Swedbank Pay Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vidrig tjänst som inte tar något som helst ansvar när deras system inte fungerar. Vår restaurang förlorade massor då vi inte kunde ta betalt av våra kunder utan fick skänka bort maten. Deras erbjudand... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har brukt swedbank Pay som kortinnløser . Ved ny kasseløsning fortsetter Swedbank Pay å trekke gebyr etter at avtalen er utgått. Prøver å annullere autotrekket i min bank. Men så greier de å opprett... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varför drar ni internetbetalning och bankkortbetalning utan att förvarna era kunder det är oförskämt enligt min uppfattning! sen har jag anmält mig till nyckelkund vilket innebär att jag inte ska bet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En kund bestred en korttransaktion. Vi kollade kameror och system. Kom fram till att allt gått rätt till. Men när vi förklarade för Swedbank Pay att det rörde sig om ett hotellrum och inte en parkerin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Betalingsdienst

Geschreven door het bedrijf

Swedbank Pay gör det enklare för handlare att ta betalt och för kunder att betala – oavsett om mötet sker online eller i butik. Med betallösningar för alla typer av behov kan du skapa säkra och enkla betalupplevelser som gör att dina kunder känner sig trygga att fortsätta handla hos dig. Erbjud de mest populära betalsätten med marknadsledande kortinlösen, ta betalt och låt din verksamhet växa med Swedbank Pay.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

VARNING FÖR BEDRAGARNA SWEDBANK PAY

Swedbank pay var betalningsvalet när jag behövde boka ett läkarbesök via medicheck. Medicheck råkade felaktigt debitera mig för två besök och makulerade den ena fakturan. Jag betalade min faktura och fortsatte med mitt liv. Igår fick jag ett inkassokrav via post, inte nog med att Swedbank pay aldrig makulerade den ena fakturan trots begäran från medicheck, de har också skickat ut inkassokrav och hävdar nu att de återbetalat de 750:- som jag redan betalt. Trots att det inte finns någon som helst bevisning på detta. Jag har inga som helst återbetalningar från Swedbank pay och när jag krävde att få veta vilket kontonummer och när de skulle återbetalat dessa pengar så meddelar en otroligt otrevlig tjej vid namn Ellen på Swedbank pays kundtjänst att den informationen kan de enbart lämna om jag mailar deras kundtjänst trots att jag legitimerat mig via bank id. När jag fortsätter att ifrågasätta denna ”utbetalning” de hävdar att dom gjort så meddelar Ellen att jag ska vända mig till min bank. Swedbank pay har utan tvekan aldrig återbetalt några pengar till mig och nu har de skickat inkassokrav på både fakturorna trots att medicheck meddelat att en av fakturorna skulle makuleras. Det läkarbesöket jag hade som skulle kostat mig 750:- har nu kostat mig 2500:-.

Swedbank pay kryddar fakturor genom inkassokrav, utnyttjar sina kunder och ljuger om återbetalningar som aldrig ägt rum. ”Kundtjänsten” är ett skämt och Ellen var den otrevligaste och mest ointresserade kundtjänst medarbetaren jag någonting talat med och jag tvivlar inte på att hon ljög oavbrutet om denna återbetalning, hon kunde inte ens svara på vilket datum denna återbetalning skulle skett.

19 april 2024

Värdelöst företag

Värdelöst företag, kommer ingen faktura sedan kommer det en sen faktura med påminnelseavgift, dröjsmål… etc.

Personen i deras kundtjänst kunde varit lite mer hjälpsam och man kanske kunde kommit fram till någon lösning men ”icke sa Nicke”!

5 april 2024

Very ugly costumers service

Very ugly costumers service. They never keep words and never helping. Very sad that my doctor is using this ugly payment. I consider to change doctor because of you! So bad!!!

13 december 2023

Under all kritik

Sämsta tänkbara!
Alltid något fel!
"Ett problem uppstod" kan ju vara er slogan.
Kan inte fatta att företag låter er sköta in och utbetalningar

15 februari 2023

Ett skojarbolag

Ett skojarbolag som själva bestämmer vem som får handla hos dem.

Precis som skickliga bedragare beter sig- så är det tyvärr med detta bolag.
Det företaget medvetet gör är att företaget bryter mot gällande svensk konsumentlag.

Ex så när jag skulle köpa biljetter via deras sammarbetspartner Showtic- så gick inte detta.

Det som företaget undanlät mig som kund att dem numer kräver signering med Mobilt BankID( som alla inte har).
Det som är mest anmärkningsvärt är att företaget inte upplyser om detta- ung då som om företaget tar sig friheten ( skyldighet) att jag ständigt skall behöva uppge min fullständiga identitet till vilt främmande personer.

Så förutom då ett frustrationsmoment- så har företaget också bidragit till att deras sammarbetspartner har missat viktiga biljettintäkter. Vilket i slutändan drabbar alla dessa kulturarbetare.

26 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte intresserade av dig som kund

Skulle kunna skriva en uppsats om Swedbank Pay men skonar er andra detta.
Köper man på ICA online hamnar skulden hos Swedbank Pay som i sin tur INTE skickar ut några fakturor utan du måste själv logga in på deras hemsida med jämna mellanrum för att titta om du har några fakturor. Har p.g.a. detta missat betalningar vid några tillfällen och det är först då so de skickar ut en påminnelse. Kan det bli dyrare och mer osmidigt?
Har kontaktat kundtjänst men de är lika intresserade som en gammal grå myndighetsperson som bara väntar på att få gå i pension.

30 mei 2022

Dit is Trustpilot