Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk... Toon meer
Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkeli... Toon meer
Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/... Toon meer
Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door vera... Toon meer
SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onderzoekskosten betaald (wel 70!!!!!!! Euro + verzendkosten) voor oordopjes die defect waren maar volgens hen niet! Ze hielden letterlijk mijn product gegijzeld! Nou ze hebben het toch echt begeven na krakende geluiden zoals ik had aangegeven. 1000000% oplichters!!! Komen wettelijke garantie niet na. Geen zin in gedor dus heb het laten gaan maar wees gewaarschuwd mensen NIKS kopen hier ga lekker naar de oorspronkelijke leverancier -1000/10

Antwoord van SURFspot
Vriendelijk en vlot. Werd snel, professioneel en goed te hulp gestaan!!

Antwoord van SURFspot
Supersnel klantcontact met de servicedesk bij vragen. Snelle leveringen, in al die 20 jaar nooit één negatieve ervaring met Surfspot gehad!

Antwoord van SURFspot
De klantenservice was ontzettend vriendelijk, meedenken en vooral erg snel in de afhandeling van mijn verzoek.

Antwoord van SURFspot
Wat een vreselijk bedrijf. Ik heb een software product gekocht en ik moet in de krochten van mijn account zoeken naar een code en de juiste info om te kunnen downloaden en installeren. De klantenservice is alleen per chat bereikbaar, daar kom ik ook niet echt mee verder. Ik ben van 1986 dus niet echt een digibeet of zo, en toch lukt het mij niet om dit voor elkaar te krijgen en er de juiste hulp bij te krijgen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn, zou je denken??? Ze werken niet mee aan annuleren van de bestelling, terwijl ze vast ergens moeten kunnen zien dat ik het product nog niet geïnstalleerd heb gekregen, laat staan geactiveerd.
Update: een review plaatsen hier helpt kennelijk wel, want zie de reactie van het bedrijf hieronder. Maar denk niet dat het met die instructies gelijk opgelost was, want het waren de verkeerde instructies (Windows ipv Mac). Ik heb inmiddels de juiste instructies, alleen nog geen tijd gehad om er voor de 100e keer voor te gaan zitten.

Antwoord van SURFspot
Ik had een probleem met mijn licentie doordat ik het verkeerde e-mailadres had ingevuld, maar ik werd heel prettig en snel geholpen! Echt top!!

Antwoord van SURFspot
Ik had een fout gemaakt en surfspot heeft op zeer korte termijn voor mij gecorrigeerd. Pluim op de hoed van de medewerkers van Surfspot. Eerdere ervaring waren ook altijd positief en correct.

Antwoord van SURFspot
Snelle service! Dominique heeft mij snel en goed geholpen, bedankt daarvoor!

Antwoord van SURFspot
Snel en goed geholpen toen er een probleem met mijn bestelling was. De medewerker was ook erg vriendelijk.

Antwoord van SURFspot
Fijne hulp en begeleiding gekregen met het aankopen van een licentieverlenging en het doen van een herinstallatie. Hele vriendelijke medewerker!

Antwoord van SURFspot
Een snel reactie, en doeltreffend oplossing voor mijn probleem.

Antwoord van SURFspot
Wij zijn goed geholpen nadat we vier keer tegen de chatbot hebben gezegd dat we geholpen wilden worden door een echt persoon. Ik vind het bovendien erg vervelend dat je niet even kan bellen.

Antwoord van SURFspot
Op 18 december 2024 is mijn retouraanvraag van een imac (1500 euro) door Surfspot bevestigd. Een retourlabel zou ik vervolgens ontvangen. Op 21 januari 2025 (!) heb ik deze ontvangen. Door DHL is de retourzending op 24 januari bij de leverancier afgegeven. Tot op heden, na 2 maanden, nog geen aankoopbedrag teruggestort gekregen. Herhaaldelijk contact gehad met Surfspot, maar telkens wordt als oorzaak genoemd de vertraging bij de leverancier Dustin. Echter, bij navraag bij Dustin is daar geen sprake van. Kortom, na 3 maanden nog geen 1500 euro terug…:( Surfbespottelijk voor woorden)

Antwoord van SURFspot
Alweer een probleem snel en duidelijk opgelost dankzij de goeie service. Ik zeg: service is spot-on!

