sweeek France Reviews 9.842

3,7

Slechte ervaring wat niet is opgelost! We hebben een tuintafel bestel en deze werd veel later bezorgd dat volgens planning en bleek te zijn beschadigd. De tafel werd ook weer veel later daar... Toon meer

Ondanks de negatieve ervaringen toch besteld (zie bol is ook zo negatief) fantastische pergola ontvangen, duidelijke uitleg en snel in elkaar gezet. Pakker kwam met gls netjes op tijd. Bezorger be... Toon meer

De bestellingen van Sweeek worden snel geleverd en ze hebben een top klantenservice. Ik had 2 ligstoelen besteld alleen 1 daarvan was een onderdeel beschadigd en 1 niet bruikbaar. Deze hadden ze niet... Toon meer

De door ons bestelde Hardelot zweefparasol 3/3 meter werd snel en keurig verpakt bezorgd. Na een paar dagen bleek echter dat de parasol ook met geen of weinig wind bleef draaien. Blijkbaar een defect... Toon meer

1. Woonwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Tuinmeubelwinkel

sweeek. Du style. Le bon prix. Nous sommes une marque de mobilier et d’équipements pour les intérieurs et les extérieurs, qui place le design au cœur de chaque collection. Notre ambition : proposer des pièces fortes et bien pensées, à des prix accessibles. Canapés, tables, rangements, mobilier de jardin, accessoires… Nous imaginons des produits qui apportent du caractère aux espaces. Des lignes soignées, des détails qui font la différence, des collections faciles à associer pour créer des lieux qui ont de l’allure. Nous croyons qu’il est possible d’allier esthétique et prix juste. Le style ne devrait pas être un privilège. Nous concevons des collections pour aménager, transformer et réinventer les espaces. Un design affirmé. Des prix accessibles.

Accessibilité, proximité et simplicité au service de votre satisfaction

La satisfaction de nos clients est au cœur de nos priorités. Notre service client est joignable via le formulaire de contact ou par téléphone, du lundi au vendredi, pour répondre aux questions et accompagner chaque commande.

3,7

Gemiddeld

10K reviews

Vertraagde en incomplete bestelling

Bestelling geplaatst, ongeveer 2 weken vertraagd. Onduidelijke en trage communicatie. Uiteindelijk geleverd blijkt het pakket incompleet. Geen reserveonderdelen of nieuw product beschikbaar. Tegoedbon twv het product gekregen. Prima oplossing, maar voelt als doekje voor het bloeden.

8 juli 2025

Beste Anna,

Het spijt ons te horen dat uw bestelling vertraagd en incompleet is geleverd, en dat onze communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit tot frustratie heeft geleid.

We zijn blij dat we u uiteindelijk een tegoedbon hebben kunnen aanbieden als oplossing, maar begrijpen ook dat dit voor u slechts een gedeeltelijke compensatie voelt. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen onze processen en communicatie blijven verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Dramatisch

Meubel besteld. Pakket compleet beschadigd aangekomen. Geen track&trace gekregen en voor mijn deur op de oprit gedumpt toen ik niet thuis was.
Klantenservice traag en wazig. Er wordt gecommuniceerd in gebrekkig Nederlands dus wazig wat er bedoeld wordt.

Na 7 weken nieuw product. Nóg erger beschadigd aangekomen. Dramatisch.

5 juni 2025

Beste Bianca,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de levering en het product niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een bestelling beschadigd aankomt, en betreuren dat u dit zelfs tweemaal heeft moeten ervaren.

Wel willen we graag benadrukken dat onze collega's u telkens op een nette en duidelijke manier in correct Nederlands te woord hebben gestaan en geprobeerd hebben u zo goed mogelijk te helpen binnen de mogelijkheden.

Mocht het vervangende product inderdaad opnieuw beschadigd geleverd zijn, dan vragen we u vriendelijk om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag met u mee naar een passende oplossing.

