Bedrijf heeft geantwoord
Bedste butik. På de sociale medier giver de inspiration. Jeg kontaktede dem om hjælp via mail og fik den fineste vejledning til muligheder. Spot on. Kun handlet online flere gange…. Men intet at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Perfekt ! Bestilling, betaling, levering ….. Incl. delvist håndskrevet kort, returlabel OG besked om, at 45 kr. betales tilbage, hvis fortrydelsesret ønskes og returlabel anvendes. I love i... Toon meer
A'poke er en butik sprængfyldt med mode, sko, dufte, interiør, accessories og små overraskelser - alt det som vi synes kan være med til at gøre kvinder ekstra skønne. Vi fokuserer på personlighed og forskellighed. Alle brands og produkter er derfor håndplukkede med øje for den moderne kvindes mange forskellige udtryk og behov. Vores brede sortiment giver os de bedste muligheder for at give kunderne individuel betjening og en optimal service - det som er det absolut vigtigste for os. A'poke inviterer dig indenfor i et univers af forkælelse, overraskelser og inspiration. Her er drømmen om det gode liv i centrum.
Søndergade 5, 7100, Vejle, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De har et bredt sortiment og lækre mærker. Men da jeg bor på Sjælland er det webshoppen jeg har brugt. Men de er blevet for dyrere i fragt, nu hedder det fragtfrit fra 1000 kr, og så en returfragt på 70 kr. (ingen andre websteder ligger på de høje beløb). Ja der er en lav forsendelse på 24 kr. Så kan det ikke betale sig at købe deres spot tilbud for passer str. ikke, bruger man 94 kr på fragtomkostninger, det er for dyrt.

Antwoord van Apokevejle
Jeg fandt A`POKE ved tilfælde, da jeg var på jagt efter en bestemt parfume, som netop var på tilbud hos A`POKE, og derfra gik det meget hurtigt til pakken lå klar til afhentning :) Fantastisk købsoplevelse. Tak til jer!

Antwoord van Apokevejle
Bedste butik med fantastisk service hele vejen rundt. Virkelig dejlig web shop at handle i, og super god inspiration på fb👌👌👌

Antwoord van Apokevejle
Fine varer, hurtig ekspedition og helt luksuriøst kort til faktura med en hilsen,meget flot og har betydning for mig.

Jeg giver A’Poke de bedste anbefalinger 👌👌

Antwoord van Apokevejle
Jeg har fået en fin fødselsdagsgave købt online hos jer. Den var i den smukkeste indpakning.

Bedste butik.
På de sociale medier giver de inspiration.
Kun handlet online flere gange…. Men intet at sætte finger på… hurtig levering og altid pænt pakket ind.
Retur går også hurtigt.
Så kæmpe anbefaling herfra🤩

Antwoord van Apokevejle
Elsker at følge med på de sociale medier, hvor I gør det virkelig godt🌟 Men rigtig ærgerligt, at I hver gang glemmer at tilbagebetale forsendelse udgiften, når man sender hele ens ordre retur. Jeg har sendt retur 2 gange, og begge gange med denne fejl, hvor jeg har været nødt til at kontakte jeres kundeservice, som efterfølgende betaler tilbage. Man betaler i forvejen 70 kroner for at sende retur, som I er inde og rette på tilbagebetalingen, så man burde ikke skulle kontakte jer hver gang for manglende tilbagebetaling af forsendelses udgiften. Ikke alle kunder der ved man har krav på at få det tilbage, når hele ens ordre sendes retur, så det er utrolig ærgerligt og det håber jeg I retter op på🫶🏼

Antwoord van Apokevejle
Super god service søde piger venlige hjælpsomme vare Max 2 dage efter bestilling 🙏🥰

Antwoord van Apokevejle
Har netop haft den mest fantastiske og positive oplevelse med jer. Havde bestilt en vare til afhentning, men på grund af et uheld måtte jeg have varen sendt i stedet. Blev mødt af en meget sød ung og hjælpsom medarbejder.
Den skulle hun nok få sendt.
Tak for jer. Mange kunne tage i lære af jeres service.

Antwoord van Apokevejle
Fantastisk service 🤩 så gode til at råde og vejlede. Virkelig skøn og hyggelig stemning i butikken.

Antwoord van Apokevejle
Virkelig altid en super god kundeservice. Både i forhold til beskrivelse af produkter men også i forhold levering og returnering. Dog en forholdsvis dyr returning. De fleste steder koster det kun 39 kr.

Antwoord van Apokevejle
Ville ønske jeg boede i Vejle🤩
Tager nogen gange turen fra Esbjerg til Vejle for at komme i denne fantastiske fysiske butik, som er ren, pæn, lækker, fyldt med fantastisk tøj og ikke mindst har en super service som man sjældent finder. Hvis jeg ikke har tid og mulighed for at køre afsted er der heldigvis en fantastisk og overskuelig webshop som også får topkarakterer😍🙏

Antwoord van Apokevejle
Har skrevet her før,gør det gerne igen,da det er verdens bedste webshoppen,har endnu den fysiske butik til gode.”Web pigerne”gir fantastiske rådgivning.Jeg har altid fået tøj,der passer 100%,.Butikken med de fedeste styls.gir ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Antwoord van Apokevejle
Jeg giver den lave karakter da jeg syntes at det er noget svineri at i tager 70kr for at returnerer. Og lad nu være med at komme med den, at det er de stigende priser såsom ekspedition gebyr m.m. der gør det. Andre netbutikker tager 39kr og har de samme gebyrer som jer og sender endda en returlabel med, som gør det, at handle på nettet meget nemmere.
Havde jeg vidst det, havde jeg ikke handlet ved jer. Og jeres styles kan jeg købe andre steder. Det er årsagen til at jeg ikke vil anbefale jer til andre. Det er ikke de 70kr, mere princippet i, at I tager næsten det dobbelte af hvad andre netbutikker tager.

Antwoord van Apokevejle
Lækker webshop med et stort udvalg af skønne mærker. Forsendelse skete i en ruf.

Antwoord van Apokevejle
Stort udvalg af lækkert tøj, altid super service af de sødeste smilende piger. Dejligt at de viser de kender deres kunder. Kan kun give min allerbedste anmeldelse

Mega god service
Jeg var sendt i byen af min kære kone for at hente en pakke hun havde købt hos Appke
Apoke stod midt i flytterod men hjalp mig til trods for dette med et kæmpe smil på læben og jeg følte mig virkelig velkommen i butikken.
Jeg har sjældent oplevet så god service som hos Apoke og anbefaler denne butik til alle.
Ville give ti stjerner hvis muligt
Det kunne andre lære af
Mega sødt & tilstedeværende personale

Antwoord van Apokevejle
Fantastisk service. Altid smilende og hjælpende personale. Handler helt sikkert der igen❤️

Antwoord van Apokevejle
Lees meer over geverifieerde reviews.