangen. Alle initiatieven tot contact liggen bij de klant waarop de klantenservice regelmatig gewoon weg niet reageert! Ondanks dat ik geen producten heb ontvangen weigeren ze mij geld terug te storten omdat ze nog met een onderzoek bezig zijn. Belachelijke gang van zaken en dat terwijl ik in het verleden vaker heb besteld met goede ervaringen. Wat is hier aan de hand!??

18 augustus 2023

Hi Bertil,
Stuur ons hier zeker even een mailtje over. We kunnen je helaas niet aan een casus linken zonder je ordernummer. We helpen je graag verder - geen zorgen we gaan het natuurlijk netjes met je oplossen :)

Service ver beneden peil

In de beschrijving staat dat het circa 1 tot 4 weken kan duren voordat je artikel verstuurd wordt. Inmiddels, 6 weken later, nog stééds geen mail gehad dat het verstuurd is. Ik heb letterlijk 1 shirt besteld. Pff, in het verleden was de service én kwaliteit van de kleding nog goed. Nu alleen de kwaliteit van de kleding, om die reden ook 2 sterren.

4 augustus 2023

Hi Ruben,
Thanks voor je review.
Jammer om te horen dat het zo lang duurt voor de order bij je binnen komt. Om je casus te checken hebben we wat aanvullende info nodig - zou je ons even je ordernummer willen mailen? Dan gaan we zsm voor je checken wat er aan de hand is en hoe we het met je op kunnen lossen.
Excuses voor het ongemak.

Like always perfect!

29 juni 2023

Antwoord van Stranger Society

Hi Jerrel, Thanks a lot for your review. That means a lot to us. Spread love & Stay Strange. Love, STRANGER SOCIETY

Let op: pauper service!

Let op! Klantenservice 1/10

GEEN GELD TERUG BIJ RETOUR ❌

Bij het eventueel retourneren betaal je zelf de verzendkosten. De retourzending is verstuurd naar het verzendhuis in Best, waarvandaan zij het pakket toesturen.

Let op: levering kan 3/4 weken bedragen!

Gezien het (ook volgens de reviews van anderen) niet geheel duidelijk is dat de retourzending naar een adres in België moet heb ook ik het verstuurd naar de locatie in Best.

Het antwoord van de klantenservice na het melden van het uitblijven van mijn terugbetaling dat ik ZELF contact moet opnemen met PostNL en dat ze mij niet kunnen helpen als het pakket naar Best is gestuurd, gezien ze daar geen pakketten ontvangen.

Echter volgens mijn PostNL track-and-trace is deze wel ontvangen in Best en ik kan mij niet voorstellen dat zij alle retour pakketten van notabene hun eigen klanten niet kunnen verwerken, kortom, deze worden weggegooid?

Het enige alternatief aangeboden door de uiterst brutale en belabberde klantenservice is een tegoedbon, wat niet volstaat met wettelijke conformiteit noch mijn wens.

⏰ Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

30 juni 2023

Antwoord van Stranger Society

Hi RT, jammer om te horen dat je het zo ervaart. Helaas kunnen wij geen retours verwerken/aannemen op onze locatie in Best. Vandaar dat wij een ander adres hebben waar we returns wel kunnen verwerken in België, dit staat zo tevens vermeld in onze return policy alsook in het retourformulier. Via PostNL kunnen wij geen pakketten traceren waarvan wij niet de verzender zijn (bij een return) en dus ook geen onderzoek starten om het pakket boven water te krijgen.

Wanneer wij geen pakket retour krijgen en het pakket niet kunnen traceren is het voor ons ook een lastige situatie, we hopen dat je dit begrijpt. Mocht je ons je ordernummer of bestelnaam willen geven kunnen we meekijken in je specifieke casus - dan kijken we graag samen wat de mogelijkheden zijn. Je mag het ons zeker nog even na-mailen.
Alvast een goed weekend. Love

Lange wachttijd levering

Mooie t shirts, alleen moest er 2 maanden op wachten. Triest

Reactie: dit klopt niet, ik heb contact met jullie op moeten nemen nadat het al 4 weken duurde en heb inderdaad een kortingscode gekregen. Deze kortingscode stelt daarentegen niet veel voor omdat je ook gewoon 20% korting op de site zelf hebt. Ook heb ik niks aan deze kortingscode omdat ik natuurlijk niet weer 2 maand wil wachten voor een nieuwe order.

