Slechte ervaring wat niet is opgelost! We hebben een tuintafel bestel en deze werd veel later bezorgd dat volgens planning en bleek te zijn beschadigd. De tafel werd ook weer veel later daar... Toon meer
Ondanks de negatieve ervaringen toch besteld (zie bol is ook zo negatief) fantastische pergola ontvangen, duidelijke uitleg en snel in elkaar gezet. Pakker kwam met gls netjes op tijd. Bezorger be... Toon meer
De bestellingen van Sweeek worden snel geleverd en ze hebben een top klantenservice. Ik had 2 ligstoelen besteld alleen 1 daarvan was een onderdeel beschadigd en 1 niet bruikbaar. Deze hadden ze niet... Toon meer
De door ons bestelde Hardelot zweefparasol 3/3 meter werd snel en keurig verpakt bezorgd. Na een paar dagen bleek echter dat de parasol ook met geen of weinig wind bleef draaien. Blijkbaar een defect... Toon meer
sweeek. Du style. Le bon prix. Nous sommes une marque de mobilier et d’équipements pour les intérieurs et les extérieurs, qui place le design au cœur de chaque collection. Notre ambition : proposer des pièces fortes et bien pensées, à des prix accessibles. Canapés, tables, rangements, mobilier de jardin, accessoires… Nous imaginons des produits qui apportent du caractère aux espaces. Des lignes soignées, des détails qui font la différence, des collections faciles à associer pour créer des lieux qui ont de l’allure. Nous croyons qu’il est possible d’allier esthétique et prix juste. Le style ne devrait pas être un privilège. Nous concevons des collections pour aménager, transformer et réinventer les espaces. Un design affirmé. Des prix accessibles.
270 avenue de l'Espace, 59118, Wambrechies, Frankrijk
Heb een leuke tafel set besteld voor mn nieuwe appartement.
De ene tafel heeft 4 latten te veel en de andere 4 te weinig.
Geen enkele reactie op mijn mails.
Erg hoor dat jullie 0 geven om klanttevredenheid.

Antwoord van sweeek France
Parasol gekocht zo'n tweetal maanden geleden. Na amper 2 maand gebruik (niet eens tijdens felle wind of weersomstandigheden) breekt de parasol doormidden. Ik stuur foto's van de breuk en wil recht doen op wettelijke garantie (het lijkt me niet normaal dat een parasol na amper twee maand al doormidden breekt?!), komen zij wat praat verkopen over 'onjuist gebruik' van de parasol. Tevergeefs proberen uitleggen dat wij nette mensen zijn en de parasol steeds correct hebben gebruikt, telkens netjes hebben opgeborgen binnen in huis etc. Maar neen hoor. Eigenlijk zou je met dit soort zaken verder moeten gaan met een ombudsdienst, maar jammer genoeg heb ik daar echt de energie noch zin in om met zo'n *** bedrijf nog verder in discussie te gaan. Klanten'service' is een dikke vette understatement. Koop hier maar lekker niets.

Antwoord van sweeek France
Oplichting. Prijzen kloppen niet op de website. Klantenservice reageert niet op de vraag en komt niet met oplossing

Antwoord van sweeek France
absurd hoge retourkosten - is duurder dan het product dat je wilt retourneren. op eigen kosten retourneren is ook geen optie dat is minstens even duur, of zelfs duurder

Antwoord van sweeek France
Doordat mijn levering veel te lang op zich liet wachten een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Na 2 dagen antwoord dat dit mogelijk is zodra pakket weer terug is bij Sweeek. Ondertussen 3 weken verder en nog steeds geen geld terug. Mails hierover gestuurd maar worden niet beantwoord. K.t bedrijf!!! Ik kan denk ik fluiten naar mijn centen!!!!

