Fiets besteld aan het begin van corona. Hierdoor extreem lange levertijd. Jammer voor mij maar nog veel vervelender voor Strøm Bikes. Ze hebben er altijd goed over gecommuniceerd. En ook sinds ik fi... Toon meer

1. Fietsengroothandelaar

Køb din nye elcykel hos STRØM Bikes. ✓ Høj kvalitet ✓ Billig pris ✓ Elcykler i dansk design ✓ Solgt til over 40 lande - Læs mere her!

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastisch

Ik weet niet wat er mis mee is, gebruik nu al een half jaar een fiets van strom maar nooit problemen mee

28 maart 2025

Dit zijn oplichters!

Dit zijn oplichters! Niet je fiets hier bestellen. Ik heb na lang wachten dan wel een fiets ontvangen, maar ik wacht al vier jaar(!) op het betaalde fietsenmandje. De fiets werd ook bezorgd met een kapotte accu. Pas nadar ik een advocaat een brief had laten schrijven, kreeg ik een nieuwe accu. Ze reageren nu al tijden niet meer.

30 oktober 2023

Fiets ontvangen, maar de mand niet. Geen contact meer mogelijk.

Ik heb gelukkig wel de fiets ontvangen, die doet het goed en ik ben er blij mee. Maar daarnaast heb ik ook de stalen fietsmand besteld en die heb ik nog steeds niet ontvangen. In het begin werden we op de hoogte gehouden door middel van updates, maar de laatste is al van 2 (!) jaar geleden. We horen niks meer. Zo ga je toch niet met je klanten om?!

3 oktober 2024

Scam

Waarom zou je een review schrijven als vrienden fietsen hebben ontvangen? Grote scam, twee fietsen vooruitbetaald in 2020, via indiegogo, nooit meet iets van gehoord ondanks vele mailtjes. Communicatie is schandalig slecht
Heel bijzonder dat de site nog bestaat.

13 april 2024

Ze bestaan echt

Vrienden van mij hebben in de eerste indiegogo campagne 2 fietsen besteld en ook gekregen. Wel met flinke vertraging maar ze hebben de fiets gekregen. En beter nog. Ze zijn echt erg tevreden met die fietsen. Nu na 2 jaar nog steeds heel lekkere fietsen.

1 januari 2024

Oplichting / georganiseerde misdaad

Via Indigo een zo'n mooie STRØM City M 2.0 - EU bike besteld op 20 mei 2022 die tot op heden niet is geleverd. En waarschijnlijk nooit meer geleverd zal worden.

De update-berichten van Strøm via Indiegogo hielden in dit voorjaar op; berichten waarin steeds nogal nederig excuus voor het uitstel werd gevraagd. Nooit meer wat van gehoord.

Strøm negeert alle berichten en contactpogingen. Ik denk dat we hier te maken hebben met een criminele organisatie. En dat Indiegogo deze criminele praktijken faciliteert.

Indiegogo laat zich niet aanspreken, en treedt niet op voor de ongelukkigen die zich door deze boeven hebben laten verleiden. Ze menen dat er geen sprake is van een koop, maar van een 'contributie', of een donatie. Een interessante juridische truc die grootschalige oplichting mogelijk maakt. Het lijdt echter geen twijfel dat geen van de ca. 700 (?) opgelichte 'backers' hun 'donatie' zouden hebben gedaan zonder het concrete vooruitzicht van de levering van het betreffende product.

In deze zin beschouw ik elke koop als een donatie: je geeft iets en verwacht er wat voor terug, nietwaar?

De grootste boevenstreek van Indiegogo is dat men recentelijk het forum bij de campagne heeft afgesloten. Daarmee heeft men ook de onderlinge communicatie van gedupeerde/opgelichte backers afgesloten, hetgeen hen wat mij betreft medeplichtig maakt aan dit debacle. Precies wat de oplichter nodig heeft.

Het is toch fascinerend: je kan een kek filmpje maken van een nog te produceren product, lekker cashen met de 'contributies', en vanaf de Bahamas een paar leugenachtige berichten verzenden dat je tot je 'grote spijt' nog niet hebt kunnen leveren. In de wetenschap dat je er mee wegkomt, en dat je onbereikbaar bent voor die domme sukkels die erin getrapt zijn.

Het kan gewoon, het is een effectief business-model, mede dankzij Indiegogo, een betrouwbare partner in crime.

1 november 2023

Ook ik heb dezelfde ervaring helaas…

Ook ik heb dezelfde ervaring helaas betaald en in afwachting van ? Elke poging om het bedrijf te benaderen mislukt. Ik doe ook graag mee in een poging via juridische stappen duidelijkheid te krijgen . Het is ronduit crimineel om nog altijd nieuwe bestellingen te accepteren, zelfs voor nieuwe modellen.

13 december 2023

Strom bikes levert niet

Same here. Twee fietsen besteld in mei 2022...meerdere malen contact proberen te krijgen. Aangetekende brief naar Indiegogo. 0 reactie. Onderneem graag samen juridische stappen.

2 december 2023

Ook voor mij geldt hetzelfde als…

Ook voor mij geldt hetzelfde als hieronder al vaak geschreven: besteld, betaalt en nooit iets ontvangen. Volledige radiostilte sinds maanden. Ik sluit me graag aan bij een mogelijkheid om stappen te ondernemen tegen Strøm Bikes.

18 november 2023

Strøm bike city M

Ook hier een fiets besteld, betaald, via Indiegogo en inderdaad geen enkele reactie meer van het bedrijf. Hoe kunnen we gezamenlijk een groep oprichten, want ik doe graag mee om dit bedrijf aan zijn afspraken te houden.

18 november 2023

Wel betaald, geen fietsen!

Wij hebben ook in mei 2022 2 fietsen besteld. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen en volledige radiostilte. Tot onze verbazing zien we op hun site dat je nu ook een fatbike kunt bestellen?!
Wij willen bij deze een oproep plaatsen om gezamenlijk dit bedrijf aan te klagen.
Eva en Jeroen

11 november 2023

Wat een prutsers!!

Wat een prutsers!!
Het is niet te geloven dat ze nog steeds eerlijke mensen voor de gek houden en proberen blij te maken met een dode mus.
Het is eigenlijk allemaal verspilde tijd en moeite want met dit bedrijf gaat het niet goed komen.
Nog even wachten tot iemand ze het laatste zetje geeft zodat ze kunnen stoppen met de zaak te besodemieteren, want dat doen ze.
Iets opstarten zonder doordacht plan, geld binnen hengelen van andere mensen, zelf de zakken vullen en het leed niet oplossen. Geweldige strategie!
Jaren geleden een dure fiets gekocht met prachtig mooie voormand. Fiets met vertraging gekregen met een besturing die niet werkte, deze inmiddels zelf moeten vervangen. Een afsluitstrip van de bekabeling die met plakband vastzit omdat deze anders eraf valt, ziet er trouwens erg professioneel uit! Er zou ooit een oplossing voor komen, maar zoals met de rest laat dit nog even op zich wachten. Dan nog het mandje, een prachtig ding! Op hun website in ieder geval, want deze is nog steeds niet ontvangen, maar wel meteen betaald bij aanschaf van de fiets.
Dat mandje zal waarschijnlijk nooit meer komen, dat krijgen die wijze jongens niet geregeld, net zoals bij vele andere zaken.
Of als het mandje straks komt dat kan de fiets zelf richting de schrootboer, misschien nog een paar Euro's vangen voor dit dranghek!
Heren prutsers! Wees wijs, pak jullie verantwoordelijkheid en doek jezelf op, het gaat er toch niet meer van komen.
PRATERS ZIJN GEEN DOENERS, en jullie praten alleen maar en doen niets!

5 oktober 2023

Ook hier geen fiets van Ström

Ook hier een fiets besteld in mei 2022 en je raad het al, geen fiets en geen enige manier van contact met de leverancier mogelijk. Ik lees dit verhaal hier vaker. Het is nu eind september en wie weet gebeurt er nog een wonder. Anders is collectief juridische stappen nemen tegen Ström dan wel Indigo misschien verstandig

28 september 2023

Betaald maar niets ontvangen

Fiets in 2022 besteld en steeds uitstel van levering. Sinds mei 2023 geen updates meer en geen manier ze te bereiken. Ik zou graag willen weten hoe ik aangifte kan doen. Ik heb betaald en niets gekregen.

24 september 2023

In juni 2022 een fiets besteld

In juni 2022 een fiets besteld, zou geleverd worden in augustus, verschoven naar eerste kwartaal FY23, daarna naar april (op de boot, dus in juni in NL) en in april doorgeschoven naar aug/sep. Diverse malen contact proberen te hebben, maar ze zijn onbereikbaar en reageren niet op mail.

19 september 2023

Fiets besteld, nooit geleverd, geen communicatie

In 2022 een Fiets besteld via Indigo welke nog steeds niet geleverd is. Communicatie blijft uit en enige vorm van contact is onmogelijk. Pure diefstal waarvoor ik aangifte ga doen en juridische stappen ga zetten naar Strom en Indigo.

19 september 2023

Ik koop in voorjaar 2022 een strombike

Ik koop in voorjaar 2022 een strombike, betaal bijna 1500 via Indiego of iets dergelijks en na een aantal updates volledige radiostilte. Ik ga nu aangifte doen van oplichting en bedrog zowel tegen Strom als tegen Indiego , dit is pure oplichting en al die smoesjes is tijdrekkerij. 32544 support ticket

18 augustus 2022