Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har et bredt sortiment og lækre mærker. Men da jeg bor på Sjælland er det webshoppen jeg har brugt. Men de er blevet for dyrere i fragt, nu hedder det fragtfrit fra 1000 kr, og så en returfragt på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste butik. På de sociale medier giver de inspiration. Jeg kontaktede dem om hjælp via mail og fik den fineste vejledning til muligheder. Spot on. Kun handlet online flere gange…. Men intet at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fandt A`POKE ved tilfælde, da jeg var på jagt efter en bestemt parfume, som netop var på tilbud hos A`POKE, og derfra gik det meget hurtigt til pakken lå klar til afhentning :) Fantastisk købsople... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt ! Bestilling, betaling, levering ….. Incl. delvist håndskrevet kort, returlabel OG besked om, at 45 kr. betales tilbage, hvis fortrydelsesret ønskes og returlabel anvendes. I love i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

A'poke er en butik sprængfyldt med mode, sko, dufte, interiør, accessories og små overraskelser - alt det som vi synes kan være med til at gøre kvinder ekstra skønne. Vi fokuserer på personlighed og forskellighed. Alle brands og produkter er derfor håndplukkede med øje for den moderne kvindes mange forskellige udtryk og behov. Vores brede sortiment giver os de bedste muligheder for at give kunderne individuel betjening og en optimal service - det som er det absolut vigtigste for os. A'poke inviterer dig indenfor i et univers af forkælelse, overraskelser og inspiration. Her er drømmen om det gode liv i centrum.

4,5

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos apoke er de bare super søde og hjælpsomme🤩🙏 rigtig hurtig om at sende pakker, og til at refundere din ordre når man sender noget retur! Virkelig god og hurtig service😍

22 februari 2024

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder rigtig meget for os her i Apoke. Dejligt du oplever os som søde og hjælpsomme :-)

Du er altid velkommen. God dag!

Søde pige 😍altid smilende 😊

Altid god service 👌🏻et stort smil fra de søde søde piger når man handler i butikken 🥰

2 maart 2024

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse :-)

Mindst 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elsker A'poke. Altid hurtig betjening via online shop og de sødeste og hjælpsomme mennesker i den fysiske butik .

15 maart 2024

Hej Marianne,

Tusinde tak for din anmeldelse og de fine stjerner :-)

Vi er meget glade for, at du har en god oplevelse både online og i vores fysiske butik!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker at de når de tøj frem på…

Elsker at de når de tøj frem på Facebook eller Instagram, at de går helt i detaljer, bl.a med størrelser, om det er stort eller om man kan gå en størrelse ned. Har endnu ikke købt noget der ikke har passet i størrelse eller kvalitet.
Og så er der super kundeservice hvis man alligevel er tvivl. Altid hurtig levering

5 maart 2024

Hej Vibeke,

Tusinde tak for den uddybende anmeldelse om vores sociale medier. Det er virkelig givende. TAK!

Vi fortsætter den gode inspiration og information på sociale medier - tak fordi du følger med :-)

Venlig hilsen Trine

Vejles bedste tøjbutik.

En skøn butik, hvor man altid bliver mødt at glade ansatte.
Jeg sætter stor pris på, at jeg kan fortryde mit køb, og vende tilbage til butikken med min varer, uden at blive mødt af en irriteret ansat.
Eneste minus er, at det indimellem kan være lidt uoverskueligt i butikken med alle de forskellige varer.

15 maart 2024

Hej Vibeke,

Tusinde tak for din uddybende anmeldelse og alt rosen. Det er rigtig fint og konstruktivt! Vi tager det hele med.

Dejligt du oplever vores butikspiger og deres service som god, når du er på opdagelse i vores butik med et stort udvalg af brands.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er super god vejledning og…

Der er super god vejledning og betjening ❤️
Dog vil jeg sige, at hvis jeg ikke havde set tingene på facebook eller instagram, så havde jeg aldrig kunnet finde rundt. Der er meget og svært at navigere i butikken.

13 januari 2024

Hej Marianne,

Tusinde tak for din uddybende anmeldelse. Det er rigtig fint og konstruktivt!

