Wij regeleden een privé transfer in Agadir. De transfers waren perfect! Enig minpuntje was dat de verantwoordelijke van het bedrijf ons nog excursies wou verkopen. Op zich geen probleem mee. We hadde... Toon meer
Weer super geregeld Nadat onze reis Cypres werd geannuleerd geld binnen 24 uur terug Snel Gran Canaria geboekt transfer vliegveld hotel vv Nette prijzen en goed geregeld
Heen weg naar ons hotel in Albufera was perfect, chauffeur belde netjes toen we geland waren, mooi busje. Terug weg naar het vliegveld was drama, chauffeur kwam half uur te laat met een gammele bus... Toon meer
Goede ervaring! (Vriendelijke) Chauffeur,(s) staat/staan keurig op tijd klaar voor vervoer van- en naar vliegveld. Meerdere keren bij Suntransfers geboekt tot volle tevredenheid. Echt een aanrader!... Toon meer
Millions of customers will experience our great value service this year and their complete satisfaction remains our highest priority. Much of our success over the years has been down to having a great team who are dedicated to providing our customers with great value airport transfers combined with unbeatable customer service.
Best Price Guarantee
We make sure we offer you the best prices and will beat any comparable offer
Crta. de l'Estartit, 143 - 145, 17257, Torroella de Montgri, Spanje
- +34 930 46 73 98
- info@suntransfers.com
- suntransfers.com
Vraagt klanten om een review
Zoals altijd een zeer betrouwbaar bedrijf. We boeken al jaren de transfers bij Suntranfer en het is altijd prima voor elkaar. Goede communicatie, fatsoenlijk vervoer en chauffeur.
Zoals altijd een zeer betrouwbaar
Super!!!!
Perfect opgevangen op het vliegveld en direct naar de accomodatie gebracht. Geen onnodig lange reis.
Op de terugreis ook perfect opgehaald en naar het vliegveld gebracht.
Heel vlotte transfer
Heel vlotte transfer. Goed uitgelegd waar we moesten zijn en ook direct weg. En heel vriendelijk
Communicatie betreft ophaaltijden via…
Communicatie betreft ophaaltijden via mail verliep goed. Aardige chauffeurs die veilig rijden en prima op tijd waren.
Alles was goed
Alles was goed. We hebben makkelijk de chauffeur gevonden. Zowel voor de heen als terugreis hebben we niet hoeven wachten. Nette taxi en goede chauffeur.
chauffeur stond keurig op de afgesproken tijd te wachten
Het was voor ons de eerste keer dat we met Suntransfers. gebruik maakten.
Het is ons erg goed bevallen en zullen dit bij een volgende vakantie zeker weer doen.
super goed geregeld en niet duur
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Heenweg verliep rommelig
De heenreis geboekt voor 2 personen waarbij een gewone koffer en fietskoffer. Reisgenoten hadden dezelfde boeking, maar daarbij twee fietskoffers en gewone koffer. Het bleek bij aankomst dat er bij Suntransfers een vergissing was gemaakt waardoor niet alle bagage in het busje paste. Daarna verliep het zeer rommelig. Uiteindelijk werd gezegd dat we mee konden met een andere bus. Het zoeken naar de juiste bus was ook nog een hele uitdaging. Het voelde alsof we aan ons lot over gelaten werden. Uiteindelijk vertrokken we pas ruim een uur later naar onze bestemming.
De terugweg verliep gelukkig wel soepel.

Antwoord van Suntransfers.com
Hele goede en behulpzame chauffeur
Hele goede en behulpzame chauffeur
Reed heel goed en was ook heel vriendelijk
Zijn naam is John
Dank je wel John
Alles verliep goed
Alles verliep goed. We ontvingen de bevestiging. Een dag van te voren nog een appje met uitleg en de transfer van Antalya airport naar ons hotel was top.
Netjes geholpen
Perfect geregeld
Perfect geregeld, aardige chauffeur die op ons staat te wachten bij de aankomsthal op Kreta. Netjes en vlot maar het hotel gebracht.
Super service optijd opgehaald en weg…
Super service optijd opgehaald en weg gebracht en aardige chauffeurs. Aanrader
Uitstekend alternatief voor vanuit de reisorganisatie geregeld vervoer of een taxi
Nu bij twee reizen gebruik gemaakt van Suntransfers. Bij beide reizen is het transport op zowel de heen als terugreis, uitstekend verlopen. De afspraken werden stipt nagekomen. Communicatie verliep via whatsapp en ging prima. De eerste keer was in Egypte en de tweede keer in Turkije.
Vriendelijke en behulpzame chauffeurs.
Boeken ging simpel en prijs was prima.
TSuntransfers regeld alles keurig.
TSuntransfers regeld alles keurig.
Al jaren gebruiken wij suntravel altijd naar volle tevredenheid.
Altijd mooie goede transport middelen.
Goede chauffeurs
Altijd keurig op tijd zowel bij ophalen als wegbrengen.
Bedankt Suntransfers.
mooi autos en vriendlijke personeel
Zeer vriendelijke en behulpzame…
Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur !!
Zowel op de heenreis als op de terugreis!! Echt top!👍
heb al div keren transfers geregeld via…
heb al div keren transfers geregeld via suntransfers , en het is elkekeer perfect geregeld , alles klopt geen lange wachtijden en je word perfect op de hoogte gehouden top !!!!!!!!!!