Op 14 juli bestelling geplaatst

Op 14 juli bestelling geplaatst, mail gekregen dat het 17 juli verstuurd is, maar op de website van de vervoerder staat "in voorbereiding bij verzender". Onmogelijk om contact te krijgen met klantenservice. Je kan ze e-mailen, de e-mail zou binnen 48 uur beantwoord moeten worden, maar dat gebeurt niet. Het telefoonnummer uit de aankoopvoorwaarden is continu bezet en lijkt daarom niet te werken. De chatbot is extreem simpel en levert niet de nodige informatie. 500 euro kwijt nu?!

22 juli 2025

Beste Nina,

Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uw zorgen en willen u laten weten dat wij uw aanvraag binnen 48 uur netjes hebben beantwoord. Het spijt ons te horen dat het contact met de vervoerder voor frustratie zorgt.

We blijven ons inzetten om u zo goed mogelijk te helpen en doen ons best om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team sweeek

Meest slecht bereikbare klantenservice…

Meest slecht bereikbare klantenservice ooit. 9 juli wat besteld zou een week duren 17 juli zou het bezorgt worden hele dag voor niks thuis gezeten. Nu bijna weer een week later nog geen bestelling binnen en hele slecht bereikbare klantenservice

Beste dat klopt verleden week donderdag een mail ontvangen nu dinsdag en nog steeds geen schot in de zaak

9 juli 2025

Beste Monique,

Dank u wel voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u een negatieve indruk heeft gekregen van onze service. We begrijpen uw bezorgdheid en willen u geruststellen: u bent uw bestelling uiteraard niet kwijt, en wij volgen dit dossier nauwkeurig op.

Onze collega heeft u inmiddels via e-mail gecontacteerd met een update over uw levering. Heeft u dit bericht inmiddels ontvangen?
De transporteur Geodis ondervindt momenteel helaas enige vertraging in de verwerking, waardoor de status op hun website niet direct wordt bijgewerkt. Wij hebben hier helaas geen directe invloed op, maar wij doen er alles aan om dit proces te begeleiden en te zorgen dat uw pakket zo snel mogelijk geleverd wordt. Volgens de laatste informatie hoort uw bestelling vandaag geleverd te worden.

We blijven beschikbaar voor verdere vragen en danken u voor uw geduld.

Team sweeek

In juni 2025 een pergola aangeschaft de…

In juli 2025 een pergola aangeschaft de levering was slecht het zou in twee gedeelten geleverd worden en voor de tweede levering werd niet aangekondigd wanneer het weer afgeleverd zou worden. Mocht je niet thuis zijn droppen ze het gewoon bij je voordeur! Er wordt van te voren gewaarschuwd dat je de artikelnummers moet controleren of het overeenkomt met je bestelling. Bij ons was er één afwijkend artikelnummer en hebben dat tot 2 keer toe gemaild naar de klantenservice en tot 2 keer toe helemaal geen reactie. Ja wat moet je dan? We hebben de pergola toch maar in elkaar gezet en ja hoor met het in elkaar zetten paste de bovenkant. Aangezien het nogal zwaar groot materiaal is en al half in elkaar was gezet wil je het liever niet terug sturen een heel gedoe! Gelukkig hebben wij het zelf kunnen oplossen door het probleem een stuk af te slijpen zodat het uiteindelijk gelukkig wel netjes in elkaar paste. Wij hebben achteraf helaas ook nog een scherm moeten na bestellen, wat natuurlijk ook bij Sweek vandaan moest komen omdat de Pergola daar natuurlijk ook vandaan komt. En nu maar hopen dat het scherm wel past zo niet dan gaat het scherm zeker terug!

27 juni 2025

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de levering en communicatie rondom uw pergola niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering in meerdere gedeelten plaatsvindt zonder duidelijke aankondiging van de vervolglevering, en dat het achterlaten van een pakket bij de voordeur zonder overleg voor ongemak kan zorgen. Ook vinden wij het jammer dat uw berichten over het afwijkende artikelnummer niet tijdig zijn beantwoord; dit is zeker niet hoe wij onze klantenservice willen voeren.

We zijn blij te horen dat u het probleem zelf heeft weten op te lossen, ook al had u dit uiteraard liever anders gezien. Wat betreft het nabestellen van het scherm: wij hopen dat dit goed past en dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Bestelling 8 juli

8 juli bestelling geplaatst.
2x groene-metalen-kinderkledingkast-3-legplanken.

Ze zijn geleverd maar aan alle kanten beschadigd/in de kreukels. Foto's gestuurd maar ik krijg helaas geen contact met dit bedrijf.
M.Broersma

14 juli 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Door het hoogseizoen konden wij helaas niet binnen 48 uur reageren, onze excuses daarvoor. We zijn echter blij dat we het probleem uiteindelijk naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Team sweeek

Tuintafel besteld bij sweeek,na enkele…

Tuintafel besteld bij sweeek,na enkele weken kwamen er barsten in het tafelblad.Laten weten aan sweeek,maar ze zeiden dat het onze schuld is omdat we ze niet behandeld hebben,dus de garantie die we hebben van 2 jaar telt niet.

11 juli 2025

Beste Linda,

Het is een eigenschap van hout dat dit bij warm weer kan gaan scheuren, vooral wanneer de tafel nog maar 4 maanden oud is. Hout is een natuurlijk materiaal dat vocht opneemt en afgeeft afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Bij warm en droog weer droogt het hout sneller uit, waardoor het krimpt. Dit krimpen veroorzaakt soms scheurtjes in het hout.

Daarnaast is het zo dat nieuw hout in het begin nog in de ‘settling’ fase zit; het hout past zich nog aan aan de omgeving. In deze periode zijn veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid vaak merkbaarder en kunnen er sneller kleine scheurtjes ontstaan.

Dit is een natuurlijk proces en betekent niet dat de tafel van slechte kwaliteit is. Met het verstrijken van de tijd en het juiste onderhoud stabiliseert het hout meestal en zullen de scheurtjes minder worden of niet verder uitbreiden.

Helaas valt schade door onvoldoende onderhoud niet onder de garantie.

Team sweeek

25juni Een metalen tuinhuis besteld via…

25juni Een metalen tuinhuis besteld via bol.com met sweeek als de verkoper, leverdatum 30/6-2/7 op 3/6 nog steeds geen levering, elke vorm van contact met sweeek is onmogelijk.

3 juli 2025

Beste Aaron,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij begrijpen uw frustratie en vinden het vervelend dat uw levering vertraging heeft opgelopen. Wij willen benadrukken dat wij telkens binnen 24 uur op uw vragen hebben gereageerd en u hebben geïnformeerd dat de levering spoedig zal plaatsvinden. Helaas kampt onze transporteur momenteel met vertragingen die buiten onze invloed liggen.

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen en danken u voor uw begrip.

Team Sweeek

16 juni een regenton besteld

16 juni een regenton besteld, vandaag 03/07/2025 nogsteeds onderweg, via Geodis wordt dit geleverd in Belgie een regelrechte ramp.
Deze firma nooit meer.
De service antwoord wel redelijk maar ik denk toch mijn geld terug te vragen, als je niet kan leveren dan moet je ook niet verkopen in Belgie.
Ik moet wel zeggen een heel grappig antwoord hieronder!

3 juli 2025

Beste Lesley,

Dank u wel voor uw bestelling bij Sweeek. Helaas heeft de transporteur te maken gehad met flinke vertragingen vanwege de drukte in het hoogseizoen. Volgens onze backoffice staat de leverdatum nu gepland voor morgen.

We horen graag of uw bestelling inmiddels goed is ontvangen en of alles naar wens is!

Team Sweeek

Blijkbaar alleen om naar te kijken

Eind december hebben we een tafel gekocht. In eerste instantie waren we er erg blij mee.

Helaas blijkt het een tafel te zijn waar je alleen maar naar kunt kijken. Want ondanks dat wij er altijd netjes mee omgaan, is binnen een halfjaar de fineerlaag al lelijk geworden.

Ik heb de klantenservice gemaild en foto’s gestuurd. Volgens hen gaat het om normale slijtage – wat natuurlijk nogal vreemd is bij normaal gebruik. Een tafel zou niet binnen een halfjaar mogen slijten.

Als tegemoetkoming bieden ze een waardebon van €35 aan. Ik koop hier uiteraard nooit meer iets. :-)

Het bedrijf weert ook slechte reviews op de site. Mijn verhaal plaatsen ze namelijk niet bij de tafel.

Echt ontzettend teleurgesteld.

2 juli 2025

Antwoord van sweeek France

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw teleurstelling en willen graag enkele zaken toelichten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat fineer een dunne laag echt hout is die op een onderlaag wordt verlijmd. Hoewel fineer er prachtig uitziet en een natuurlijke uitstraling geeft aan meubels, is het ook gevoeliger voor slijtage dan massief hout. Doordat de fineerlaag maar enkele millimeters dik is, kan deze sneller beschadigen door bijvoorbeeld krassen, vocht, hitte of blootstelling aan zonlicht.
Na verloop van tijd kunnen er lichte beschadigingen ontstaan, zoals kleine krasjes, verkleuring of het loslaten van de laag, vooral als het meubel niet goed beschermd wordt. Denk hierbij aan het gebruik van onderzetters, het vermijden van direct zonlicht, en regelmatig schoonmaken met geschikte producten. Dit soort gebruikssporen zijn normaal en horen bij het natuurlijke verouderingsproces van fineer.
Daarom worden deze veranderingen niet beschouwd als een fabricagefout of defect, maar als normale slijtage door gebruik. Het is dus essentieel om het meubel goed te onderhouden om de levensduur van de fineerlaag zo lang mogelijk te verlengen.

Daarnaast willen we graag benadrukken dat wij geen invloed hebben op het plaatsen of weren van reviews op externe websites. Deze worden beheerd door een onafhankelijk bedrijf en wij hebben hierover geen zeggenschap. Dit is ook eerder aan u gecommuniceerd.

We hopen hiermee uw vragen te hebben beantwoord en staan uiteraard open voor verdere toelichting.

Gewoon top!

Pakker kwam met gls netjes op tijd.
Bezorger belde voordat hij aankwam en legde duidelijk uit dat hij de volgende dag pakket 3/3 zou brengen.
Nog even contact gehad met hun klantenservice. Binnen 24 uur reactie.
Gewoon top!!

30 juni 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u ondanks eerdere twijfels toch voor ons heeft gekozen, en dat u zo tevreden bent met uw pergola én onze service! We doen ons best om alles zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, van levering tot montage.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze klantenservice en bezorging. Dit motiveert ons enorm om zo door te gaan!

Geniet volop van uw nieuwe pergola, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, weet dat wij altijd voor u klaarstaan.

Team sweeek

Waardeloze kwaliteit; bedrijf niet bereikbaar

Ik heb 2 maanden geleden een parasol (touquet) gekocht. Bij het minste briesje verboog hij en was hij onbruikbaar. Mail gestuurd naar de klantenservice: geen reactie. Twee weken later nogmaals gemaild: weer geen reactie. Koop hier niets!

Reactie 2/7: het bestelnummer is 79299hi3.

30 juni 2025

Beste Sophie,

Wat vervelend om te horen dat u geen reactie heeft mogen ontvangen. Als u mij uw bestelnummer toe kunt sturen, dan zal ik de klantenservice vragen hier spoedig naar te kijken.

Onbruikbare houten tuintafel

Wij hadden een houten Almeria (120-180 cm) uitschuifbare tuintafel besteld. Na 2 weken kon de tafel heel moeilijk uitgeschoven worden en kon aan 1 kant het uitschuifbare deel niet meer vastgezet worden, waardoor de tafel niet met het uitschuifbare blad gebruikt worden. Na heel wat mailtjes, de nodige foto's en video's van het probleem aan de klantenservice van Sweeek gestuurd te hebben kregen wij het onbevredigende antwoord dat de tafel 'droog' weggezet moet worden. Hoezo een TUINtafel die droog bewaard moet worden omdat het anders niet voldoet aan de functies. Korting of omruiling was niet mogelijk. Denk 10x na voordat je bij Sweeek wat koopt.

16 juni 2025

Beste Claire,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft gehad met de uitschuifbare Almeria tuintafel. We begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is.

