Bedrijf heeft geantwoord
Fantatisk service! Modtog en vare som desværre ikke var som den skulle. Skrev en mail mandag hvor vi hurtigt fandt en løsning! Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis man kunne give flere end 5 stjerner fik Strike A Pose det. Bestilte i morges og har fået leveret allerede i eftermiddag, da det var på ejers rute. Som altid er tøjet flot pakket ind i silkepap... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores mission er at give Dig den bedst mulige kundeoplevelse. Vi er en online fashion webshop, som forhandler kendte Brands som: MbyM, Global Funk, Co’ Couture, Noella, Neo Noir, Prepair, Enamel, Copenhagen Shoes, Bukela m. fl Vores virksomhed er startet februar 2019 og består indtil videre kun af Os, som er virksomhedens ejere. Vi håber I vil kigge forbi 💕 Mvh. Line og Charlotte
Håndværkervej 20, 6710, Esbjerg V, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg modtog en lækker hoodie som jeg pakkede ud en lørdag aften, hvor det var mørkt, men prøvede den på. Klippede mærkerne af søndag, og tog den på. Det var desværre først der, at jeg opdagede, at den havde to små lyse pletter under logoet. Jeg var stensikker på, at de var blegede pletter!
Skrev til firmaet mandag, hurtig respons tilbage, at de gerne ville, at jeg vaskede den, når jeg nu havde klippet mærkerne af. Selvom jeg var 100 sikker på, at det var nytteløst, og egentlig lidt irriteret over vaskespild, gjorde jeg som de bad om. I mellemtiden havde jeg også set en anden webshop satte trøjen ned med 25%, hvilket også var lidt øv..
Trøjen kom, til min store overraskelse, ud af maskinen med den ene af de to “pletter” væk, og den kan svagt anes, når man ved, at den er der.
Jeg lagde mig fladt ned, og skrev tilbage, hvor jeg også nævnte, at en anden shop havde nedsat trøjen med 25%. Endnu engang hurtig respons, hvor de skrev, at en trøje til den pris bare skulle være i orden , og samtidig gav de mig 30% rabat, så jeg ikke ikke følte mig “snydt”.
Fantastisk kundeservice hele vejen igennem, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!
Tusind tak, jeg kommer gerne tilbage 🌸

Antwoord van Strikeapose Aps
Verdens skønneste webshop. Altid fremragende service og super hurtig levering.

Antwoord van Strikeapose Aps
Super god service. Lækker hjemmeside med hurtig levering.

Antwoord van Strikeapose Aps
Har lige købt den mest fantastiske kjole. Fik god vejledning ift størrelse og hurtig levering. Har handlet der mange gange og får altid en fantastisk service. Kommer igen ♥️

Antwoord van Strikeapose Aps
Køber en t-shirt til 186,75 kr. på tilbud som desværre er for lille. Bestiller en ny og sender t-shirten retur og påfører det nye ordre nr., da der oplyses at man herved vil spare fragten. Modtager en ny t-shirt - men denne tages der så 250,- for + fragt da den ikke længere er på tilbud! Ydermere returneres kun 186,75 kr. og ikke for fragten som der ellers oplyses på hjemmesiden. Jeg taler med en medarbejder som så sender 25% mere 23,25 kr.
Syntes det er meget dårlig stil, at varen ikke er til samme pris ved ombytning!
Jeg får i alt 210,- retur, men har givet 288,-

Hurtig levering
Bestilte nederdel fredag eftermiddag og allerede næste formiddag, kunne jeg hente min pakke. Nederdelen var super flot, så alt perfekt 👌

Antwoord van Strikeapose Aps
Min vare kom med posten dagen efter bestilling. Meget hurtig service og min tanktop var perfekt

Antwoord van Strikeapose Aps
Virksomheden retter sig ikke efter gældende dansk lovgivning og vil ikke acceptere min reklamation på en trøje med hul i, selvom jeg har forklaret, at den kun har været prøvet på en enkelt gang.
Elendig kundeservice.

Antwoord van Strikeapose Aps
Line og Charlotte er altid smilende og imødekommende.
De er gode til at beskrive størrelserne på tøjet, så det er sjældent, jeg har været nødt til at returnere, og hvis jeg har haft brug for det, så har der aldrig været problemer med det.
Og de har simpelthen det fedeste tøj, sko og smykker.
Kan absolut anbefale Strike A Pose. De er hurtige og præcise. Benyttede mig af retur til ny størrelse. Og få dage efter havde jeg den nye kjole og en kreditnota.
Alt kører til UG++.
Sendte også en mail til kundeservice som også blev besvaret med det samme.
Køber helt sikkert igen :-) stor ros til Strike A Pose herfra.

Antwoord van Strikeapose Aps
Fantastisk kundeservice. Kan helt sikkert anbefale webshoppen. Kun gode oplevelser.

Fantastisk kundeservice.
En bluse købt i December var desværre begyndt at gå fra hinanden i ærmet. Skrev til kundeservice, fik ultra hurtigt svar og de gjorde alt hvad de kunne for at skaffe en erstatning, den pågældende farve var udsolgt alle steder, men de fik skaffet en anden farve hos producenten og 1 dag senere er den landet hos mig. Meget søde og behagelige medarbejdere i kundeservice, som jeg kommunikerede med. Absolut en butik som som jeg vil vende tilbage til 😍

Antwoord van Strikeapose Aps
Sikke en service! Bestilte mit tøj i går mandag og kunne hente det i dag tirsdag. Virkelig hurtig levering, og super flotte ting til gode priser :-)

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg havde købt et par jeans som jeg er virkelig glad for. Jeg opdager efter jeg har brugt dem, at der er en fejl i stoffet hele vejen over ballen.
Jeg får et par helt nye bukser og jeg er lykkelig🤩

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg bestilte en bluse, som havde en trykfejl - da jeg kontakter strike a pose, beklager de at de ikke har flere i størrelsen. I stedet for at ende vores korrespondance der, og give mig pengene tilbage - så kontakter strike a pose fabrikanten af blusen og to dage efter har jeg en ny bluse i hænderne. 💖
Sublim service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Line som jeg mailede med var så utrolig sød og leverer en kundeservice i særklasse! Absolut ikke sidste gang jeg handler her! 🫶🏻

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg har nu handlet ved Strike A Pose igennem flere år. De yder den bedste service og enormt hurtig levering. Hvis man er i tvivl om størrelse eller lignende svare de hurtigt på beskeder og vejleder altid så hid de kan. Stor anbefaling herfra, hvis du er til GO service, hurtig levering og stort udvalg.
Første køb hos dem, og bestemt ikke det sidste. Bestilte en vare, og 2 dage senere kunne jeg hente den, og der lå et sødt kort med.
Super service!:-)

Antwoord van Strikeapose Aps
Super god vejledning over telefon ift. størrelse. Pakken ankom dagen efter og tøjet passede perfekt. God service og virkelig hurtig levering 🤩🤩

Super service
Fik en skøn nederdel i gave fra dem, som desvære var lidt skæv. Skrev til dem med et lille billede, som slet ikke kunne fange skævheden ordentlig. Men de sendte mig straks en ny.
Super service må mange sige😊
Og altid stort udvalg af skønne ting

Antwoord van Strikeapose Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.