Op 10 januari 2023 een boek besteld. Een maand later waren ze failliet. Toen heb ik een tijd later nog een belletje gehad van het bedrag die ik nog terug zou krijgen maar tot op heden nog niks ontvang... Toon meer
Hier moet je niet bestellen, kansloos. Ik bestelde in augustus boeken. In september waren een paar boeken nog steeds niet geleverd, deze heb ik geannuleerd. Vervolgens worden de boeken alsnog verstuur... Toon meer
Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te z... Toon meer
Onwijs slecht bedrijf. In heb in eind mei mijn boeken besteld. Deze in september nog steeds niet ontvangen. Als reactie daar op heb ik mijn bestelling geannuleerd en wacht ik inmiddels al enkele... Toon meer
We zijn gelukkig met heel velen 😭
Ook ik wacht al meer dan 3 maand op geld van een geannuleerde bestelling. Na diverse mailtjes van aan Studystore en diverse mailtjes van hen dat het binnenkort komt, uiteraard net zoals vele anderen niets ontvangen. Het is jammer dat ik geen 0 sterren kan aangeven. En beste Annemiek van Team Webcare, ajb niet antwoorden met hetzelfde al vele malen gekopieerde antwoord.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel! Koop hier niet.
Boek niet leverbaar, daarom in september geannuleerd ( bol.com had hem wel).
Wacht nog steeds op mijn geld ondanks frequent contact met klantenservice!
Nu al weer 2 weken verder. Nog steeds geen creditnota! Wel weer een reactie van de klantenservice dat mijn vraag naar de betreffende afdeling is doorgestuurd en daarnaast excuses aanbieden voor het ongemak in plaats van adequaat een probleem oplossen.
Betreft bestelling STS1975815
Geannuleerd op 19 september. Nog steeds geen geld!!
Blijf mailen naar de klantenservice!
Ik kreeg op 30 januari mijn geld terug
Oplichters, krijg al bijna 4 maanden geen geld terug!
Al sinds november bezig met geld terug krijgen voor een boek! Eerst was het vertraging, en na annuleren gewoon geen geld terug krijgen. Na steeds weer contact op te nemen 'Ja we hebben een storing.' Geen enkele storing kan sinds november duren! Aangifte doen bij de politie en boycotten die handel. Kan echt niet. Even wat geld terug storten kan niet zo moeilijk zijn. Klantnummer nodig ja? alsjeblieft, eens kijken wat je gaat doen: STS1788171.

Antwoord van Studystore
NOOIT binnen gereken en ook geen mailtje met het gaat even duren!!!!
Ik had in November een bestelling gedaan, halverwege december waren de boeken er nog niet. klantenservice gemaild die zeiden dat ze er eind december zouden zijn. Halverwege januari weer gemaild, maar ze konden niet zien wanneer zij of ik ze binnen zouden krijgen. bestelling geanuleerd ik ben heel benieuwd wanneer ik mn geld terug krijg. slaat verder nergens op dat je iets kunt bestellen wat niet op voorraad te krijgen is!! en dan niets hoort tot je er om vraagt!!!!
Oplichters
Oplichters. je verkoopt je tweedehands boeken aan deze gasten en ze weigeren vervolgens te betalen. Ze zullen hieronder wel reageren dat ze niets kunnen doen zonder mijn klantnummer. Als ik ze bel en mijn klantnummer geef doen ze ook niks. Blijf weg van deze gasten.
Absoluut niet bestellen hier!!!
Absoluut niet bestellen hier. Schandalig hoe dit ‘bedrijf’ met zijn klanten omgaat. Mijn zoon heeft 2,5 maand geleden zijn boeken teruggestuurd maar de terugbetaling kan hij nog steeds op wachten. Hij krijgt telkens te horen van de ‘klantenservice’ dat zij niks kunnen doen. Hoezo niet, daar is de klantenservice toch voor? Wat doet die zgn. klantenservice dan wel? En hij kan ook niks doen dus dan maar wachten tot je een ons weegt? En iedereen die een review plaatst, krijgt ‘copy paste’ standaard antwoord. Niks klantvriendelijkheid!
levert niet, betaalt ook niet terug
Al sinds september bezig om mijn geld terug te krijgen, gaat over meer dan €200.. Meerdere keren gemaild en iedere keer wordt er gezegd dat het nu echt wordt terug gestort. Nog steeds geen cent terug gezien. Klantnummer 1520408.

Hallo anemiek,
Hallo anemiek,
Ik heb op nog geen enkele van mijn 6 mails reactie gehad, dus ik probeer u dan via deze manier toch opnieuw te benaderen. Ook telefonisch wordt ik meermaals niet verder geholpen. Enkel wordt mij verteld dat het druk is en dat ik alleen kan wachten. Ik ben mij dan echt ten einde raad. Deze kwestie duurt voor mij al erg lang en heb er niet het vertrouwen dat jullie dit op gaan lossen. Ik zie dan ook als enige vervolgstap voor mij dat ik zelf ga procederen bij de kantonrechter. Ik ben van plan dit proces te starten na mijn tentmens (13 Feb). Ik hoop dat u mij kan helpen en dat het zover hoeft te komen.
Order nummer: 4803869
Klant nummer: 1253269
(Ik bericht u namens A.C. een internationale student voor wie deze kwestie te ingewikkeld is geworden, dus mij om hulp heeft gevraagd.)

W-a-a-r-d-e-l-o-o-s
W-a-a-r-d-e-l-o-o-s
Op 30 augustus 2022 heb ik een studieboek bij Studystore besteld. In verband met leveringsproblemen heb ik een aantal dagen later mijn bestelling geannuleerd. Volgens de overeenkomst zou ik mijn geld binnen zeven dagen, na de annulering, op mijn rekening ontvangen. Na alle aankondigingen, systeemfouten, NOS berichtgeving, de boos aflevering en mijn ingebrekestelling hebben ze vijf keer beloofd het geld binnen zeven dagen terug te storten op mijn rekening. Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder en hebben de studenten nog steeds geen geld ontvangen.
Volgens hun eigen site zijn er geen problemen meer en kunnen studenten weer zonder problemen slachtoffers worden van het bedrijf.
Een duidelijke berichtgeving kan meerdere mensen bereiken dan honderden reviews op het internet. Dus graag je klacht ook met NOS publieksomroep delen! Je krijgt vrij snel een antwoord. Daarnaast willen ze ook wel een item of artikel erover schrijven.
(Graag ook online een aangifte doen bij de politie, want dit zijn gewoon oplichters).
26/1/2023
Na bovengenoemde maatregelen is het bedrag op 26 januari teruggestort op mijn rekening. De aangifte heb ik weer ingetrokken. Jammer dat het op deze manier moest gaan..
Oplichters
Oplichters! Leveren mijn geannuleerde boeken. 10 keer aangegeven dat ik ze niet meer hoef na 2 maanden lang te wachten. Krijg me geld niet terug na het terugsturen. Wacht al een maand lang! Daarna een ander boek besteld, leveren ze niet eens af. Leveren ze een fout boek, weer hetzelfde gezeik. Klantenservice beloofd van alles maar maken niets waar!
Ook ik raad iedereen aangifte te doen tegen deze organisatie! Dit zou in Nederland nooit moeten kunnen!

OPLICHTERS - bestel hier niets
OPLICHTERS. Al sinds augustus ben ik bezig om geld terug te krijgen van nooit geleverde boeken. Meerdere keren gebeld en ze beloven veel maar maken niets waar. Overweeg aangifte te doen. Gaat om bijna 500 euro. En dat is vooruitbetaald door mijn dochter die haar geld ook hard nodig heeft.

KOOP HIER NIKS
KOOP HIER NIKS! Wacht al 2 maanden op een lesboek die maar niet komt. Met moeite de bestelling kunnen annuleren, maar wacht nu al weer een tijd op mijn terug te storten geld. Op e-mails worden niet of nauwelijks gereageerd.

Bestel hier niks
Bestel hier niks! In augustus 2022 boeken besteld en betaald; boeken zijn nooit geleverd. Klantenservice belooft op 01 december 2022 uiteindelijk het geld terug te storten, maar ook dat gebeurt niet. Klantenservice is het trouwens niet te noemen: je wordt ook nog hoogst onbeschoft ‘te woord’ gestaan. Nogmaals: niks hier bestellen!

Antwoord van Studystore
Niets ontvangen, bestelling geannuleerd, geld nog niet terug gehad
2 boeken besteld. Na een maand nog steeds niets ontvangen en bestelling geannuleerd. Na 3 maanden nog steeds geen terug betaling.
Klantenservice niet bereikbaar. Zeggen problemen te hebben gehad met hun systeem. Blijkbaar een waardeloos systeem van een waardeloos bedrijf. 4 maanden vanaf de bestelling het probleem nog steeds niet opgelost.

WAT EEN VRESELIJK BEDRIJF
WAT EEN VRESELIJK BEDRIJF.
1 december 2022 mijn boeken set hier naartoe gestuurd voor een waarde van €72 euro. Het geld zou volgens de website binnen 4/5 dagen worden uitbetaald. NOG STEEDS NIET GEBEURD! het is nu 7 januari 2023, geen reactie op de mail. En telefonisch niet te bereiken. Wat een laffe mensen zijn dit zeg, vieze dieven zijn jullie ! IK RAAD DIT BEDRIJF NIEMAND AAN!

