Jeg modtog en lækker hoodie som jeg pakkede ud en lørdag aften, hvor det var mørkt, men prøvede den på. Klippede mærkerne af søndag, og tog den på. Det var desværre først der, at jeg opdagede, at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantatisk service! Modtog en vare som desværre ikke var som den skulle. Skrev en mail mandag hvor vi hurtigt fandt en løsning! Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis man kunne give flere end 5 stjerner fik Strike A Pose det. Bestilte i morges og har fået leveret allerede i eftermiddag, da det var på ejers rute. Som altid er tøjet flot pakket ind i silkepap... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Køber en t-shirt til 186,75 kr. på tilbud som desværre er for lille. Bestiller en ny og sender t-shirten retur og påfører det nye ordre nr., da der oplyses at man herved vil spare fragten. Modtager... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores mission er at give Dig den bedst mulige kundeoplevelse. Vi er en online fashion webshop, som forhandler kendte Brands som: MbyM, Global Funk, Co’ Couture, Noella, Neo Noir, Prepair, Enamel, Copenhagen Shoes, Bukela m. fl Vores virksomhed er startet februar 2019 og består indtil videre kun af Os, som er virksomhedens ejere. Vi håber I vil kigge forbi 💕 Mvh. Line og Charlotte
Håndværkervej 20, 6710, Esbjerg V, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service, lækre produkter og søde mennesker bag.. de er altid gode til at tage billeder selv i tøjet og små video klip så man får en fornemmelse af det som andet end bare et “produktbillede”.. det elsker jeg.. og så er der bare altid god service! De har mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Strikeapose Aps
Virkelig god kundeservice! Søde og meget behjælpelige.

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg har d.d. modtaget den absolut bedste service, jeg sjældent har oplevet.
Jeg havde et par forespørgsler ud over det normale, hvilke Strikeapose imødekom på fineste vis uden problemer.
- Ærligt, en fantastisk service- og behandling af deres kunder, og ikke kun denne gang jeg oplever dette.
De er hurtige til at svare tilbage, og jeg skal aldrig rykke dem for svar og hjælp ligesom jeg tit er nødsaget til i kontakten med andre butikker.
De går altid lige den ekstra mil synes jeg, når jeg har efterspurgt billeder af tøj m.v.
Det er tydeligt at mærke, de tager sig tiden til at sørge for, at hver enkelt kunde føler sig værdsat og godt behandlet.
Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg have gjort det.

Antwoord van Strikeapose Aps
Fantastisk service hos strike a pose!
Rigtig hurtig levering. - Modtog desværre en bluse med hul i, men fik lynhurtigt svar på min mail vedr reklamation. Jeg vil klart anbefale strike a pose til andre :-)

Antwoord van Strikeapose Aps
Bestilte et par sandaler, som desværre ikke passede. De ankom lynhurtigt og ligeså hurtigt jeg returnerede dem var pengene retur på kontoen. Meget fin og hurtig service... :)