Onze tuintafels zijn inderdaad van hout gemaakt, en hout kan door weersinvloeden, zoals vocht, uitzetten of krimpen. Dit kan invloed hebben op de werking van het uitschuifbare gedeelte. Daarom adviseren wij altijd om de tafel, wanneer mogelijk, droog en afgedekt te bewaren om dit te voorkomen.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Team sweeek

Voor tweede keer bestelling gedaan

Voor tweede keer bestelling gedaan, perfecte levering.
Montage wat complex, maar gelukt.
Heel erg mooi in de woonkamer!!

27 juni 2025

Beste Annick,

Wat geweldig om te horen dat uw tweede bestelling perfect is geleverd en dat de montage uiteindelijk gelukt is! We zijn heel blij dat het zo mooi staat in uw woonkamer.

Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor u klaar!

Klantenservice beneden alle pijl

Na het melden van een beschadigd geleverd onderdeel werden er maar 2 keuzes voorgesteld. Of 100 Euro bij volgende aankoop op 75 euro kortingsbon. Geen van beide zit logica achter. Toen ik de eerste keuze aangaf op een 2de bestel deel gaf men aan dat dit niet mogelijk was. Iets later gaf men te kennen dat wegens geen Replay de klacht gesloten was. Geen service in gebrekkig Nederlands.

24 juni 2025

Beste,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat onze oplossing voor het beschadigde onderdeel niet naar wens was en dat onze communicatie voor verwarring heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet hoe wij graag met onze klanten omgaan.

We willen dit graag voor u uitzoeken en samen tot een passende oplossing komen. Zou u ons daarom uw bestelnummer kunnen doorgeven? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om dit verder te bekijken.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Perfecte vervanging doek parasol 3x3

Onze ruim 15 jaar oude zweefparasol 3x3 had een nieuw doek nodig. Een grote nederlandse tuinwinkel kon niks voor ons betekenen. Het bij Sweek bestelde doek werd ruim voor de aangegeven termijn al geleverd en past perfect! Echt een aanrader als het parasolframe verder nog prima is.

20 juni 2025

Beste Annette,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat het nieuwe doek perfect past en dat we u snel hebben kunnen helpen. Het is inderdaad vaak zonde om een goed frame weg te doen, dus we vinden het geweldig dat uw parasol met ons doek weer helemaal als nieuw is. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor u klaar! Veel plezier van uw parasol!

Doe het niet!

Ik heb bij Sweeek Nederland een kast besteld en geleverd gekregen.
Ben ik bijna klaar met het monteren kom ik tot de ontdekking dat er twee onderdelen niet bij zitten.
Verder is de kwaliteit best slecht.
Klantenservice reageert niet!
Wat een miskoop.
Ik waarschuw mensen, zou hier niet bestellen. Ik had de reviews dus wel serieus moeten nemen.

23 juni 2025

Beste Cynthia,

Bedankt voor uw feedback, en vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet aan de verwachtingen voldeed.

We willen graag verduidelijken dat wij binnen de aangegeven termijn van 48 uur op uw bericht hebben gereageerd. Na contact hebben wij u een passende oplossing aangeboden voor de ontbrekende onderdelen, waar u uiteindelijk tevreden mee was.

We vinden het jammer dat dit in uw review niet wordt benoemd, aangezien we er alles aan doen om onze klanten snel en correct te helpen — ook als er onverhoopt iets misgaat.

Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard opnieuw voor u klaar.

Ontzettend kansloos bedrijf

Slechtste handleiding ooit. Omschrijving klopt voor geen meter, gaten zitten op plaatsen waar ze niet horen, vertalingen zijn nog slechter dan Google Translate, is geen hoes voor de Sweeek Edmond beschikbaar. Spijt dat ik deze barbecue heb gekocht.

21 juni 2025

Beste,

Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met onze handleiding en het product. Het spijt ons te horen dat de beschrijving niet overeenkomt met de werkelijkheid, de gaten niet op de juiste plaats zitten en dat de vertaling te wensen overlaat. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Wat betreft de hoes voor de Sweeek Edmond: op dit moment zien wij uw bestelling helaas niet terug in ons systeem. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons of uw bestelnummer door te geven? Dan helpen wij u graag verder met een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.