Lees wat reviewers zeggen
Svenskt djurtillskott är det absolut bästa för hundens mag och tandhälsa. Ett stort plus är bemötandet från personalen. De är alltid trevliga och skickar även med små överraskningar till mina vovva... Toon meer
Jag gillar inte att ni inte visar hela priset inklusive skatter! Det blir en överraskning! Jag tycker också att ni kan använda postnord med leverans till brevlåda, vilket i många fall kan vara bät... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jag ser skillnad
Jag ser skillnad. Harry har haft problem med öronen och vi har behövt tvätta örongången och öronlappen med olika preparat flera gånger i veckan i ca tre månader. När han var någorlunda besvärsfri slutade vi med allt tvättande och prövade kosttillskottet. Han har inte haft några problem med öronen sedan dess. Vi fortsätter med tillskottet.
😊
Bra tillskott och trevligt bemötande.
Svenskt djurtillskott är det absolut bästa för hundens mag och tandhälsa.
Ett stort plus är bemötandet från personalen. De är alltid trevliga och skickar även med små överraskningar till mina vovvar.
Tack för ert vänliga bemötande och familjära sätt.
Hälsningar från Nelly och Novas matte Bea.
Har köpt ett par toppenprodukter här!
Har köpt ett par toppenprodukter! Två Slow feeder skålar i snygg design med perfekt sugkopp i botten så att de inte åker omkring på golvet samt två vattenflaskor/temos/skålar där man får allt i ett. Helt perfekt för oss som är ute mycket. Vattnet håller sig kallt, maten och skålarna kommer med - Allt i ett.
Fick hem paketet på posten och pulvret…
Fick hem paketet på posten och pulvret dom vi skulle börja ge var dstum paserat utgånget för tarm problem besviken kund
Haft med kombinationen med vattenflaska…
Haft med kombinationen med vattenflaska och matskål/vattenskål på resa genom Europa.
Sverige-Danmark-Tyskland-Österrike—Italien. Funkar toppen!
Högsta betyg!
Vår hund Liza gillar verkligen produkterna (Magbalans, Smile och Hud & Päls) och mår väldigt bra av dessa! Snabb bra leverans och trevligt kundmottagande vilket gör att Liza kan lämna de bästa rekommendationerna!
Kanske Sveriges mest tillmötesgående…
Kanske Sveriges mest tillmötesgående kundservice. När leveransfirman felar bort paketet och vägrar stå för sitt misstag skickar Svenskt Djurtillskott nytt utan krångel. Och med trevlig kommunikation.
Pålitligt företag som levererar snabbt
Pålitligt företag som levererar snabbt. Bra kvalité med fokus på kunden. Kan varmt rekommendera!
Funkar fastän jag var skeptisk och…
Funkar fastän jag var skeptisk och kinkiga hunden äter det.
Smile+ algpulver mot tandsten och andedräkt
Testade algpulvret som ska vara bra för andedräkt och tandsten - och vi märkte faktiskt stor skillnad! Andedräkten blev mycket bättre och tandstenen försvinner snabbare / byggs inte upp i samma takt som innan! Fick även bra hjälp av kundservice med mina frågor om produkten :)
Köpte mun och tänder pulver och…
Köpte mun och tänder pulver och leveransen gick fort. Dock blev jag besviken då skopan för dosering inte kom med.
Läser man instruktion står det använd doseringsdosa som kommer med paketet men ingen mer info om hur många gram per kilo. Hur ska man kunna använda produkten nu? Inte ok!
Mycket nöjd med oljan för päls och hud
Mycket nöjd med oljan för päls och hud. Tycker att min schäfertik får mindre med fukteksem sen jag började och trampdynorna känns mjukare. Ger det framför allt vid pälsfällning och även dagligen övrig tid men något mindre i mängd då.
Hud & Päls
Jag är väldigt nöjd med Hud & Päls. Produkten håller vad den lovar och jag har märkt skillnad på min hunds päls och trampdynor. Enkel att använda och känns som en kvalitetsprodukt. Kommer absolut att köpa igen!
Super nöjd med vattenflaskan
Super nöjd med vattenflaskan! Det är så praktiskt med löstagbara skålar och foderförvaring. Även nöjd med vätskeersättningen🤘🏻
Snabb leverans. Bra tillskott som djuren mår bra av och tycker om
Trevligt företag med bra produkter
Trevligt företag med bra produkter, jag och mina hundar är väldigt nöjda med vårat köp. Märker skillnad på pälsen som blivit väldigt fin med oljan.
Snabb leverans och min hund tycker hud…
Snabb leverans och min hund tycker hud och päls smakar bra på maten och pälsen har fått en fin glans.
Trevligt och hjälpsamt företag
Snabba på att svara vid kontakt och bra utbud av produkter. Leveransen kom fort.
Bästa servicen!
Jag är supernöjd! Snabb leverans, fantastisk service och produkter som verkligen gjort skillnad för Ronja. Hennes mage mår mycket bättre och pälsen har blivit mjukare och glansigare. Kan varmt rekommendera! 🐾💚
Bra bemötande på sociala medier!
Bra bemötande på sociala medier!
Super fina produkter. Beställde en slowfeeder som vi använder nästan varje dag till vår labrador valp. Rekommenderar starkt! 🐾
Dit is Trustpilot