Antwoord van Strikeapose Aps
Nedladende kommunikation fra StrikeAPose på e-mail ved reklamation på en bluse, hvis syninger stikker så meget at den ikke er til at gå med, jeg har prøvet at bære over med det. At man som firma ikke vil vedkende sig købers reelle reklamation fordi, som de skrev "Ofte vælger folk styles ud fra looket og bærer over med at det kan være irriterende at have på.", samt "vi er simpelthen ved at være trætte af det 🤷🏼♀️ vi kan jo ikke leve af at give folk penge tilbage for en vare de ef trætte af. Du er velkommen til at gå videre med det, vi kæmper hver dag for at overleve og vi vil simpelthen også have at ret skal være ret. Blusen er som da du købte den, den har hele tiden kradset og hvis du ikke kunne leve med det, skulle du have sendt den retur".
Jeg kan ikke som forbruger stå ret for at en virksomhed kæmper for at overleve - men at de ikke tager imod en reel reklamation på en vare der simpelthen er uudholdelig at gå med, er under al kritik. Jeg købte blusen for halvanden måned siden, har nu haft den på 2 gange og virkelig givet den en chance. Jeg bemærkede ikke at blusen ville klø som den gør, ved blot at prøve den på med mærket på. Men det mener StrikeAPose jeg skulle. Dvs de slet ikke forholder sig til købers ret til reklamation indenfor 2 år i Danmark.
Ingen anbefaling af StrikeAPose herfra.
//OPDATERING efter svar fra StrikeAPose:
I ved ikke om der er noget galt med blusen, da I ikke har taget den ind og undersøgt den. Den er ikke til at have på, men I afviste blankt fra første kommunikation, at I ikke ville anerkende reklamationen.
"Truende mail" skriver du på min Facebook anmeldelse. Jeg har ikke skrevet noget truende. Hvis du synes min mail med kommentaren "Hvis I ikke vil forholde jer til en reel reklamation, ser jeg mig nødsaget til at gå videre med det." er truende, må du selv om det. Det er måske en tand dramatisk at kalde min mail truende, men det kan jeg ikke tage mig af, at du definerer det som.
Jeg er da lige glad med om varen ellers er udsolgt, det har intet at gøre med om der er en fejl på dette eksemplar jeg har købt hos jer.
Summa summarum, I aner ikke om der er en fejl på blusen, fordi I fra første mail afviser min reklamation. Dét er at nægte købelovens reklamationsret, der siger: "Du har altid to års reklamationsret. Det betyder, at du har ret til at klage til butikken over fejl og mangler ved varen i to år. Hvis varen har en fejl eller mangel, har du ret til at få den repareret eller omleveret til en ny. I nogle tilfælde kan du få pengene tilbage eller et forholdsmæssigt afslag i prisen."
I har ikke engang ville tage varen ind og bedømme, altså har I ikke den fjerneste anelse om, hvorvidt der er fejl på varen som jeg beskrev (syninger der er stive og stikker). I er ikke enerådigt dommer for, hvorvidt noget er en reklamation.
Ret skal nemlig være ret, og I løber fra købers rettigheder ved blankt at afvise en reklamation. Så ja, det har jeg i sinde at påtale, selvfølgelig.
Opdatering: tredje svar til StrikeAPose:
Igen har du en forvrænget fortolkning af købeloven. Halvandet måned efter køb er ABSOLUT inden for "rimelig tid", og fuldstændig i tråd med reklamationsretten, som I øvrigt strækker sig over 2 år, hvoraf man må sige 1,5 måned er ingenting.
Jeg påpeger en fejl ved DEN INDIVIDUELLE VARE JEG HAR MODTAGET, og det har STADIG ikke noget at gøre med din bedømmelse af en lignende bluse I har på lageret. Den har ikke nødvendigvis fejlen. Igen, utrolig spændende fortolkning af reklamation I tager jer frækheden til at udøve. Ikke engang at tage en reklamation seriøst fra en kunde, og tilbyde at se varen for bedømmelse. Ringe!
At I har gode anmeldelser på Trustpilot siger ingenting om jeres evne til at forholde jer til en enkelt sag, så jeg ved ikke hvorfor du forholder dig både følelsesbetonet og inddrager irrelevante sager, som virksomhed, I jeres kommunikation. I har en dybt uprofessionel tilgang til jeres kommunikation og loven, og er meget svære at tage seriøst.

Antwoord van Strikeapose Aps
WOUW… sikke en service af Line og Charlotte…🙏🏻!!!
Bor til daglig i Tønder men er pt i sommerhus i Jegum tæt på Esbjerg. Bestilte varer og udfyldt den kasse med at jeg kunne hente pakken på adressen , så de ikke behøver at sende den. De vidste af gode grunde ikke at vi er i området for tiden og får en meget sød besked fra Charlotte om det kan passe at vi selv afhenter pakken da hun kunne se vi bor i Tønder? Om der var sket en fejl?🤷🏻♀️…
Jeg skrev og forklarede hende så situationen og takkede endnu engang for ulejligheden fra deres side af..🌞🫠… et utrolig stærkt service-mindet firma og SØDT personale som man oplever sjældent..🫶..
WOUW

Fantatisk service!
Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklamation behandlet og pengene allerede på kontoen!
Lagde en ny ordre mandag og den er også allerde kommet idag onsdag.
Ikke sidste gang jeg handler hos Strike A Pose 🤩

Antwoord van Strikeapose Aps
Rigtig god kundeservice. Min ene kjole var gået op i syningen og jeg sender en mail. Får svar næsten med det samme og en rigtig god løsning. Tusind tak for at være så hurtig til at svare, gode løsninger og hurtig levering. 🌸

Antwoord van Strikeapose Aps
Første, men bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Strikeapose. Fuldstændig fantastisk service, der bliver svaret med det samme, når man sender en mail, selv en lørdag aften kl 21. Den afsendte ordre modtog jeg dagen efter bestillingen var lagt.