25 mei 2023

Antwoord van Stranger Society

Hi Niek, thanks voor je review & support.
Je hebt bij ons een made to order item besteld - zoals beschreven in de product omschrijving:
''With sustainability in mind, some items are made on a made to order base to prevent overproduction. The shipping for the made to order items therefore can take up to 1-4 working weeks''

nadat deze tijd is verlopen hebben we contact met je opgenomen om te informeren of je wou wachten op de levering en heb je hier een kortingscode voor ontvangen. We begrijpen natuurlijk dat het erg lang wachten is & hopen dat het wachten hierdoor iets dragelijker is geweest.

Nogmaals thanks voor je support & enjoy de items.
Love, STRANGER SOCIETY

Uitstekende service

Zeer goede en snelle klantenservice. Producten zijn van hoge kwaliteit.
Zeker een aanrader!

20 mei 2023

Antwoord van Stranger Society

Hi Mauri, We're so grateful for your review. This is why we do what we do. Thanks a lot Mauri, enjoy the garments.
Spread love & Stay strange

Fantastische kwaliteit

Heb het shirt nu bijna 2 jaar, kwaliteit blijft top. Betaal meer, krijg meer.

17 mei 2023

Antwoord van Stranger Society

Hi Fabian, We're so grateful for your review. This is why we do what we do. Great to hear that you've been a supporter of the Stranger Society for 2 years.
Thanks a lot Fabian.
Spread love & Stay strange

Slechte communicatie

Ik ben al 6 jaar klant, maar de klantenservice heeft me inmiddels zo teleurgesteld dat ik heb besloten niets meer te kopen.

Verzending duurt doorgaans erg lang, ze beloven - vanwege made to order - 1-4 werkweken, bij mij duurde het minimaal 6.

Ik heb mijn order retour gezonden aan het oude retouradres, natuurlijk niet handig! Maar ik heb nog een oud returnformulier gebruikt. (wat ik dus al 5,5 jaar gebruik)

Hoe er met mij gecommuniceerd is valt me ontzettend tegen. Feiten die ik aanbracht worden ontkent (zoals moment van contact zoeken). Er werd überhaupt gedaan alsof ik gek was dat ik dat adres had gebruikt. 'Hoe kom je bij dit adres?'

Al met al erg jammer!

4 mei 2023

Hi Danny,

Zoals ook in ons mailcontact vermeld:
We vinden het erg vervelend hoe het is gelopen maar er zijn een aantal vreemde zaken waardoor we jullie niet verder kunnen helpen met een refund. De zaken waar we tegen aanlopen:

- Retour is nooit aangemeld bij ons
- Retour is naar het verkeerde adres geretourneerd en dus nooit ontvangen, ook niet op het adres waar het pakket naar verstuurd zou zijn
- Retour is pas na 30 dagen geretourneerd (zonder aanmelding)
- Casus is al erg verouderd bij het eerste contact met ons (ruim 1.5 maand na retour sturen) waardoor we geen onderzoek meer kunnen starten bij PostNL

We snappen dat dit erg vervelend is en hebben jullie een compensatie aangeboden.

In de toekomst zouden we jullie adviseren om de return policy van een webshop goed te bestuderen en hier rekening mee te houden + het pakket naar het juiste adres te retourneren - het kan erg lastig zijn om een pakket te traceren wat naar een ander adres word verstuurd & niet word aangemeld.

Excuses voor het ongemak.
Hopelijk verzacht onze aangeboden compensatie de pijn iets.

4 werkweken verder

4 werkweken verder, nog steeds mijn tshirts niet ontvangen zoals beloofd. Elke mail die je stuurt krijg je hetzelfde automatische antwoord terug. In de livechat antwoord een bot en wacht je meer dan 10 minuten op een antwoord.

26 april 2023

Hi Jordy,

Thanks voor je support.
Je hebt bij ons een made to order item besteld waarvoor er inderdaad 4 werkweken gerekend worden, dit om overproductie tegen te gaan.

De tijd is bijna verstreken en je pakket gaat zsm verstuurd worden - naar verwachting mooi binnen de made to order 4 werkweken tijd.

Je mag ons altijd nog eens mailen inclusief je ordernummer dan komen we bij je terug met een update.

Spread love,
Stranger Society

Al jaren vaste klant nu super lange wachtrijen

Al jaren vaste klant, plots is mijn account verwijderd en geven ze aan dat het account niet meer bestaat. Daarna toch maar weer besteld omdat ik dacht dat het een eenmalig foutje zou zijn.

