Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pré-commandes passées en décembre 2024... TBA 2025. A ce jour (15 avril 2026), toujours rien reçu... et le vendeur fait le mort quand je le contacte en demandant des nouvelles ou le remboursement.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tidligere handlet hos ´Printbyorder´ og været fuldt ud tilfreds med både kvalitet og service. Ville derfor prøve deres nye søsterbutik og blev IKKE skuffet. Samme service og kvalitetsniveau, me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut fantastisk service! Havde forudbestilt en figur og blev kontaktet af ejeren (John) om at der var tale om en forudbestilling og at han nok skulle opdatere mig løbende angående afsendelse etc.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjældent har jeg fået bedre service! Jeg skulle bestille en gave, og ved intet om emnet. Men jeg blev guided og hjulpet med viden og ekspertise, samt tålmodighed over for mine uvidende spørgsmål. Der... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Hobbywinkel
  5. Textieldrukwinkel
  6. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Supermerch.dk brænder vi for popkultur, anime og samleruniverser. Vi er en dansk webshop med både eget lager og fjernlager, og vi gør det nemt for dig at få fingrene i de fedeste figurer, kits og merch – hurtigt og til skarpe priser. Vi har specialiseret os i alt fra Gunpla og plamo kits til anime-figurer, samlerobjekter og fan-merchandise. Uanset om du er til Gundam, Naruto, Attack on Titan, Chainsaw Man eller One Piece, så finder du noget, der taler til din indre fan. Hvad kan du forvente hos os? Et kæmpe udvalg af Gunpla i alle grader. Fra HG til PG, og masser af tilbehør til dine byggeprojekter. Eksklusive figurer og collectibles fra brands som Sideshow Collectibles, Hot Toys, Prime 1 Studio, Kotobukiya og Bandai Tamashii Nations. Merchandise med personlighed - T-shirts, krus, plakater og accessories fra både klassiske og nye favoritter. Forudbestillinger og on-demand produkter, så du altid er først med det nyeste. En webshop med interaktive layouts og samlerguides, der gør det nemt og sjovt at finde det helt rigtige. Hos Supermerch.dk handler det ikke kun om produkter. Det handler om fællesskab, passion og nørderi med stil. Hvis du leder efter noget, vi ikke har, så gør vi alt for at skaffe det – til den bedste pris. Vi elsker at nørde med dig og hjælpe dig med at finde det, der gør din samling helt unik.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, prisen blev sat ned efter mit køb, så fik hurtig en besked om refundering med en forklaring.

Super god og hurtig kommunikation.

4 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig betjening af ejeren

God og personlig betjening af ejeren.
Er sikker på, at jeg kommer til at handle her igen.

8 juli 2023

Hej Ertugrul.
Mange tak for den rigtige fine anmeldelse. Det sætter jeg meget pris på :-) glæder mig til at se dig på shoppen igen

Fin kundeservice

Fik en mail om at der var lang leveringstid. Det var der allerede advaret om på hjemmesiden, så jeg var forberedt på det, men stadig rart med en personlig besked om det. Der kom opfølgende mail om leveringstiden senere. Meget fint.

3 mei 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Jeg bestilte en t-shirt igår og 24 timer senere lå den i min postkasse. Der var en personlig besked og en lille pose snolder. Jeg glæder mig til at handle mere her

Tusind tak!

27 april 2023

God købsoplevelse hos supermerch.dk

God købsoplevelse hos supermerch.dk. Fik det jeg bestilte til aftalt tid og alt var som det skulle være. Syntes de gør det godt og flot med en personlig hilsen i ens bestilling. Handler gerne hos dem igen. De varmeste anbefalinger herfra
Hilsen Mark

12 april 2023

Hej Mark,
Mange tak for den super fine anmeldelse, dette er mega værdsat. Jeg gør alt jeg kan, for at kunderne er glade og tilfredse. Så igen rigtig mange tak :-)

Varmeste anbefalinger. ***** Er absolut fortjent🙂

Helt fra første forespørgsel til levering af min vare har John været afsindig god til at kommunikere og formidle oplysninger.
Det er sjældent jeg lige tænker en ekstra gang over hvordan servicen egentligt var, for normalt er en handel bare en handel. Men John besidder en evne til at man ikke føler det bare er en handel, men nærmere en oplevelse i sig selv.
Der hersker ingen tvivl om at der her er tale om kundeservice i en liga helt for sig selv!
Jeg har ikke andet end roser og jeg vil anbefale vidt og bredt at handle hos supermerch.dk / John 🙂

12 april 2023

Antwoord van Supermerch.dk

Hej Frank, puha sikken dejlig anmeldelse at få. Det gør mig glad og endnu mere glad for, at du kan fornemme at det ikke bare er en handel for mig. Så denne anmeldelse har virkelig gjort det til en endnu bedre dag.
Det er nemlig enormt vigtigt at folk kan fornemme, at de betyder rigtig meget for mig. Så endnu engang tak for en fantastisk anmeldelse, der lige gav mig fornyet energi og glæde

Tip top

God service, god kontakt og godt produkt

8 april 2023

Antwoord van Supermerch.dk

Hej Tanja, mange tak for den meget fine anmeldelse, den sætter jeg meget pris på :-)

Fantastisk

Det har været en god oplevelse at handle med/hos John.

Denne anmeldelse har været længe undervejs, alt i alt har servicen været fantastisk, god hjemmeside og en god sludder jeg fik med John.

Figuren jeg bestilte var i perfekt stand, rart at kan få flotte figurerer til rimelige priser.

Jeg kommer helt sikkert igen, hvilket han nok kan regne ud med min nye ordre

29 januari 2023

Hej Mikkel,
Ja, jeg kan jo godt se at du igen igen har handlet hos mig og mange tak.
Jeg er rigtig glad for denne anmeldelse og en rigtig god sludder, noget jeg rigtig godt kan lide med mine kunder :-)

Dette svar har også været lidt længe undervejs, der sker en masse i øjeblikket (af positiv karakter)

Men endnu engang tak for den megagode anmeldelse, den varmer

John

Lees meer over geverifieerde reviews.