Ogromny plus to zauważalną jakość materiału. To miła odmiana od sieciówkowych produktów. doceniam szybką wysyłkę. Do tego oryginalny design i spójny przekaz brandu. Ceny są trochę blokerem, do tego sz... Toon meer
Surf Inc odkryłam niedawno, nie byłam przekonana, bo ceny jednak nie są najniższe. Zaryzykowałam bo kroje ubrań są świetne - wysyłka bardzo szybka. Sukienka z odkrytymi plecami śliczna i wygodna- prz... Toon meer
Od początków marki jestem wielką fanką wzorów, jakości i krótkich serii które sprawiają że nawet jak są mega popularni to nie widujesz co drugiej osoby na ulicy w SURFINC :) plus obsługa klienta jest... Toon meer
Zakupiłam kombinezon. Jest pięknie odszyty z porządnego materiału i właściwie uniwersalny. Druga rzecz jaką zamawiałam wymagała dodatkowego wymierzenia. Skontaktowałam się telefonicznie z firmą i je... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Born at the baltic sea where the surf story is just at the beginning with a simple european style and fresh approach to the clothing design we are paving a new path of surf fashion industry.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top Unternehmen
Top Produkte, schnelle Lieferung und auch der Support konnte mir schnell helfen und eine Lösung entgegenbringen!
Ubrania z tego sklepu odmieniły moje…
Ubrania z tego sklepu odmieniły moje życie, świetna jakość, super trwałość. Zaopatruję się już od jakiegoś czasu i mogę powiedzieć dwie rzeczy:
1) od samego noszenia czuję się jak surfer (a deski nie miałem nawet w rękach, mieszkam w Małopolsce). Przy każdym ciuchu ma się ochotę rzucić wszystko i jechać łapać fale
2) bluzy są tak miękkie, że moja własna żona woli przytulać się do tych ubrań zamiast do mnie
Ogólnie - polecam z całego serca, kupcie coś a sami poczujecie o czym tutaj piszę.
Surf.inc polecam zakupy
Znalazłem sklep Surf w internecie bo szukałem bluzy ale czegoś mało standardowego. Mają fajne i wygodne bluzy. Polecam ;)
Ubrania są super jakości!!
Ubrania są super jakości!! Obsługa bardzo miła i pomocna.
Super marka
Super marka, jakość ubrań na najwyższym poziomie 〰️ wracam regularnie po nowości ☀️
A ekipy ze sklepów TOP! 🩷
Polecam
Parę lat temu kupiłem pierwszą bluzę, do dzisiaj wygląda jak nowa. Regularnie uzupełniam swoją szafę o ubrania z Surfa, zajebista jakość i design.
Polecam:)
Ubrania świetnej jakości, z miłej bawełny i z ciekawym designem! Zdecydowanie polecam:)
Jakość ubrań i podejście do klienta
Jakość ubrań i podejście do klienta. Rozmowy na Browarnej jakby się odwiedzało znajomych!!!
Fantastic store!
Fantastic store!
Great quality clothes, fast delivery, and super friendly customer service. Highly recommend!
Jakość i luz w jednym
Znam firmę od paru lat i dokonałam zakupu na paręnaście rzeczy, były to bawełniane koszulki, lniane komplety i spodenki, czapki, skarpety, bluzy i sukienki.
Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, wszystkie używam i dalej będę. Doceniam ich jakość i wyjątkowość, nie lubię też konsumpcjonizmu więc myślę że posłużą mi jeszcze długo.
Moj ulubiony sklep najlepsza jakość :)
Moj ulubiony sklep najlepsza jakość :)
sehr zufrieden
Bin Mega zufrieden. Lieferung war unkompliziert und schnell, Qualität der Kleidungsstücke ist top. Ich kann leider nichts bezüglich Kundenservice oder Retouren sagen, da ich diese Services nicht benötigt habe.
Wunderschöner leuchtendblauer Flauschschal
Habe einen superschönen mohairschal bestellt und sehr schnell zugesandt bekommen. Er ist sooooo schön flauschig, lang, groß und blau. Leuchtendblau!
Ich mache hier eine klare Empfehlung.
Preis nicht gerechtfertigt
Zu übertrieben teuer! Material nicht preiswert. Tshirt wird nach ein paar Waschgänge ausgeleiert und Farbe verblasst.
Surf inc versucht wirklich alles zu löschen was nicht Positiv auf ihre Marke wirkt.
Daher hier meine Erfahrung.
Warum versuchen Sie meine Meinung zu löschen? Einfach nicht kritikfähig.
Sagt schon alles aus.
Bestelle nicht mehr.

Antwoord van Surf Inc.
Kauf und Support enttäuschend
Es ist bedauerlich, dass ich surf.inc nicht weiterempfehlen kann. Nach nur einer einzigen und ordnungsgemäßen Waschung verfärbte sich der Sweater durch den Aufdruck auf der Rückseite. Es entstanden unschöne Flecken. Auf Nachfrage und mit der Bitte um eine Lösung wurde seitens des Support-Teams angenommen, dass es sich um eine mechanische Beschädigung handeln müsse, die von meiner Waschmaschine stammen müsse. Es wurde mir weder Kulanz entgegengebracht noch Interesse an meiner Kundenzufriedenheit.

Antwoord van Surf Inc.