Extreem slecht
In December 2024 heb ik een iPad besteld bij Surfspot die een levertijd had van 4 dagen op het moment van bestellen. Tot op heden heb ik nog niks ontvangen. Het enige wat ik kan doen is elke week een paar keer met de helpdesk chatten waar ze me dan doodleuk vertellen dat de leveringsdatum is opgeschoven naar de week erna.
Surfspot doet daarnaast geen enkele moeite om dit probleem ook daadwerkelijke op te lossen. Het enige wat ze voorstellen is om de order te annuleren, maar dan moet ik binnen 2 weken iets nieuws bestellen anders vervallen de credits. Met andere woorden, dan zit ik opnieuw met hetzelfde probleem.
Het lijkt er op, ook na het lezen van de vele slechte recensies op dit platform, dat Surfspot helemaal niet van plan is om dit probleem aan te pakken en liever de mensen in het ongewisse laat.
Ik kan alleen maar hopen dat toekomstige kopers dit op tijd lezen en Surfspot vermijden, want je bent 100% zeker je geld kwijt, zonder een product te zien.

Antwoord van SURFspot
Nog voordat ik de kans kreeg om aan te geven dat er iets mis is gegaan werd ik door surfspot benaderd. Binnen een uur was het opgelost.

Antwoord van SURFspot
Jarenlang heb ik surfspot gebruikt, met name voor de aanschaf van software en heb ik ze aangeraden bij mijn studenten. In oktober bestelde ik er o.a. een toetsenbord. Echter, toen ik het toetsenbord uit de verpakking haalde bleek deze een heel andere indeling te hebben dan op de website en verpakking stond. De reactie van Surfspot was dat ze de door mij bestelde indeling niet verkopen, maar dat ze een retour voor mij zouden gaan aanmaken. Weken later kon hij na diverse mails van mijn kant eindelijk retour. Maanden en vele e-mails later heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Update 28 januari 2025: Ik heb nog steeds mijn geld niet terug
Update 26 februari 2025: Na nog weer diverse mails heb ik eergisteren eindelijk mijn geld teruggekregen

Antwoord van SURFspot
Slechte hulp van de klantenservice.

Antwoord van SURFspot
Ik heb eind november een MacBook Air besteld. Deze is nooit bij mij aangekomen nadat DHL onaangekondigd aan mijn deur is geweest en de laptop heeft teruggestuurd naar de leverancier (Dustin). Surfspot beloofde mij dat de MacBook opnieuw naar mij toe zou worden gestuurd zodra deze retour zou zijn gemeld bij de leverancier. In mijn besteloverzicht zie ik dat dit op 11 december al het geval was maar Surfspot beweert dat er nog niks bij Dustin retour is gemeld. Ik wacht inmiddels een maand, heb aanbetaald maar krijg geen enkele garantie dat Surfspot aan een oplossing werkt. De communicatie is erbarmelijk: alleen per mail en chat en het lijkt soms alsof je met een chatbot communiceert ipv met een mens. De enige reactie die je krijgt is een herhaling van de vaststelling dat er een situatie is die niet wordt opgelost i.p.v. de bereidheid die oplossing zsm te zoeken. Heel erg vervelend - je wordt er radeloos van. Bij Dustin - die wel een telefonische klantenservice hebben - hetzelfde verhaal: je krijgt te horen dat men het druk heeft, achterstanden heeft, maar niet dat men zijn best doet het op te lossen of je te informeren. En excuses voor de vertraging zit er ook niet in. Dus wat nu? Zoals gezegd: je wordt er radeloos van. Dit is de laatste keer dat ik iets bij Surfspot heb besteld.