sweeek France Reviews 9.814

3,7

Slechte ervaring wat niet is opgelost! We hebben een tuintafel bestel en deze werd veel later bezorgd dat volgens planning en bleek te zijn beschadigd. De tafel werd ook weer veel later daar... Toon meer

Ondanks de negatieve ervaringen toch besteld (zie bol is ook zo negatief) fantastische pergola ontvangen, duidelijke uitleg en snel in elkaar gezet. Pakker kwam met gls netjes op tijd. Bezorger be... Toon meer

De bestellingen van Sweeek worden snel geleverd en ze hebben een top klantenservice. Ik had 2 ligstoelen besteld alleen 1 daarvan was een onderdeel beschadigd en 1 niet bruikbaar. Deze hadden ze niet... Toon meer

De door ons bestelde Hardelot zweefparasol 3/3 meter werd snel en keurig verpakt bezorgd. Na een paar dagen bleek echter dat de parasol ook met geen of weinig wind bleef draaien. Blijkbaar een defect... Toon meer

1. Woonwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Tuinmeubelwinkel

sweeek. Du style. Le bon prix. Nous sommes une marque de mobilier et d’équipements pour les intérieurs et les extérieurs, qui place le design au cœur de chaque collection. Notre ambition : proposer des pièces fortes et bien pensées, à des prix accessibles. Canapés, tables, rangements, mobilier de jardin, accessoires… Nous imaginons des produits qui apportent du caractère aux espaces. Des lignes soignées, des détails qui font la différence, des collections faciles à associer pour créer des lieux qui ont de l’allure. Nous croyons qu’il est possible d’allier esthétique et prix juste. Le style ne devrait pas être un privilège. Nous concevons des collections pour aménager, transformer et réinventer les espaces. Un design affirmé. Des prix accessibles.

Accessibilité, proximité et simplicité au service de votre satisfaction

La satisfaction de nos clients est au cœur de nos priorités. Notre service client est joignable via le formulaire de contact ou par téléphone, du lundi au vendredi, pour répondre aux questions et accompagner chaque commande.

3,7

Gemiddeld

10K reviews

Snelle bezorging en goede kwaliteit

23 januari 2026

Beste Noa,

Fijn om te horen dat zowel de bezorging als de kwaliteit naar wens zijn. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer

Wat ging er mis??

Wat ging er mis??

Ik bestelde een nachtkastje via bol.com bij Sweeek. Leuk kastje de levering was wat lang maar he prima.
Na levering maakte ik de verpakking open die gewoon netjes en onbeschadigd was. En ik zag dat er verkleuring, krassen, vegen en soort van zwarte aamgekoekte vlekken op zaten. Best jammer gezien het een kastje van 69,99 is. Als ik een showmodel had gewild had ik daar ook wel een 'showmodel' prijs voor willen betalen.
Ik heb vervolgens via een contactformulier contact opgenomen met Sweeek zij gaven aan dat dit met transport wel een kan gebeuren. Nou dus niet (billshit) dit is daar niet mee gebeurd. Maar a fijn de oplossing van hen was 20 euro korting en in het kader van co2 voetafdruk kon ik hem dan houden. Waarop ik die voetafdruk prima vind, maar zei dat ik het kastje voor 30 wel wil houden en als zij daar niet meer akkoord gaan ik gewoon een nieuwe wil.
Dit was akkoord (heb ik zwart op wit) dus ik het kastje in elkaar gezet. Maar ik dacht laat ik toch nog even wat mailen met nog duidelijker hoe of wat. En ja hoor toch niet. Nou mijn klomp is gebroken! Was een service NOT en wat een communicatie NOT.

21 januari 2026

Beste Marisha,

Het spijt ons om te lezen dat dit zo is ervaren. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden.

In dit geval is er helaas sprake geweest van een miscommunicatie. In onze correspondentie werd gesproken over terugbetalingsbedragen, waardoor wij uw bericht zo hebben geïnterpreteerd dat u het kastje voor een terugbetaling van €30 wilde behouden. Uw bericht kon echter op twee manieren worden gelezen, en achteraf gezien hadden wij dit duidelijker moeten verifiëren voordat er verdere stappen werden genomen. Dat nemen wij onszelf kwalijk.