Antwoord van sweeek France
We proberen al meer dan een week in contact te komen met de klantenservice omtrent een defect ontvangen tafelpoot. E-mail beloven ze binnen 48 uur te reageren maar waarmaken doen ze niet. Telefonisch is de lijn altijd in gebruik en nemen dus niet op. Verder kost het €50 euro om je pakket retour te sturen vanuit NL. Maar als dat net zo goed afgehandeld wordt als de meldingen bij de klantenservice is het maar de vraag of je dan ooit iets van geld terug gaat zien.
Mocht Sweeek hier wel de reviewslezen en in contact willen komen, gaat om ordernr. 3788oa8h .

Antwoord van sweeek France
Defecte pomp / verwarmingsunit van de Jacuzzi. Mail gestuurd en hierop automatisch antwoord dat er binnen 48 uur reactie komt. Helaas geen reactie, verder niet mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. graag contact!
Verzoeknr. 7873655
Update, klopt dat er nu wel contact is. Ga ervan uit dat het netjes opgelost wordt.

Antwoord van sweeek France
We hebben een heel leuk kastje besteld maar helaas is 1 schroef van de poot te ver erin, waardoor hij niet vast gemaakt kan worden aan het scharnier. Ik probeer al een week iemand te bereiken maar helaas tot dusver niet in contact gekomen. Hopelijk via deze weg wel.

Antwoord van sweeek France
Zeer prettige ervaring met klantenservice,reageerden steeds direct.
Ondanks dat de levertijd aanzienlijk langer duurde dan gepland ben ik dik tevreden.
Mooie kwaliteit bank voor echt goede prijs.
Enige jammere vind ik dat er geen bezorgmoment in overleg kan worden gemaakt voor een dergelijk groot pakket,pas 2 dagen voor levering hoor je de waarschijnlijke bezorgdatum.

Antwoord van sweeek France
In mei dit jaar via BOL.com een parasol gekocht die werd aangeboden door sweeek.
Na 3 maanden is het gehele doek aan de bovenzijde verkleurd en is i.p.v. grijs nu bruin.
Contact opgenomen met BOL.com voor het doorgeven van het probleem.
Zij hebben dit doorgezet naar Sweeek. Deze hebben mij gecontacteerd via de mail met als antwoord dat dit komt door de UV straling van de zon. Aangegeven dat de parasol pas 3 maanden in ons bezit is. Er werd aangegeven dat we maar een hoes hadden moeten gebruiken om de parasol te beschermen.
Deze hebben wij ook en gebruiken deze nagenoeg elke dag. Echter zie ik hier de essensie niet van in aangezien wanneer het zonnig is deze er niet omheen zit aangezien de parasol dan in gebruik is.
Dit bedrijf heeft een exteem slechte aftersales. Wij hebben het terug gelegd bij BOL.com. Mochten deze niet verder komen om samen met de leverancier een passende oplossing te bieden dan zullen we verdere stappen moeten ondernemen gezien er hier in Nederland naast de fabrieks en verkopers garantie ook nog wettelijke grantie bestaat.

Antwoord van sweeek France
De retourkosten bedragen €50 en zijn voor eigen rekening!!!
Het retourbeleid is echt waardeloos. Alles moet op eigen kosten worden teruggestuurd. Zijn pakketten te groot voor het standaard retourproces? Dan sturen ze een postbode langs die vervolgens meerdere keren niet op komt dagen.
Koop je een artikel elders, maar blijkt dit later goedkoper op hun eigen site te staan en meld je je aankoop elders retour, dan doen ze alsof je hun eigen artikel terugstuurt. Gevolg: je krijgt minder geld terug dan het artikel kostte én je mag ook nog zelf de retourkosten betalen, terwijl dit bij de andere webwinkel gewoon gratis is.
Verder is de kwaliteit van de spullen gelijk aan de prijs: aan de goedkope kant.

Antwoord van sweeek France
Een tv dressoir besteld,deze kwam wat gehavend aan, klantenservice gemaild, meteen een vriendelijke reactie en het aanbod om een nieuwe te sturen.
Nog een paar keer gemaild met de klantenservice,snel en vriendelijk antwoord terug.

Antwoord van sweeek France
Product wordt niet geleverd (bbq) maar blijft maar "in Frankrijk" staan bij de "vervoerder". Klantenservice reageert amper. Zeker als je vraagt om terugbetaling. Wat een ontzettend ***bedrijf. 17 juli besteld, nog niet binnen. Besteld voor verjaardagsfeest 9 augustus.

Antwoord van sweeek France
Beschadigd screen ontvangen, met klantenservice contact gehad en de communicatie is goed verlopen, binnen 2 weken een nieuwe mogen ontvangen.

Antwoord van sweeek France
De levering verliep prima. Maar een jaar later is de verwarmingsunit van onze jacuzzi kapot. Dit is normaal nog in garantie, maar heb sweeek al meerdere keren gemaild via messenger en instagram bericht gestuurd en krijg geen enkele reactie behalve een automatische mail dat ze binnen de 48 uur reageren, maar dat is al een paar weken geleden. Ondertussen is de jacuzzi tijdens de zomer wanneer we die gebruiken kapot en krijgen we 0 respons over de levering van een nieuwe verwarmingsunit of hey herstellen van de andere. Je vindt ook nergens een telefoonnummer om de klantendienst te kunnen bellen. Zeer slechte service. Ceulemans Caroline

Antwoord van sweeek France
1 Julie een loungeset besteld, zou tussen 9/14 juli komen.
Begrepen dat er vertraging is bij geodis maar we wachten nu onderhand bijna een maand. Ik krijg gelukkig wel contact met klantenservice maar ik vind het erg vreemd dat er geenduidelijke informatie word gegeven over Hoelang die vertraging gaat duren. En door de slechte revieuws erg bang dat we onze set helemaal niet. Krijgen en we dus ons geld kwijt zijn. Lijkt mij dat het niet zo moeilijk is om aan geodis te vragen hoe en wat... Erg jammer dit.

Antwoord van sweeek France
Net als vele anderen is ook ons pakket (een pergola) niet binnen het afgesproken termijn geleverd. Na hierover contact te hebben gezocht met de klantenservice (verzoek nr. 7863494) is er niet binnen 48 uur gereageerd zoals de automatische reactie doet verwachten.
Online lees ik overal dat Sweeek de schuld legt bij hun leverancier. Wat ik dan niet begrijp is dat ze na zoveel negatieve reviews nog steeds samenwerken met Geodis (welke ook niet te bereiken is voor vragen).
Wij hoopten deze zomer van onze pergola te kunnen genieten, maar ik ben bang dat dit niet meer het geval zal zijn. Wij bestellen hier in ieder geval nooit meer iets.
Update 10-8-2025:
Na 3 dagen kregen wij dezelfde reactie van Sweeek als vele anderen; de schuld wordt neergelegd bij Geodis, maar binnen een week zou onze bestelling geleverd moeten zijn. Anders werd ik verzocht weer contact te zoeken met Sweeek. Een paar uur na deze reactie van Sweeek veranderde de status van ons pakket naar “in te plannen”. We zijn ondertussen een week verder en die status is onveranderd. Met andere woorden, er is weer een mail naar Sweeek gestuurd.
Update 15-8-2025:
Na enig aandringen is de pergola netjes geleverd.

Antwoord van sweeek France
Ik was wat terughoudend door de reviews, maar ik heb fantastische kasten geleverd gekregen, snel en intact geleverd! De kwaliteit van het hout is vergelijkbaar met dat van Ikea, niet fantastisch maar passend bij de prijs. Ga hier zeker vaker bestellen

Antwoord van sweeek France
Misschien vragen of de bestuurde wat vriendelijker kan zijn . Zo onbeschoft en agressief

Antwoord van sweeek France
Kwaliteit is minder dan Ikea. Beschadigd als aankomt kleur verschil bij een bestelling. Klantenservice moelijk bereikbaar onvriendelijk en niet meedenkend.