Antwoord van Studystore
Waardeloos bedrijf, bestel er niet!
Als ik 0 sterren kon geven, deed ik dat.
Waardeloze service.
Wacht al 4 maanden op mijn geld terug, nadat ZIJ de bestelling hebben geannuleerd, want ze konden niet leveren.
Continu bellen en mailen en altijd hetzelfde antwoord; Het is naar de betreffende afdeling gestuurd en moet geduld hebben.
Grootste onzin blijkt wel weer, nadat ik hier bij de reviews precies mijn situatie lees bij andere klanten. Oplichters zijn het, bestel er aub niet..
Waardeloos rot bedrijf, bestel er nooit meer!!!!
Edit:
En dan krijg ik zo'n copy/paste reactie zoals iedereen deze hier heeft gekregen. Een reactie die niets betekent en geen enkele waarde heeft.
Hier kan niemand iets mee, iedereen zou dit bedrijf moeten ontwijken..
Ik krijg eerst een reactie, gister, dat er een creditnota is aangemaakt en het binnen 5 dagen wordt uitbetaald en vandaag krijg ik een mailtje dat er een creditnota is aangemaakt en het binnen 7 dagen betaald wordt.. Kom op zeg, ik krijg geen rooie cent terug, dit is allemaal mooi praterij.

Antwoord van Studystore
Oplichters Studystore ofwel The Learning Network (…
Studystore ofwel The Learning Network ( pas op is ook VanDijk en Studers) zijn oplichters/dieven. Al vanaf augustus 2022 een bedrag van ruim 200 euro tegoed. Veel telefoontjes, mails en beloftes verder zij komen niets na. Er zit een telefoonpanel waar je niet doorheen komt. Tot op de dag van vandaag geen reactie van Studystore en vandaag de stap naar een advocaat gezet. Schandalig hoe ze omgaan met geld van een ander. En het zijn grote bedragen, die mensen eigenlijk niet kunnen missen.

Antwoord van Studystore
Het zijn een stelletje oplichters!
Het zijn een stelletje oplichters!! Ik heb 8 sept 2022 al mijn boeken geannuleerd na ze op 6 sept te hebben besteld omdat de levertijd zo extreem lang was. Vervolgens heb ik een deel van mijn geld teruggehad na een keer of 20 bellen. Inmiddels ben ik 4 maanden verder en heb ik het restbedrag van mijn bestelling nog steeds niet terug. Er was iets niet goed gegaan met de annulering van 1 boek en dat moest allemaal handmatig. Dit is begin oktober na 5 keer bellen gebeurd. Maar waar het geld blijft is een mysterie. Keer of 20 gebeld maar elke keer is er weer een ander excuus of een andere datum. Ik schrijf dit op 6 januari 2023. Vier weken geleden zouden ze een actie hebben aangemaakt en dat zou 4 weken duren. Maar nee ik heb niks ontvangen. Nogmaals het zijn een stelletje oplichters. Bestel hier nooit wat!!!

Antwoord van Studystore
Waardeloos en niet kunnen retourneren
setje studieboeken besteld krijg ik 3 boeken uit 2 verschillende drukken 8ste en 9e waardoor opdrachten antwoorden niet overeen komen.
Klantenservice wordt gedaan door een extern bedrijf,
je moet het maar opnieuw bestellen en oude boeken terug sturen. Maar wat blijkt nu kan ik de oude boeken niet terugsturen omdat de verkeerde boeken zijn geleverd en het order nog open staat als niet afgehandeld.
Via je account kun je orders annuleren werkt ook niet helemaal kansloos. nooit meer!!!
Al sinds 1-12-2022 met ze bezig en nog geen oplossing!

Nooit meer
Ik heb voor de zoveelste keer contact opgenomen met Studystore en wat een ruk organisatie is dit zeg …. Ik heb zo vaak een mail gehad met dat m’n betaling onderweg zou zijn, maar ik heb letterlijk niks binnen gekregen. 3 keer gebeld nu en de eerste keer werd er gezegd dat er een credit nota opgemaakt zou worden (na m’n annulering die ik overigens in september heb gedaan) en dit is niet gebeurd… ook werd door deze persoon het gesprek beëindigt met “Joe Joe”?!! Sorry hoor maar dat is geen taal voor een klantenservice. Bij deze wil ik zeggen: Als je graag risico neemt met geld uitgeven met de kans dat je het nooit meer terug krijgt, bestel dan nu bij Studystore. Een goede beleggersoptie!