Onze intentie is altijd geweest om samen tot een passende oplossing te komen. Daarom hebben wij u inmiddels opnieuw de keuze voorgelegd, zodat we dit alsnog op een nette en voor beide partijen tevreden manier kunnen afronden.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We hopen dit samen met u goed te kunnen oplossen.

Team sweeek

Maar een deel van een dressoir binnen…

Maar een deel van een dressoir binnengekregen. Andere pakket blijft hangen in Oirschot nu al 2 weken (DPD). DPD gaat een onderzoek starten maar verwijst mij eigenlijk naar Sweeek. Contactformulier ingevuld maar niks gehoord tot nu toe. Waardeloos. €140 armer.

20 januari 2026

Beste Tess,

Bedankt voor uw bericht.

DPD heeft bevestigd dat uw bestelling succesvol is gevolgd en geleverd op 28 januari 2026. Wij hopen dat de levering naar wens is verlopen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft.

Pakketten zijn aangekomen

Pakketten zijn aangekomen.
Alleen was er 1 pakket minder.
Inplaats van 9 waren het er 8 Pakketten.
1 is er na gestuurd, maar nog steeds niet geleverd.
Is jammer dat de kast nog niet compleet is.

17 januari 2026

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Vervelend om te horen dat je bestelling in meerdere zendingen is aangekomen en dat één pakket nog steeds ontbreekt. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een kast nog niet compleet is en je deze daardoor niet kunt afmaken.

Dank je wel voor je geduld en excuses voor het ongemak.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Team sweeek

Ik krijg geen contact met de…

Ik krijg geen contact met de klantenservice, krijg een foutmelding in de chat als ik mijn gegevens achter laat! De link naar GLS van de tracking doet het niet, en het duurt al WEKEN sinds mijn bestelling. Ik voel me opgelicht.
Bestelnummer 419CE2EH

7 januari 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u geen contact met ons krijgt. Kunt u het bestelnummer toevoegen in uw review, zodat de klantenservice u kan contacteren. Als het goed is heeft u de mogelijkheid om uw review aan te passen en dingen toe te voegen.

Team sweeek

Jullie schrijven dat jullie aan het…

Jullie schrijven dat jullie aan het wachten zijn op mijn antwoord, maar dat heb ik al voor kerst gegeven! En ik heb nog steeds GEEN bestelling ontvangen!!

5 januari 2026

Beste Angela,

Zou u ons nogmaals kunnen contacteren hierover via het contactformulier of via fonq. Wij zijn namelijk nog steeds in afwachting van uw reactie.

Team sweeek

Er was een klein defect vanuit de…

Er was een klein defect vanuit de fabricage en kon helaas niet hersteld worden maar de klantenservice had daar veel begrip voor en heeft het totale aankoop bedrag terug gestort. Heel erg netjes afgehandeld.

17 december 2025

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

We vinden het fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en dat het probleem netjes is opgelost. We hopen dat u in de toekomst weer tevreden bent met onze producten en service!

0 service en slechte kwaliteit

Na het morsen van thee op de tafel en dit afdoen met een doek is de bovenste laag vd tafel op die plek eraf. Kan gebeuren dat dit specifieke tafeltje van mindere kwaliteit is, maar klantenservice wil tot zover niks doen

29 december 2025

Beste Tom,

Dank u voor uw review. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Het betreft hier echter gebruiksschade, veroorzaakt door morsen van een warme vloeistof op het oppervlak van de tafel. Helaas valt dit niet onder de garantie, omdat het basismateriaal (MDF met laminaat) gevoelig is voor vocht en warmte.

