Superprof PL Reviews 557

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliw... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Uwielbiam superprof za łatwość…

Uwielbiam superprof za łatwość komunikacji z uczniami. Jestem też bardzo zadowolona z płatności. Subskrypcja premium jest uczciwa i świetnie działa na mój profil, a system "awansów" jest czymś, na co czuję, że warto pracować. W końcu nie ma większego potwierdzenia wiarygodności nauczyciela niż zwyczajnie dobrze przeprowadzone lekcje i szczęśliwi uczniowie.

Niestety jednak brak aplikacji mobilnej BARDZO utrudnia mi korzystanie z tej strony. Jestem tutorką na trzech różnych serwisach i tylko Superprof, mimo że istnieje tak długo, nie oferuje mi dostępu do mojego ogłoszenia w jedno kliknięcie. Ponadto tablica wirtualna jest bardzo ograniczona (chociaż niezmiernie doceniam wszelakie wtyczki ratujące interaktywność zajęć), a wszystkie zmiany znikają po jednej lekcji. Trzeba ją pobierać jako obrazek png... A do tego jako nauczycielka nie mam żadnych narzędzi do tworzenia zadań w trakcie zajęć, co już zostało wprowadzone na innej platformie, na której także nauczam.

20 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane…

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane w mailu, a nie owijać w bawełnę z nadzieją zapomnienia ze strony użytkownika.

18 maart 2026

Dzień dobry Panie Oskarze,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pana w pełni jasne. Gdy skontaktował się Pan z nami, chcieliśmy w sposób jasny i szczegółowy przedstawić, jak działa nasza platforma, aby miał Pan pełną świadomość, za co dokonywana jest opłata. Zależy nam, aby każdy użytkownik dokładnie rozumiał wszystkie funkcje subskrypcji i korzyści, jakie z niej wynikają, oraz miał pewność, że płatności są przejrzyste i bezpieczne.

Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem, a wszystkie procesy związane z płatnością są monitorowane i zabezpieczone.

Dbamy o bezpieczeństwo Pana płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem i wyrozumiałością. Rozumiemy, że sprawy związane z opłatami mogą budzić wątpliwości, dlatego jesteśmy tutaj, aby pomóc, udzielić potrzebnych wyjaśnień i rozwiać wszelkie wątpliwości. Jeśli zauważy Pan jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com
– chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wsparcia.

Automatycznie naliczają opłaty…

Automatycznie naliczają opłaty miesięczne 50 zł, o których nie wiedziałam. Idiotyzm.

25 maart 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pani w pełni jasne. Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo Pani płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem. Jeśli zauważy Pani jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com. Chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wszelkiej potrzebnej pomocy.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brakuje aplikacji mobilnej

Strona ma duży potencjał, jednak widzę że korzystanie z niej jest utrudnione chociażby przez to że nie ma swojej aplikacji mobilnej, niektóre tłumaczenia na język polski są nieprawidłowe i przez to dość ciężko się po niej poruszać.

15 maart 2026

Dzień dobry Pani Maju,

bardzo nam przykro, że Pani doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. Zależy nam, aby każdy użytkownik mógł w prosty sposób poruszać się po serwisie i komfortowo z niego korzystać.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestie tłumaczeń oraz brak aplikacji mobilnej. Chcielibyśmy poinformować, że aplikacja jest obecnie w trakcie tworzenia, aby korzystanie z platformy było jeszcze wygodniejsze.

Jeśli chodzi o tłumaczenia, będziemy bardzo wdzięczni za wskazanie konkretnych błędów – prosimy o ich przesłanie na adres dziendobry@superprof.com. Dzięki temu będziemy mogli szybciej je poprawić i ulepszyć działanie strony.

Dziękujemy za Pani opinię i pomoc w rozwijaniu naszej platformy.

Zespół Superprof 😊

Wszystko ok

Jasna i łatwa w obsłudze stona. Pomoc techniczna szybka i precyzyjna. Duży wybór nauczycieli. Łatwy kontakt. Poziom zaoferowanej usługi bardzo dobry.

27 februari 2026

SMSy w środku nocy.

Parę miesięcy temu nieopatrznie nawiązałam kontakt. Zrezygnowałam i od tego czasu otrzymuję SMSy w środku nocy. Na chwilę obecną naliczyłam 10.

8 maart 2026

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że otrzymywała Pani niechciane wiadomości i że sytuacja sprawiła Pani niedogodności. Zależy nam, aby korzystanie z naszej platformy było komfortowe i bezpieczne.

Każdą sprawę traktujemy indywidualnie i z należytą starannością. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com
z informacjami o otrzymywanych SMS-ach — zweryfikujemy sprawę i podejmiemy działania, aby wiadomości zostały zatrzymane.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Serdecznie pozdrawiamy,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam , szukajcie gdzie indziej .Nikt sie nie kontaktuje .Zero odzewu.Pieniądze pobrane , efektu zero.

6 maart 2026

Dzień dobry Panie Pawle,

bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. Zależy nam, aby każdy użytkownik mógł w prosty sposób nawiązać kontakt z nauczycielem i szybko rozpocząć zajęcia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że Karta Ucznia umożliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami dostępnymi na platformie oraz skorzystanie z pierwszej lekcji bezpłatnie (większość nauczycieli oferuje pierwszą godzinę zajęć za darmo). Odpowiedź nauczyciela może jednak czasami zająć trochę czasu, ponieważ są to niezależni nauczyciele, którzy samodzielnie zarządzają swoimi wiadomościami i dostępnością.

Bardzo chcielibyśmy sprawdzić Pana sytuację i pomóc w znalezieniu rozwiązania. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com. Zweryfikujemy sprawę i postaramy się pomóc jak najszybciej.

Zespół Superprof 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Świetna platforma dla instruktorów szachów

Jako nauczyciel szachów jestem bardzo zadowolony z funkcjonowania platformy. System jest niezwykle intuicyjny, a kontakt z nowymi osobami przebiega błyskawicznie. Bardzo polecam Superprof zarówno uczniom szukającym profesjonalnego trenera, jak i samym trenerom, którzy chcą w profesjonalny sposób dzielić się swoją wiedzą. Wszystko działa sprawnie, przejrzyście i na jasnych zasadach. To idealne miejsce do rozwoju pasji do królewskiej gry!

16 februari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.