Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk... Toon meer
Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkeli... Toon meer
Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/... Toon meer
Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door vera... Toon meer
SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kreeg SPSS 29 niet in mijn winkelmandje, probleem binnen 10 minuten verholpen door chat medewerker!

Antwoord van SURFspot
Snelle reactie, duidelijk geholpen en thijs is een chille gozer!

Antwoord van SURFspot
Erg fijne klantenservice. Een probleem bij het bestellen gehad, even contact opgenomen met de klantenservice die snel reageerde en mij goede service aangeboden hebben. Erg fijn!

Antwoord van SURFspot
Ik had een foutje gemaakt met het email adres en het hulp team had me binnen enkele seconden geholpen.
snelle en goede hulp bij inlogproblemen. met 2 docenten naar het probleem gekeken maar kregen het niet voor elkaar, uiteindelijk met de hulp van surfspot toch gelukt.
Snel en goed werkende hulp bij de inlogproblemen voor adobe producten. Adobe producten werkten hetzij thuis met surfspot licentie niet, hetzij op t werk met werklicentie niet. De licenties zaten elkaar in de weg. Adobe bleek weer iets aan zijn inlogprocedure veranderd te hebben voor surfspot producten met een cryptische term voor surfspot producten: "SURFspot Operational Console". Adobe helpdesk had me niet de goede info gegeven. Surfspot helpdesk kon gelijk wel de info geven waarmee het weer zowel thuis als op t werk werkte. Ik wordt kriegel van de hoepels waardoorheen Adobe je elke keer laat springen, kost je elke keer weer een uur of zo met alle pogingen, niet gewoon je werk kunnen doen, helpdesks contacten etc, gelukkig hielp Surfspot.

Antwoord van SURFspot
ik werd 2 dagen achter elkaar geholpen door Iris, ze heeft me heel goed geholpen en had ook gedult voor me (ondanks dat het steeds lang duurde omdat ik het niet snapte).
top service! complimenten aan Iris!
-Amber

Antwoord van SURFspot
In 2022 heb ik mijn Adobe Creative Cloud pakket voor het eerst gekocht voor mijn opleiding. Dit werkte perfect, kon eigen fonts toevoegen, had eigen controle over alles. Tot nu, in Augustus 2023 verlengde ik mijn Adobe Creative Cloud pakket via SURFspot. Ineens had 'Surfspot Operational Console' de controle over mijn Adobe Creative Cloud account. Ik kan geen eigen lettertypen meer toevoegen en zo zijn er nog een hele boel andere problemen. Wanneer ik contact met ze opneem, hoor ik 3 weken later nog niks terug terwijl dit wel beloofd was. Ik neem dus opnieuw contact op met Surfspot, en wat krijg ik? Een ontzettend kansloze dame die mij verteld dat ik alleen nog maar eigen lettertypen kan toevoegen via hun, ik moet de bestanden naar hun sturen, en dan kunnen zij de lettertypen toevoegen, dat kan toch niet waar zijn?! Ik heb ontzettend vaak nieuwe lettertypen nodig, die ik onder andere van DaFont haal. Dit heb ik nodig voor mijn opleiding en externe projecten. Ik kan hiervan kotsen!

Antwoord van SURFspot
Iris heeft mij heel goed geholpen met mijn email overschakelen naar mijn nieuwe school account!!!
Snel en vriendelijk geholpen, echt een topper!
Ik heb het goed ervaren ik had snelle en duidelijke hulp het is direct gelukt om het goed te instaleren
Goed stap voor stap uitgelegd wat ik moest doen om mijn probleem op te losse.
Ik had het Adobe creative cloud pakket aangeschaft voor school, maar kwam er niet in.. dankzij de hele goede hulp via de klantenservice is het gelukt!!
Super goed geholpen met mijn Adobe account waar ik eerst niet op kwam. Snel, vriendelijk en kundig geholpen
Ik kreeg na het aanschaffen/verlengen van mijn Creative Cloud licentie telkens de foutmelding dat mijn licentie weer was verlopen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, zijn we tot een oplossing gekomen en kan ik zonder foutmeldingen mijn account en applicaties weer normaal gebruiken, waar ik ontzettend blij mee ben.
Surfspot, bedankt voor jullie top service!

Fijne service! Probleem met Adobe Creative Cloud direct opgelost
Na het aanschaffen van het Creative Cloud pakket helaas wat problemen met de installatie en activatie, hierbij erg vriendelijk te woord gestaan met al mijn vragen en goed geholpen om het probleem op te lossen. Nogmaals heel erg bedankt!

Antwoord van SURFspot
Als een bedrijf geen telefoonnummer heeft, en alleen via een chatbot bereikbaar is, word ik altijd een beetje afgeschrikt. Maar bij Surfspot kreeg ik heel makkelijk een medewerker in de chat die mij prima geholpen heeft!