Wij adviseren om gemorste vloeistoffen direct op te nemen met een droge doek of keukenpapier en gebruik van onderzetters te hanteren bij warme dranken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Team sweeek

Slechte kwaliteit producten en zeer…

Slechte kwaliteit producten en zeer klantonvriendelijk retourbeleid! Het retourneren moet je zelf regelen en wanneer je bewijs stuurt dat het pakket bij hen is afgeleverd kunnen ze het pakket niet vinden. Op 5 december is het pakket al bij hen afgeleverd. Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik raad niet aan om hier wat te bestellen.

24 december 2025

Beste,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met uw retour en de terugbetaling. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Om dit snel te kunnen onderzoeken, zouden wij graag uw bestelnummer ontvangen, zodat we kunnen nagaan wat er met uw retourpakket is gebeurd.

Team sweeek

Ik wil toch even een review schrijven…

Ik wil toch even een review schrijven aangezien er een hoop mensen negatief zijn, ben ik eigenlijk best tevreden. Levering iets langer dan normaal, maar dat vind ik vrij normaal voor meubels. Levering gaat verder prima en volgens plan. Kwaliteit is ook gewoon prima. Had eerst een tv meubel en ik was zo tevreden dat ik van dezelfde lijn ook een dressoir heb gekocht en zit er nu aan te denken om de kledingkast er ook nog bij te nemen. Zet alles zelf in elkaar, wat ook prima gaat. Wordt netjes met nummertjes aangegeven waardoor het sneller en soepeler gaat. Top dus! Ga zo door 👍🏼

17 december 2025

Beste,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! 🙌 Het is geweldig om te horen dat zowel de levering als de kwaliteit van onze meubels aan uw verwachtingen voldoen, en dat het zelf in elkaar zetten soepel verloopt.

We vinden het ook superleuk dat u nu overweegt om de kledingkast uit dezelfde lijn aan te schaffen. Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review – dit waarderen wij enorm!

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Levering klopte ook met vooraf aangegeven datum!

21 november 2025

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de levering volgens afspraak verliep. We waarderen uw feedback enorm!

Team sweeek

Er zat in een pakket maar 1 nachtkastje…

Er zat in een pakket maar 1 nachtkastje terwijl bij de beschrijving duidelijk stond dat er 2 in zaten. Klantenservice is slecht te bereiken.

8 december 2025

Beste Maxime,

Dank u voor uw bericht. Onze excuses dat het langer heeft geduurd voordat wij op uw aanvraag konden reageren; door de feestdagen hadden wij helaas een iets langere verwerkingstijd.

Wij zijn blij dat het uiteindelijk is gelukt om dit probleem op te lossen en hopen dat u inmiddels tevreden bent met de afhandeling. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Ik heb het idee dat sommige mensen hier voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.. je kunt hier leuke producten bestellen voor lage prijzen, dan moet je begrijpen dat de kwaliteit en de materialen minder zijn dan wanneer je een stuk meer betaald. Natuurlijk heb je geen echte houten kast voor €100… Ik heb voor €300 2 mooie kasten gekocht, als ik er max 5 jaar mee kan doen vind ik het al prima aangezien ik vaak van inrichting verander. Daarmee hou ik rekening met lage prijzen en neem ik de iets wat mindere kwaliteit voor lief. Ik ben in ieder geval tevreden, levering ging ook snel.

20 september 2025

Dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat de levering snel is verlopen. Uw kijk op de prijs-kwaliteitverhouding waarderen wij enorm, en het is goed om te horen dat onze producten aansluiten bij uw verwachtingen.

Veel plezier met uw kasten en dank u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen!

Team sweeek

Retourneren is rampzalig en duur, slechte communicatie.

