De har et bredt sortiment og lækre mærker. Men da jeg bor på Sjælland er det webshoppen jeg har brugt. Men de er blevet for dyrere i fragt, nu hedder det fragtfrit fra 1000 kr, og så en returfragt på... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste butik. På de sociale medier giver de inspiration. Jeg kontaktede dem om hjælp via mail og fik den fineste vejledning til muligheder. Spot on. Kun handlet online flere gange…. Men intet at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fandt A`POKE ved tilfælde, da jeg var på jagt efter en bestemt parfume, som netop var på tilbud hos A`POKE, og derfra gik det meget hurtigt til pakken lå klar til afhentning :) Fantastisk købsople... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Perfekt ! Bestilling, betaling, levering ….. Incl. delvist håndskrevet kort, returlabel OG besked om, at 45 kr. betales tilbage, hvis fortrydelsesret ønskes og returlabel anvendes. I love i... Toon meer
A'poke er en butik sprængfyldt med mode, sko, dufte, interiør, accessories og små overraskelser - alt det som vi synes kan være med til at gøre kvinder ekstra skønne. Vi fokuserer på personlighed og forskellighed. Alle brands og produkter er derfor håndplukkede med øje for den moderne kvindes mange forskellige udtryk og behov. Vores brede sortiment giver os de bedste muligheder for at give kunderne individuel betjening og en optimal service - det som er det absolut vigtigste for os. A'poke inviterer dig indenfor i et univers af forkælelse, overraskelser og inspiration. Her er drømmen om det gode liv i centrum.
Søndergade 5, 7100, Vejle, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lækker web-butik med super fede brands. Hurtig levering. En af mine yndlings web-butikker.
Fantastisk butik både som online kunde og at handle direkte i butikken. Mega søde og hjælpsomme medarbejdere. Eneste minus er at jeg bor i Nordjylland og sjældent kan komme i den fysiske butik. Men den ene gang jeg var der, var en super oplevelse og kom da heller ud af butikken uden lidt lækkert tøj. Elsker at følge med Apokevejle 😍. Helt klart 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra. Hilsen Janne 🌷
Man får altid noget mere med end det man køber hos Apoke - Nemlig den bedste service og garanti for smil og godt humør. Super fede butikker at slentre rundt i ;-)
Flot udvalg - hurtig levering - og super service ved spørgsmål og/eller retur. Rigtig god inspiration på SoMe
Købte et par Nørgaard på Strøget bukser i A'poke Event Store og fik som altid i A'poke den bedste betjening og vejledning af sød ekspedient, der tog sig god tid til at snakke.
Fuldstændig fantastisk sted at handle
Altid god service og super lækkert tøj og brugsting. En butik der er værd at køre efter.
Mega god service, hurtig levering, ingen problemer med returvarer, svarer hurtig på spørgsmål og rigtig gode opslag på Instragram med gode oplysninger.
Super god service. Glad og smilende, som smitter af i hele butikken.
Hurtig levering ved bestilling via shoppen.
Altid hurtig levering/klar til afhentning og fint “pakket ind”.
Aldrig problemer med bytte og retur - det sker med et smil i butikken.
Fantastisk service og super skøn butik.
Altid lækkert tøj, gode priser og god service
Altid hjælpsomme og med et smil på læben. Svarer hurtigt,
Alt ved min shopping og returnering fungerede helt perfekt. Jeg har købt hos jer en del gange og har altid været tilfreds.
Jeg kunne ønske mig lidt flere rabatkoder på mærkevare, fordi de i forvejen er ret dyre, men hvem ville ikke ønske at kunne købe lidt mere :)

Antwoord van Apokevejle
I A'poke får man verdensklasse service. Altid søde og smilende piger. De går bare lige den ekstra mil, for at man føler sig ekstra velkommen. Jeg kan kun give mine absolutte bedste anbefalinger, de piger de kan bare noget helt specielt. Butikken emmer af en fantastisk og hyggelig atmosfære ❤️

Antwoord van Apokevejle
Super service, dygtige piger i alle aldre og størrelser.

Antwoord van Apokevejle
En dejlig butik, som oser af stemning og god atmosfære.Et skønt team af smilende, imødekommende og dygtige piger, som hjælper med at finde lækkert tøj, accessories og brugskunst i alle prisklasser, både til hverdag og fest 🥳
Altid en god oplevelse 🤩🌸☀️

Antwoord van Apokevejle
Super lækre varer og hurtig ekspedition👍🥰🥰🥰🥰

Antwoord van Apokevejle
Absolut den bedste butik med masser af fede brands. Og selvfølgelig det sødeste personale. Her går man aldrig forgæves.

Antwoord van Apokevejle
Lees meer over geverifieerde reviews.