Antwoord van Strikeapose Aps
Min nye yndlings netshop.
Fede varer og fantastisk service. Har nu handlet der flere gange og kun gode oplevelser.
Senest havde jeg bestilt en ordre imens de havde en rabat kampagne. Desværre for stort i størrelsen. Jeg modtog en sms om de havde mindre størrelse og gerne ville ombytte til samme pris. Det er ikke alle steder de gør det. Desværre er det stadig for stort. Men jeg handler der helt sikkert igen. Starter altid med at kigge deres hjemmeside ud, når der er noget jeg mangler.

Antwoord van Strikeapose Aps
Super hurtig og venlig service , svarer tilbage inden for kort tid på spørgsmål😄

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg kan give Stikeapose ApS mine absolut bedste anbefalinger. Jeg oplever altid en service ud over det sædvanlige og man kan som kunde mærke, at man er i centrum og at man bliver taget seriøst, af et yderst professionelt team🌸 sender man en mail eller ringer vedrørende et spørgsmål til en vare, får man svar med det samme. Det er et af mine favoritsteder at shoppe - også er de altid up to date med de nyeste styles og tip og ideer til, hvordan man får mest ud af sine køb ift sin garderobe🥰

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg har handlet ved strikeapose flere gange nu og har altid været tilfreds. Derfor skal de også lige have 5 🌟🌟🌟🌟🌟herinde. Man skal huske at fortælle om de gode oplevelser:-))
Lækre alt for fristende produkter, mega hurtig levering/klar til afhentning og generelt en super kundeservice!!

Antwoord van Strikeapose Aps
Den bedste og sødeste service jeg har oplevet ved en online handel. Købte en jakke hvor forret krøllede rundt og de sendte med det samme en anden model jeg ville have i stedet. De er de sødeste piger både i telefonen og at skrive med ❤️
Kan kun anbefale strikeapose at handle ved fremover!
Kæmpe ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

Antwoord van Strikeapose Aps
Fuldstændig fantastisk god service. Mega hurtig levering og gode tilbud. Jeg har skrevet en mail ang fejl på en bluse, der blev svaret med det samme og sendt en ny til mig i samme sekund! Jeg er mega fan og elsker alt ved Strike A Pose :-)

Antwoord van Strikeapose Aps
Jeg købte en kjole på nettet hos Strikeapose - det var nemt og ligetil. Jeg fik hurtigt en besked et par dage efter, om at jeg kunne afhente ordren hos dem - dog havde jeg ombestemt mig i mellemtiden og skrev derfor, om jeg måtte annullere ordren. Hertil blev der svaret 3 minutter, at det kunne jeg sagtens, og at de bare ville annullere ordren og så blev pengene ikke trukket. Det var en supergod service, hvor der blev svaret hurtigt og endda kl. 20.29 om aftenen!
(Derudover sendte den søde dame, Charlotte, mig også et billede af, at pengene var annulleret fra min konto, som bevis på at det var gjort, og at der altid lige kunne gå nogle bankdage, før de ikke stod som reserveret mere)😀

Antwoord van Strikeapose Aps
Fin levering osv, men at man selv skal betale returfragt, får man først af vide, når man modtager pakken fra jer, der står intet i ordrebekræftelsen, det synes jeg ikke er ok.

Antwoord van Strikeapose Aps
Bestilte min vare onsdag kl. 13.30. Mindre end et døgn senere, torsdag kl. 11.30 lå min pakke klar til afhentning!
Sådan gør man sine kunder glade🥳
Tak, Strike A Pose - det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Strikeapose Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.