Vorige week vier stoelen besteld. Levering ging vlot. Eens de dozen open werd meteen duidelijk dat de kwaliteit niet voldoet aan onze verwachtingen en ook de kleur van de stoelen stemmen totaal niet overeen van wat we op de foto's op de website zien. Na contact te hebben gehad met SWEEEK via email, krijgen we natuurlijk het antwoord dat in de algemene voorwaarden wordt vermeld dat de kleuren van de geleverde producten kunnen afwijken van foto's op de website. Maar dan stel ik me de vraag hoe ver kan je in deze afwijking gaan.Dus we hebben besloten om de stoelen te retourneren. Dit kan door via de website een procedure te volgen en dan zou SWEEEK zorgen voor een returnlabel en zorgt SWEEEK dat het pakket wordt opgehaald. We hebben deze online procedure nu reeds 3 maal doorlopen, met de nodige foto's die je moet voorzien, maar ik krijgt nergens een bevestiging dat mijn aanvraag is gelukt. Trouwens retourneren is aan de nogal prijzige kant. Ondertussen via email gevraagd of ik een bevestiging kan krijgen van de retoursaanvraag en of er een retourslabel volgt. Maar er is geen communicatie meer. Stilte aan de overkant, Triestig.

11 december 2025

Beste Stefaan,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u zoveel moeite heeft ervaren met het retourproces en dat de communicatie niet vlekkeloos verliep. Er is helaas iets fout gegaan in ons systeem, waardoor uw retoursaanvraag niet correct werd verwerkt en u geen bevestiging ontving.

Gelukkig hebben wij dit uiteindelijk kunnen oplossen en u alsnog kunnen helpen met de retour. Wij begrijpen dat dit frustrerend is geweest en werken eraan om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Tv kast bazalt😍

Mooie tv kast bazalt.
Makkelijk in elkaar te zetten
Snelle levering.
Heb dit aan iemand cadeau gegeven die er super blij mee is.

6 december 2025

Beste,

Fijn dat de tv-kast in bazalt zo in de smaak valt en dat het monteren gemakkelijk ging. Extra mooi dat u het als cadeau heeft gegeven en dat de ontvanger er zo blij mee is.

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring!

Tuintafel ging na 5 maand kapot

Tuintafel besteld, ging na 5 maanden al kapot.
Tafel zou een behandeling gehad hebben tegen roest, desondanks roest aan de tafel en barsten in het blad.
0 tegemoetkoming of meedenken in een oplossing.
Niet telefonisch te bereiken, alleen per mail.
Je verwacht dat een tuintafel tegen vocht moet kunnen.
Daarnaast heeft deze zelfs afgedekt staan onder een hoes. Denk dat als dit niet was gebeurt de tafel er nog beroerder uit zag.
Koop hier nooooit meer iets!
Bestelnr 84230631-A
Jullie hebben mijn gegevens.

16 oktober 2025

Beste Cindy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons zeer om te horen dat uw tuintafel na zo’n korte periode al problemen vertoont.

Om te kunnen bekijken wat er precies gebeurd is en uw aankoop te kunnen terugvinden, willen we u vriendelijk vragen om uw bestelnummer met ons te delen. Zodra we dit hebben, kunnen we uw situatie verder onderzoeken.

Team sweeek

Teleurstellende kwaliteit en zeer slechte service – absoluut geen aanrader

Ik heb bij Sweeek een salontafel besteld en na een paar maanden gebruik kan ik maar één ding zeggen: dit is een miskoop geweest. De kwaliteit is ronduit slecht. Het blad van de tafel beschadigt extreem snel. Er ontstaan krassen bij normaal dagelijks gebruik en zelfs bij het voorzichtig schoonmaken komen er witte vlekken tevoorschijn. Dat is niet wat je verwacht van een product dat bedoeld is om dagelijks in een woonkamer te staan.

Toen ik dit meldde, kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat dit “gebruiksschade” zou zijn. Volgens Sweeek mag je de tafel namelijk alleen maar schoonmaken met een droge, zachte doek. Zodra je ook maar een vochtige doek of een milde allesreiniger gebruikt — wat in elke normale huishouden de standaard is — beschadigt het oppervlak. Dit betekent dus dat je een tafel koopt die je eigenlijk niet kunt schoonmaken zonder hem kapot te maken. Onpraktisch en totaal onrealistisch.

Het probleem zit niet alleen in het blad: ook het laatje van de tafel valt regelmatig uit elkaar. Meerdere keren moet ik het opnieuw in elkaar zetten, ondanks dat het volgens de handleiding is gemonteerd. Dit wijst duidelijk op constructiefouten, maar ook hier doet Sweeek niets mee.

