Een keurige en betrouwbare winkel/webshop. Nemen vriendelijk de tijd voor goed advies. Alles wordt altijd snel en netjes verpakt toegestuurd. Jammer genoeg is een bezoek aan de winkel iets te ver w... Toon meer
DÉ online spellenwinkel voor mij. Super groot assortiment, ook van de minder bekende spellen. Ondanks de scherpe prijzen soms ook nog aanbiedingen! Verzendkosten zijn wel wat hoog daarom probe... Toon meer
N.a.v. een mailwisseling over een weggeefactie die Summoner.nl runde heb ik telefonisch contact gehad met de eigenaar van Summoner.nl. Tijdens het telefoongesprek werd duidelijk hoe vriendelijk en fac... Toon meer
Deze webshop heeft een geweldige service. Ik zat met het probleem dat ik twee dagen later voor een half jaar naar het buitenland zou gaan en wilde graag een spel bestellen die blijkbaar in geen enkele... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij verkopen bordspellen, kaartspellen en alle accessoires die je nodig hebt. Bezoek ook eens onze locatie om advies en demonstraties te krijgen.
Olieslagweg 82, 7521JE, Enschede, Nederland
- info@summoner.nl
- summoner.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer goede service and vriendelijkheid zelve!
Ik was opzoek naar een paar dingen die moeilijk te vinden zijn.
De mensen van Summoner.nl waren niet enkel enorm vriendelijk in alle communicatie maar hebben ons ook geholpen om alles te vinden dat we zochten.
Heel erg tevreden over ze en koop er zeker nog!
Goede service en persoonlijke behandeling
Ik heb een aantal Dungeons en dragons tile sets hier besteld. Op al mijn vragen kreeg ik een persoonlijk antwoord met pro-actieve oplossingen. Er werd goed met me mee gedacht en mijn order is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Hoge verzendkosten
Ik moest 6,50 verzendkosten betalen voor een steje dobbelstenen.
Heb het dus niet gedaan

Antwoord van Summoner