Dejligt du oplever vores sociale medier som en god vejledning inden du skal på opdagelse i vores butik med et stort udvalg af brands.
Vi håber, du også har haft god hjælp i vores piger i butikken. De plejer, at gøre meget ud af at hjælpe vores kunder helt i mål :-)

Spændende butik

Spændende butik, med mange fine ting.
Webhandel funger fint 👍

24 november 2023

Hej Anne Birgit,

Tusinde tak for din anmeldelse - vi er glade for du har haft en god oplevelse både i butik og online :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker butik som altid er et besøg…

Lækker butik som altid er et besøg værd. Søde piger både i butik og gode billeder og videoer på Instagram .

17 maart 2024

Hej Gitte,

Tusinde tak for din uddybende anmeldelse. Det er vi meget glade for :-) Vi fortsætter med den gode inspiration på sociale medier!

Hurtig levering,
da størrelse og pasform ikke var god til mig, sendte jeg varen retur og dagen efter var pengene inde på kontoen.
Har altid haft en positiv oplevelse ved handel hos A’Poke

29 februari 2024

Hej,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for du (endnu engang) havde en god oplevelse ved os. Tak fordi du følger med ved os :-)

God dag.

Venlig hilsen Apoke teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert tøj og god service

Der er altid det fineste udvalg af lækkert tøj. Elsker inspirationen man får med videoer på instagram. Der er god service hurtig levering og nem retur hvis det ikke passer alligevel. Har ikke besøgt den fysiske butik endnu, men det er helt klart på todo listen at lave en udflugt dertil.

29 februari 2024

Hej,

Tusinde tak for den uddybende anmeldelse, som giver os et godt indblik i hvad I oplever derude bag skærmen.

Tak fordi du følger med på vores sociale medier - og vi glæder os til dit besøg, som du stadig har til gode :-)

Venlig hilsen Apoke teamet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skøn butik

Skøn butik og web, god betjening, altid masser af spændende nyheder

18 oktober 2023

Hej Charlotte,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget!

Rigtig god dag :)

Venlig hilsen teamet i Apoke

Fantastisk service

Har bestilt på hjemmesiden. De gange jeg har bestilt, har der altid været hurtig levering og har der været spørgsmål til bestillingen eller returvarer, er jeg altid blevet mødt med et positivt svar. Hjemmesiden er overskuelig og fuld af gode lækre varer indenfor et hvert prisleje. Har desværre ikke haft fornøjelsen af den fysiske butik, men ser frem til at skulle besøge den og blive mødt af det smilende personale 😊

15 januari 2024

Hej Bruno,

Vi er meget glade for din anmeldelse - Vi giver roserne videre til alle på webshoppen, som hver dag gør sit ypperste for at yde en god service og give en god oplevelse.

Vi glæder os til dit besøg i butikken, som du endnu har til gode :-)

Rigtig god dag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er den sødeste og mest hjælpsomme…

Der er den sødeste og mest hjælpsomme betjening. Og det er lige meget om det tager 10 min eller 45.
Her er der plads til alle og jeg føler mig meget velkommen i butikken.
Hvis ikke jeg lige har mulighed for at komme i den fysiske butik er hjemmesiden absolut også rigtig god.

24 februari 2024

Hej Anette,

Ej, hvor er vi glade for din anmeldelse - Vi giver roserne videre til butikspigerne. Dejligt med en uddybende anmeldelse!

Og også et stort tak for anmeldelsen af vores webshop.

Rigtig god dag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde julegaver der skulle byttes inden…

Havde julegaver der skulle byttes inden den 6.1.24, men pga. snevejr og melding om at man ikke måtte køre ud, og usikker på om posten kom rettig, kontaktede jeg Apoke, og de sagde at jeg bestemt ikke skulle køre i snevejret og bare skulle sende pakken, og selvom den skulle komme senere end retufristen skulle jeg nok få pengene refunderet. 3 dage efter forsendelsen var pengene på min konto. Tak for god, profesionelle og hurtig kundeservice 🙏

5 januari 2024

Hej Betina,

Tak for din uddybende anmeldelse! Det betyder mere end du tror!

Vi er glade for, du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service. Og det må også betyde du ikke skal ud i den omgang sne vi havde :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået gode råd og vejledning inden…

Har fået gode råd og vejledning inden køb. Ved køb eller retur af en varer er det gået hurtigt og planmæssigt

26 februari 2024

Hej Kirstine,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, du har haft en god oplevelse med vores vejledning/kundeservice. Sådan skal det bare være :-)

Venlig hilsen Apoke-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.