Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Toon meer
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Toon meer
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Toon meer
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Toon meer
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele goede service
Snel en correct
Echt een aanrader
Snelle afhandeling en geen “gedoe”. Zeker een aanrader!
Ik heb een iPhone van swapphone voor privé en werk en dit bevalt mij prima! Ook super geholpen door de helpdesk!
Snelle levering en telefoon werkt prima. Heel tevreden
Ik ben goed te spreken over de service. Al vind ik het beschermhoesje wat minimaal. De glassticker is helaas al stuk bij mijn dochter. En wat dan....zelf een nieuwe sticker kopen?

Antwoord van Swapphone
Duidelijk en vriendelijk geholpen , alle vragen netjes beantwoord, mijn telefoon was op het moment van mijn bestelling niet op voorraad, maar ik had m alsnog binnen 48 uur na bestelling thuis. En een hand geschreven kaartje met xtra attentie heb ik gekregen ❤ Ik kan iedereen Swapphone aanraden.
Telefoon wordt geleverd met hoesje en screenprotector is hiermee verzekerd tegen schade en ook nog eens tegen diefstal .
Tot nog toe zeer tevreden. Aardige service en duidelijke voorwaarden
Super snel service, duidelijk websitebezoek met alle nodige informatie. Duidelijke, makkelijk en betrouwbaar procedure om telefoon te bestellen .
Goede assortiment van telefoons en modellen/kleuren. Vesturen was snel
Heel goed! Super vriendelijke en snelle service en een top toestel. Ik ben helemaal tevreden (:
Ik ben meer als 100 procent tevreden over de telefoon ik kan het echt iedereen aanraden
Zeer nette en snelle service .
Zijn ook makkelijk te bereiken en reageren snel en netjes terug.
Zeer goede en snelle service !!
Ging iets fout bij de aanvraag waardoor die werd afgewezen onterecht. Hierop heb ik Swapphone direct gebeld en hun snapte het in 1e instantie ook niet hoe dit kon. Zij zouden dit uitzoeken en zou zelfde dag of volgende dag weer wat horen. Binnen 2 uur was ik alweer gebeld en was alles geregeld en was de telefoon meteen opgestuurd.
Zeer tevreden over de snelle service van Swapphone.
Het was allemaal in no time gepiept binnen 5 minuten goedkeuring en binnen drie uur kreeg ik bericht dat mijn telefoon diezelfde dag nog verzonden zou worden, super hoor! De volgende dag kon ik lekker bellen met mijn nieuwe iPhone 7 tegen een spot goedkoop tarief
Snel akkoord op aanvraag en snelle en goedverpakte levering. Heel erg tevreden
Tot nu toe perfect, zondags besteld en dinsdag had me telefoon al in huis. Gewoon netjes verpakt en screenprotector en hoesje erbij. Telefoon werkt ook geweldig, swaphone reageerd vrij snel op berichten zelfs op zondag kreeg reactie.
Binnen een dag was alles keurig geregeld en geleverd. Top service. Ook in het weekend uitstekend bereikbaar voor vragen.
Helder en duidelijke uitleg.
Vlotte afhandeling
Snel in gebruik te nemen.
Graag meer mogelijkheden van I Phoebe 11 met meer geheugen.
Aanrader.
Top service, snelle levering en prachtig en goed werkende telefoon! De duurzaamheid trok me over de streep en ik raad het iedereen aan!!!