Laaja valikoima, helppokäyttöinen verkkokauppa, ja todella hyvä asiakaspalvelu! Tuotereklamaatioon vastattiin saman päivän aikana, ja samana päivänä lähti korvaava tuote matkaan! Ja pääsi vaihtamaan s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Erittäin hyvä asiakaspalvelu! Huawei Watch 5 -näytönsuojassa ilmeni ongelma, ja reklamaation käsittely oli nopeaa, ystävällistä ja vaivatonta. Sain vastauksen nopeasti ja rahallinen hyvitys hoidettiin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aivan uskomaton asiakaspalvelu. Omasta virheestäni johtuva moka paikattiin heidän puolestaan. Varmasti tämä upea ele saa asiakkuuteni jatkumaan ja tulen myös jatkossa tilaamaan tuotteita teiltä.
Bedrijf heeft geantwoord
Tilasin suojakalvon ja tuli nopsaa perille. Löytyi kuitenkin vika ettei kosketus toiminut näyttöön enää normaalisti. Reklamoin ja annettiin 3 tuotetta valittavaksi mitä voisin kokeilla. Valitsin näist... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kotimainen Suojakalvotukku on taistellut jo vuodesta 2011 lähtien rikkinäisiä näyttöjä vastaan. Missionamme on pidentää älylaitteiden käyttöikää – onhan jokaisen uuden laitteen valmistus melkoinen rasite ympäristölle. Toimituksemme on aina ollut nopea, hinnat edulliset ja alennuskampanjat hyviä. Avullamme suomalaiset ovat saaneet yli miljoona puhelintaan ja tablettiaan suojattua!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
mahtava asiakaspalvelu. asiat hoidettiin mainiosti

Antwoord van Suojakalvotukku
Suojakalvotukku hoiti oman pienen virheenikin kuntoon. Kiitokset siitä!

Antwoord van Suojakalvotukku
Hyvät toimivat verkkokaupan sivustot. Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Vaikka olinkin itse sählännyt tilauksessa vaihto sujui tosi sujuvasti ja hyvässä hengessä. Varmasti käytän jatkossakin.

Antwoord van Suojakalvotukku
Miten on mahdollista että kun kalvon asentaa kamerasta ei näy yhtikäs mitään eikä kiinnike laput lähde mitenkään irti

Antwoord van Suojakalvotukku
Kovin pitkä toimitusaika. Pikkupaketissa päivämäärä 6.6.2025. Toimitus 17.6.2025. Jatkossa pitää muistaa, ettei tilaa tuotteita yritykseltä, joka käyttää kuljetuksiin Postia.

Antwoord van Suojakalvotukku
Ostin iphone 16pro kevlar kuoren ja muutaman päivän käytön jälkeen havaitsin siinä virheen. Otin useita valokuvia virheestä ja liitin ne sähköpostiin jonka lähetin asiakaspalveluun. Vastaus tuli nopeasti ja kun olin tehnyt jo kuvien oton ja tarkan kuvauksen asia oli sillä selvä. Hyvää ja nopeaa palvelua. Suosittelen!

Antwoord van Suojakalvotukku
Hyvät, selkeät sivustot, nopea toimitus ja aivan mahtava asiakaspalvelu.
Tuotteet vastaavat sitä, mitä kuvauksissa on kerrottu ja tuotteet ovat laadukkaita.
Suosittelen lämpimästi <3

Antwoord van Suojakalvotukku
Ostin Suojis-panssarilasin puhelimeeni. Asennus oli todella helppoa hyvien ohjeiden takia. Ainoana miinuksena sanoisin sen, että panssarilasin asentamisen jälkeen sormenjälkitunnistin ei enää puhelimessa toimi. Pärjään kuitenkin itse hyvin ilman sitä, mutta jotakuta toista asia saattaisi enemmän harmittaa. Kaiken kaikkiaan hyvää ja nopeaa palvelua :)

Antwoord van Suojakalvotukku
Erittäin hyvä ja nopea asiakaspalvelu. Tilasin vahingossa väärät kuoret ja sain hyvitykseksi lahjakortin, koska tuotteet olivat jo ehtineet lähteä.

Antwoord van Suojakalvotukku
Satuin saamaan hieman rikkinäisen suojakalvon, mutta asiakaspalvelu hoiti reklamaationi todella mallikkaasti.

Antwoord van Suojakalvotukku
Tilasin useamman kappaleen samaa tuotetta, mutta toimitus viipyi. Varastossa olisi kuitenkin ollut tavaraa osatoimitukseen, mutta sitä tarjottiin myöhässä. Verkossa oleviin toimituslupauksiin ei voi valitettavasti luottaa, eikä asiakaspalvelu reagoi poikkeamiin riittävän ripeästi. Kannattaa etsiä jostain muualta, jos toimitusaika on tärkeä oston kriteeri.

Antwoord van Suojakalvotukku
Panssarilasi tuli nopeasti, mutta asentaessani sitä laitteeseen huomasin että tuote on väärä. Asiaa hetken selviteltyä aspan kanssa, tarkkaavainen asiakaspalvelija huomasi että minulla on väärä laite. Olin saanut kehnomman mallin laitemyyjältä mistä olin maksanut.
Laitemyyjä korjasi virheensä ja laitevaihdon jälkeen Suojakalvotukun aspa hyvitti minulle vielä uuden lasin vaikka ei olisi tarvinnut, koska virhe ei ollut heidän. Kiitokseksi tilasin pari muuta juttua lisää.
Kiitokset Jennille asiakaspalvelussa, harvoin saa enää palvelua missä oikeasti henkilö on kiinnostunut ongelmasi ratkaisusta. Asenne 10!
Ainoa pieni miinus että ensin piti jutella chatbotin kanssa joka oli vähän yksinkertainen, mutta onneksi sain asiakaslähtöistä palvelua lopuksi 👍

Antwoord van Suojakalvotukku
Oona asiakaspalvelusta -> erittäin hyvää asiakaspalvelua.

Antwoord van Suojakalvotukku
Tuotteet edullisia ja vastaavat kuvausta. Toimitukset nopeat ilman lisäkustannuksia. Erittäin hyvin toimiva asiakaspalvelu joustava vaihto/palautusprosessi.

Antwoord van Suojakalvotukku
Asiakaspalvelija Jenni hoiti kyllä hommansa hienosti. Antoi minulle useita eri vaihtoehtoja kuinka toimia, kun tilaamani tuote olikin väärä. Sain kattavat ohjeet kuinka toimia jatkossa ja olen kyllä todella tyytyväinen saamaani asiakaspalveluun. Isot kiitokset!

Antwoord van Suojakalvotukku
Erinomainen asiakaspalvelu. Asiani hoidettiin paremmin kuin hyvin.
Toivotan kaikille ihanaa kesää 😊

Antwoord van Suojakalvotukku
Tilasin vahingossa väärän kuoren ja huomasin onneksi heti ja todella näppärästi kävi tilaukseen vaihtaminen oikea kuori. 10+

Antwoord van Suojakalvotukku
Hyvää ja nopeaa palvelua. Ja hyvitys tuli sovitusti ja nopeasti.

Antwoord van Suojakalvotukku
Ostamassani Suojakuoressani oli pieni valmistusvirhe. Otin chattiin yhteyttä ja sain samantien vahvistuksen että korvataan uusi tuote. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Suosittelen kauppaa muillekin.

Antwoord van Suojakalvotukku
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.