Pré-commandes passées en décembre 2024... TBA 2025. A ce jour (15 avril 2026), toujours rien reçu... et le vendeur fait le mort quand je le contacte en demandant des nouvelles ou le remboursement.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har tidligere handlet hos ´Printbyorder´ og været fuldt ud tilfreds med både kvalitet og service. Ville derfor prøve deres nye søsterbutik og blev IKKE skuffet. Samme service og kvalitetsniveau, me... Toon meer
Absolut fantastisk service! Havde forudbestilt en figur og blev kontaktet af ejeren (John) om at der var tale om en forudbestilling og at han nok skulle opdatere mig løbende angående afsendelse etc.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sjældent har jeg fået bedre service! Jeg skulle bestille en gave, og ved intet om emnet. Men jeg blev guided og hjulpet med viden og ekspertise, samt tålmodighed over for mine uvidende spørgsmål. Der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Supermerch.dk brænder vi for popkultur, anime og samleruniverser. Vi er en dansk webshop med både eget lager og fjernlager, og vi gør det nemt for dig at få fingrene i de fedeste figurer, kits og merch – hurtigt og til skarpe priser. Vi har specialiseret os i alt fra Gunpla og plamo kits til anime-figurer, samlerobjekter og fan-merchandise. Uanset om du er til Gundam, Naruto, Attack on Titan, Chainsaw Man eller One Piece, så finder du noget, der taler til din indre fan. Hvad kan du forvente hos os? Et kæmpe udvalg af Gunpla i alle grader. Fra HG til PG, og masser af tilbehør til dine byggeprojekter. Eksklusive figurer og collectibles fra brands som Sideshow Collectibles, Hot Toys, Prime 1 Studio, Kotobukiya og Bandai Tamashii Nations. Merchandise med personlighed - T-shirts, krus, plakater og accessories fra både klassiske og nye favoritter. Forudbestillinger og on-demand produkter, så du altid er først med det nyeste. En webshop med interaktive layouts og samlerguides, der gør det nemt og sjovt at finde det helt rigtige. Hos Supermerch.dk handler det ikke kun om produkter. Det handler om fællesskab, passion og nørderi med stil. Hvis du leder efter noget, vi ikke har, så gør vi alt for at skaffe det – til den bedste pris. Vi elsker at nørde med dig og hjælpe dig med at finde det, der gør din samling helt unik.
Contactgegevens
Ved Diget 22, st.tv, 2770, Kastrup, Denemarken
- +4560570899
- hello@gundam-box.dk
- supermerch.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget venlig og god kommunikation.
Great Shop
The model kits arrived well packaged and in great condition. I would be happy to keep an eye out for offers in the future.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og produktet lever op til alle forventninger!
Jeg kan varmt anbefale jer.🤗
Trustworthy and Nice
I ordered the Hot Toys Bad Batch Tech figure just today, although it had to get cancelled due to a site error (showing the product in stock despite not having it). The guy I talked to helped me a bunch, giving me a full refund and they were really pleasant to talk to. In shorter terms, fantastic costumer service.
What I liked the most was that everything was so transparent, so no trying to hold you "in the loop" like the infamous website Hot Toys fans know.
Again, sadly couldn't get the figure but from my interaction I can definitely recommend this shop as it seems really reliable.
Hurtige forsendelse 👍🥰
Achat 2 figurines identiques photos
Achat 2 figurines seigneurs des anneaux, exactement comme sur les photos .Parfaite et soignée. J adore .
Belle journée
Super service, ved returnering, og fair priser
Her får man ægte kundeservice, fremfor intetsigende høflighedsfraser.
Hurtig svar tid på mailhenvendelse, der sendes med det samme returlabel, og 2 dage efter refunderes pengene.
1 af varerne var udsolgt, en mulepose, får sendt en t-shirt som kompensation, og alligevel pengen retur.
Eneste anke er at der skal ryddes lidt op på hjemmesiden i links og mailadresser, men det er jeg ret sikker på er på vej.
Du kan altid regne med John
Du kan altid regne med John, husk dog bare at tage kontakt til ham hvis der er et produkt du ønsker der er vist på siden!
Det er en fantastisk shop
Det er en fantastisk shop
Jeg købte en figur som man ikke kunne få nogen andre steder og så endda til en god pris
Jeg vil gerne give dem 5 stjerne eftersom at selv om der var nogle problemer med leverandør så fik jeg nogle penge tilbage og også fin at vide jeg måtte få en gratis T-shirt fra selv samme serie (desvære fik jeg aldrig den mail jeg skulle have fået hvor jeg kunne vælge t-shirten) så selvom der var nogle problemer endte alt godt kan kun anbefale

Antwoord van Supermerch.dk
Alle ordrer er ret hurtige
Alle ordrer er ret hurtige, når du bestiller første gang, men det ser ud til at blive langsommere for hver ordre derefter. Denne sidste ordre blev en del af ordren afsendt, og derefter blev et andet produkt afsendt en uge eller deromkring senere...

Antwoord van Supermerch.dk
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Helt klart 5 stjerner herfra!
Havde fået en trøje i forkert…
Havde fået en trøje i forkert størrelse, de sender mig en ny, retur emballage og fragt label.
Wauw fantastisk service !
Super venlig og hjælpsom betjening
Super venlig og hjælpsom betjening. Med hensyn til lidt længere levering end forventet. Men heldigvis var jeg ude i god tid med indkøb af julegaver. Så alt løsnede sig.
Oh ya good boy
Oh ya good boy, Jeg er altid glad når jeg handler her, ved at der er styr på sikker indpakning og hurtig informativ behandling af mine ordre.
Happy days❤️🇩🇰🙏🏻
Lees meer over geverifieerde reviews.