De reactie van de klantenservice was allesbehalve behulpzaam. Ondanks duidelijke foto’s en uitleg blijven ze vasthouden aan “onjuist gebruik”, terwijl ik de tafel normaal en zorgvuldig heb behandeld. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor de matige kwaliteit of het gebrek aan duurzaamheid. In plaats van een oplossing te bieden, verschuilen ze zich achter hun eigen richtlijnen.

Kort gezegd: slechte kwaliteit, slechte afwerking, en slechte service. Als je een product zoekt dat langer meegaat dan een paar maanden en een klantenservice die bereid is mee te denken, dan is Sweeek niet het juiste adres. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste af.

1 december 2025

Beste Raymond,

Dank u voor uw review. Wij vinden het jammer te horen dat u teleurgesteld bent in uw salontafel.

Wij vermelden de schoonmaakregels duidelijk in de handleiding en geven tevens tips hoe het blad op een veilige manier kan worden gereinigd. Gelamineerd MDF is van nature gevoeliger voor krassen, en vooral wanneer het nat wordt, kunnen er snel vlekken of krassen ontstaan. Dit is helaas een eigenschap van het materiaal en niet te vermijden bij normaal gebruik.

Mocht u liever een meubel willen dat beter bestand is tegen vocht en krassen, dan adviseren wij meubels van metaal of massief hout, die duurzamer en minder gevoelig zijn voor dit soort schade.

Team sweeek

Ontzettend slechte ervaring met de…

Ontzettend slechte ervaring met de producten van Sweeek.
Mijn bestelling is afgelopen week aangekomen. De verpakking was nog in tact, maar de inhoudt was beschadigd. De folie waarmee de houtlook geprobeerd is na te bootsen laat los op verschillende punten zonder dat ik het kastje uit de verpakking gehaald had. Er zitten beschadigingen op de buitenkant van de deurtjes en er zijn geen gaten geboord op plekken waar deze wel horen....
De kwaliteit is echt ontzettend slecht en het bezorgen met schade al helemaal.
Hier verwacht ik dan ook een flinke tegemoetkoming voor terug!!!!!!

1 december 2025

Prima spullen, contact, en afhandeling

Een fauteil, 2 nachtkastjes, en een dressoir besteld. Ik had alles in bestelling geplaatst, maar uiteindelijk komt het in meerdere keren aan op verschillende dagen, wat wel wat onhandig is.
Een van de pakketten kwam nog later aan, en bij het uitpakken bleken 2 latten gebroken. Verpakkingen zijn echt wel goed, met veel piepschuim etc dus daar lag het niet aan.
Klantenservice gemaild, dag later al reactie over de oplossing (bedankt Justin) Pakket zou opnieuw verstuurd worden. Prima!
Omschrijvingen voor in elkaar zetten zijn echt wel duidelijk. Meubels zijn ook leuk en prima kwaliteit. Ik ben er blij mee!

25 november 2025

Beste Ina,

Bedankt voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de meubels, de kwaliteit en de duidelijke montage-instructies.

We begrijpen dat het minder handig was dat de artikelen in meerdere leveringen op verschillende dagen zijn binnengekomen. We doen ons best om alles zoveel mogelijk samen te versturen, maar soms worden pakketten tijdens het transport gesplitst. Bedankt voor uw begrip hierin.

Ook vervelend dat er twee latten beschadigd waren, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Geniet van uw fauteuil, nachtkastjes en dressoir – en nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons! Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Hele mooie kastjes!

Hele mooie nacht kastjes, en een hele mooie lade kast. Het hout is echt degelijk, en netjes zo mooi als op de foto's! Kortom, héél blij mee, bedankt!

8 oktober 2025

Beste Jennie

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de nachtkastjes en de ladekast! 😊
Geweldig dat het houtwerk en de kwaliteit precies voldoen aan uw verwachtingen — daar doen we het voor.

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling!