Waarom zou je een review schrijven als vrienden fietsen hebben ontvangen? Grote scam, twee fietsen vooruitbetaald in 2020, via indiegogo, nooit meet iets van gehoord ondanks vele mailtjes. Communicat... Toon meer

Ik koop in voorjaar 2022 een strombike, betaal bijna 1500 via Indiego of iets dergelijks en na een aantal updates volledige radiostilte. Ik ga nu aangifte doen van oplichting en bedrog zowel tegen Str... Toon meer

Ook voor mij geldt hetzelfde als hieronder al vaak geschreven: besteld, betaalt en nooit iets ontvangen. Volledige radiostilte sinds maanden. Ik sluit me graag aan bij een mogelijkheid om stappen te o... Toon meer

Fiets besteld aan het begin van corona. Hierdoor extreem lange levertijd. Jammer voor mij maar nog veel vervelender voor Strøm Bikes. Ze hebben er altijd goed over gecommuniceerd. En ook sinds ik fi... Toon meer

1. Fietsengroothandelaar

Køb din nye elcykel hos STRØM Bikes. ✓ Høj kvalitet ✓ Billig pris ✓ Elcykler i dansk design ✓ Solgt til over 40 lande - Læs mere her!

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prima fiets

De fiets in 2019 gekocht. Via Indigogo Op tijd geleverd, prima contact over enkele probleempjes. Update naar een zwaardere accu en throttle ook prima. Mandje voor is onhandig, het bedekt de lamp. Wel een ander zadel en verende zadelpen er op gezet. Mijn buurman heeft er nu ook één.

12 juli 2023

Strømbike een illusie armer

In mei 2022 een e-bike gekocht via indiegogo. De belofte dat hij in augustus geleverd zou worden konden ze niet nakomen. Er was nauwelijks sprake van contact, er wordt nergens op gereageerd en je kunt ze niet meer bereiken. De laatste update was dat de fietsen in April geleverd zouden worden. Helaas geen fiets geleverd. Ze zijn niet bereikbaar en reageren niet. Helaas ben ik ook niet de enige die wacht op zijn fiets.
Koop nooit bij dit bedrijf want ze houden zich niet aan hun afspraken, er is nauwelijks sprake van communicatie. Kortom je het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben en een illusie armer

13 mei 2023

Wel betaald, geen fietsen, geen nieuws

Een jaar geleden 2 fietsen betaald voor levering Juli 2022. Sindsdien nagenoeg geen communicatie en alleen maar smoesjes en uitstel van levering. Vorige maand weer aan het lijntje gehouden met het bericht dat er voor April 2023 bericht zou komen over de levering in April. En wederom geen bericht. Pfffffff

1 april 2023

Koop niet bij een startup. Je hebt geen rechten.

Ik kan me aansluiten bij de overige reviews. Ook ik heb twee fietsen besteld op Indiegogo in juni 2020 met 2 maal de premium package. De fietsen zijn meer dan een jaar later beschadigd aangekomen en met maar 2 delen van de premium package. De rest van de premium package is nog steeds niet geleverd.

De fietscomputer die bij het premium package zit is ondertussen ouderwets geworden.
Ook is het fietsen zonder hydraulische vork niet fijn.
Dan nog maar niet te spreken over de bagagedragers en de mandjes en de foute software.

Het continue verkopen op Indiegogo is voor Strombikes een business model. Geld laten "schenken" ("any payment is considered a gift" staat er in de algemene voorwaarden) zonder dat de "kopers" enige consumenten rechten hebben.

Ik kan gewoon niet meer geloven dat alles met leveringsproblemen van doen heeft.

De fiets op zich is een mooi product als die software fout er niet in zou zitten.

18 oktober 2022

Super, maar .......

Ook ik heb meer dan een jaar moeten wachten op mijn fiets. Wel telkens een, helaas tegenvallende, update gekregen. Mijn fiets is inmiddels sinds juni 2021 in mijn bezit en hij is super. Hij rijdt heerlijk, maar omdat de verkeerde display (waar helaas nog geen duidelijke oplossing voor is) erop zit is mijn batterij veel sneller leeg en moet ik hem vaak opladen. Het liefst zou ik een zwaardere batterij bestellen, maar ik weet niet hoe lang ik daarop moet wachten en zo'n batterij kost behoorlijk wat. Ik durf het dus niet aan. De bagagedrager en het voorrek met mand heb ik namelijk ook nog steeds niet (tegelijk met mijn fiets besteld). Ik weet dat Covid de oorzaak van deze vertraging is, maar dat maakt het niet minder vervelend. Ik zou graag iedereen een Strom Citybike aan willen bevelen, maar doe dat niet, omdat de levertijd zo onzeker is en ik me dan schuldig zou voelen. Ik heb trouwens geen problemen met het contact opnemen bij vragen. Binnen een korte tijd kreeg ik telkens een, al dan niet, positieve reactie. Ik blijf hoop houden op een goed afloop.

13 maart 2022

Iedereen een Strøm Bike!

En ook sinds ik fiets wel heb zijn ze goed bereikbaar en oplossingsgericht. Ik gun deze hardwerkende mensen een mooi, goedlopend bedrijf!

8 maart 2022

Tevreden

Ben erg tevreden over de citybike. Het was geleverd binnen 4 werkdagen.
Communicatie met Nichlas was erg goed. Fiets kwam perfect binnen.
Ik kon het knopje van het licht nergens vinden. Binnen een paar uur antwoord gekregen. Nu helemaal blij.

12 augustus 2021
Logo Stroembikes

Antwoord van Stroembikes

Bedankt voor je recensie 🙏⚡️🙏

Reviews in alle talen tonen. (200 reviews)