Jag ser skillnad. Harry har haft problem med öronen och vi har behövt tvätta örongången och öronlappen med olika preparat flera gånger i veckan i ca tre månader. När han var någorlunda besvärsfri slu... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Svenskt djurtillskott är det absolut bästa för hundens mag och tandhälsa. Ett stort plus är bemötandet från personalen. De är alltid trevliga och skickar även med små överraskningar till mina vovva... Toon meer
Har köpt ett par toppenprodukter! Två Slow feeder skålar i snygg design med perfekt sugkopp i botten så att de inte åker omkring på golvet samt två vattenflaskor/temos/skålar där man får allt i ett. H... Toon meer
Jag gillar inte att ni inte visar hela priset inklusive skatter! Det blir en överraskning! Jag tycker också att ni kan använda postnord med leverans till brevlåda, vilket i många fall kan vara bät... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Älskar deras produkter
Älskar deras produkter, använder dem till mina fyra corgisar varje dag❤️
Jag är väldigt nöjd med mina köp hos…
Jag är väldigt nöjd med mina köp hos Svenskt Djurtillskott. Produkterna håller hög kvalitet och jag märker tydlig skillnad på min hund. Leveransen har alltid varit snabb och smidig. Kundtjänsten svarar snabbt och är hjälpsam. Ett företag jag känner att jag kan lita på ☺️
Kan verkligen rekommendera Smile
Kan verkligen rekommendera Smile. Vår hund har fått jättefina tänder och luktar numer inte äckligt i munnen längre. Suuuperprodukt 🤩🤩🤩
Snabb leverans, omtyckta produkter för hundarna!
Har använt magbalans till min…
Har använt magbalans till min cockerspaniel tik i några månader nu. Hon har haft pankreatit, varit väldigt gasig i magen och varit ofta lös i magen. Nu med magbalans fungerar äntligen hennes mage! Fisandet har slutat och hon är inte lös i magen längre! Är så nöjd med magbalans!!
Snabb leverans av Magbalans
Snabb leverans av Magbalans. Hunden blev bra dagen efter första dosen och har varit bra i magen sedan dess.
Riktigt bra produkter till hund
Riktigt bra produkter till hund utan massa konstigheter i och de nya skålarna är riktigt snygga men även praktiska och lätta att diska 🤩
Jag gillar inte att ni inte visar hela…
Jag tycker också att ni kan använda postnord med leverans till brevlåda, vilket i många fall kan vara bättre för både kund och miljön.
Mvh
Solveig Jonsson
Snabb leverans och gjorde verkligen…
Snabb leverans och gjorde verkligen skillnad för hundarna det jag köpte. ( magbalans) !
Tack för denna snabba leveransen av…
Tack för denna snabba leveransen av benbuljong, då min vovve inte ville dricka i värmen.
Helnöjd kund!
Bra bemötande och bra produkter!📦 Beställde hem Hud&päls och WOW vilken skillnad!! Mjukare trampdynor och glansigare päls, på den nivån att vi får komplimanger från andra! Rekommenderar verkligen!
Mycket nöjd
Vi är mycket nöjda med Svenskt Djurtillskott! De var med och sponsrade vår tävling med fina priser som blev väldigt uppskattade av deltagarna. Kontakten med företaget har varit enkel, smidig och trevlig från start till mål.
Vi har även en hund som fått testa flera av deras olika tuggprodukter och de har varit en stor favorit här hemma. Det märks att de satsar på produkter av hög kvalitet som hundar verkligen uppskattar.
Ett seriöst företag med bra produkter och fantastisk service. Vi kan varmt rekommendera Svenskt Djurtillskott!
Min hund Pixi har haft problem med…
Min hund Pixi har haft problem med magen i flera år, veterinär har provat många olika mediciner, inget har hjälpt. Såg annonsen om "magbalans" och tänkte att det kan ju inte skada. Redan efter 2 dgr märktes skillnad, ingen diarre elller kräkning. Ingen bullrande orolig mage. Pixi har blivit en pigg och glad hund utan matvägran. Helt fantastiskt !
Vattenflaska 3-1-1
Snabb leverans. Jättenöjd med vattenflaskan 3-1-1. Den används flitigt på utflykter när valpen ska ha mat och vatten. Kan fästas på golfbagen och håller kylan bra och är lättdiskad
Jag tycker pälsarna har blivit…
Jag tycker pälsarna har blivit glansigare på bara någon vecka, så nöjd med Svenskt djurtillskott.se
Snabb leverans och gulliga personer som…
Snabb leverans och gulliga personer som jobbar där!
Mina hundar ÄLSKAR deras godis och jag är supernöjd med alla deras produkter!
Vi älskar Svenskt Djurtillskott
Vi älskar Svenskt Djurtillskott! Allt man behöver på ett ställe. Älskar deras vattenflaska & magbalans. & toppen service. 10/10 would recommend!
Super nöjd med ALLT
Snabb leverans, bra service och rådgivning. Super produkter som hjälpt min hund otroligt mycket! Prisvärda med bra innehåll ! Rekomderar starkt
Dit is Trustpilot