Toen toch een trui besteld, wacht er al ruim een maand op en als je contact met de klantenservice opneemt is je order "fullfilled". Dat is hij inmiddels al 2 weken maar ik hoor er nog steeds niks van en heb nog steeds niks binnen.

Ik vond het een erg goed en leuk merk maar sinds ze groter zijn geworden is het bedrijf minder geworden. Het tegenovergestelde van wat ik had verwacht, maar helaas. Ik hoop dat het snel wordt opgelost maar denk de volgende keer wel 2 keer na voordat ik hier weer bestel.

30 maart 2023

Een korte broek 16 dagen te laat…

Een korte broek 16 dagen te laat ontvangen.
Na ontvangst lieten beide knopen los na 1x wassen. Zeer slechte kwaliteit, en het is niet netjes opgelost. Product design is erg tof, alleen kwaliteit is verschrikkelijk en het geld niet waard.

8 april 2022

Hi Marc,

Thanks voor je review. De laatste shorts met knopen die in onze collecties zaten zijn van ruim 3 jaar geleden. Sindsdien is er veel veranderd wat betreft kwaliteit, kwaliteitscontrole en productie.

We kunnen je naam niet vinden in ons e-mailsysteem of ordersysteem. Zou je ons eens een email willen sturen met daarin wat foto's en je ordernummer? Dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Spread love,
STRANGER SOCIETY

Geannuleerd en toch verstuurd

Begin december 2 truien besteld. En nog een andere order. De 2 truien kwamen niet binnen uit eindelijk gemaild na ongeveer 3 weken gewacht te hebben. In mij mail gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren.
Plots is mijn bestelling een dag later verstuurd. Gelijk daarna contact opgenomen om het te retouren.
Formulier ingevuld. Geretourneerd naar de afzender van het pakket.(voor deze kosten draai je zelf op).
Schijnt het hun “fulfillment” locatie te zijn.. zegt mij niks.
Klantenservice beweerd dat het mijn eigenschuld is omdat ik het naar het verkeerde retour adress heb gestuurd.

Als ze mijn te laat verstuurde order nooit hadden verstuurd had ik het ook nooit hoeven te retourneren.

Tot op de dag van vandaag wacht ik nog steeds op een oplossing.

Als vaste klant is dit mijn laatste order voor dit bedrijf.

7 februari 2023

Hi Daan,

Jammer om te horen.
Helaas kunnen wij een order niet meer annuleren als deze al onderweg is naar je.
Vervolgens heb je een retour gestuurd naar een ander adres als aangegeven in onze return policy, return form en return pagina - & je de retour niet aangemeld (anders zou het sturen naar het verkeerde adres niet voor kunnen komen).

Alsnog willen we graag ons best voor je doen om het pakket nog in handen te krijgen om het netjes met je op te lossen.
Zoals vermeld in het mailcontact:
''We doen ons best om het pakket te traceren.
Je hebt het echter naar onze fulfillment locatie gestuurd.
Daardoor duurt het wat langer - we hopen het pakket snel in handen te hebben.''

We hopen je snel verder te kunnen helpen.
Love,
Stranger

Waardeloos bedrijf, slechte kwaliteit kleding!!

Ik had 2 shirts besteld voor €110 , deze ontving ik binnen 3 dagen. Helaas paste de shirts niet helemaal perfect, dus besloot ik ze terug te sturen. Toen kreeg ik een mail dat ik alleen store credit terug kreeg omdat het om een MTO item ging (hoe kan dit, binnen 3 dagen?). Ik heb niet zoveel aan store credit want de kwaliteit van de shirts is erg slecht (dunne stof & print is er echt opgedrukt en zal er snel afgaan). Bovendien hebben ze een super klein assortiment dus keuze heb je ook niet echt. Klantenservice van dit bedrijf reageert ook amper. Nu heb ik maar 2 witte shirts besteld en draag ze onder een hoodie. Geldverspilling dus en kan het absoluut niet aanraden om hier te bestellen.

4 augustus 2022

Hi Ian,

Spijtig om te horen. Met het oog op duurzaamheid word dit item op een made to order basis gemaakt om overproductie tegen te gaan. Dit houd in dat het item word geproduceerd op basis van de bestellingen die binnen komen, vandaar dat wij jou een shopcoupon aanboden.

We hebben nog niet eerder teruggehoord dan onze items van slechte kwaliteit zijn. De tees zijn gemaakt van 240grams 100% recycled heavy cotton met een high quality screenprint. We snappen niet precies wat je bedoeld in je review. Nogmaals jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren, we hopen dat de items die je hebt besteld goed van pas komen.

Spread love - stay strange.