Tablet4u Reviews 498

2,3

Wacom tablet besteld, met setje extra penpunten. Setje penpunten niet meegeleverd, kan gebeuren natuurlijk. Email gestuurd, geen reply op gekomen. Telefonisch contact opgenomen, medewerker had emai... Toon meer

Dit is zonder twijfel de allerslechte service die ik in mijn leven heb meegemaakt. Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dat. Als je hier iets koopt kun je wel vergeten dat je binnen de gara... Toon meer

Wauw de aller beste service ooit gehad, nog nooit zo rustig en fijn geholpen. Eerst telefonisch 2 uur gebeld over mijn tablet die niet meer werkte. Super rustig en fijn geholpen. Geen resultaat maar w... Toon meer

Je kunt jouw tablet alleen online betalen vooraf terwijl ik 1 van de duurste tablets wil kopen en er ook nog anderhalf uur voor wil reizen om hem zelf op te halen terwijl ze aangeven wel met pin te k... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tablet4U is dé specialist op het gebied van Wacom tekentabletten. Als één van de weinige Wacom dealers in Nederland ondersteunt Tablet4U het Wacom assortiment met een combinatie van een informatieve website, een uitgebreide webwinkel, een goede service en een vakkundige telefonische helpdesk. Ook kunt u, na een telefonische afspraak, bij ons langs komen voor een demonstratie in het Wacom Experience Centre.

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Een webshop met wat problemen, maar goede bedoelingen

Er waren helaas wat problemen bij de verzending van mijn pakketje (wat schijnbaar als ik het hier zo lees wel vaker gebeurt). De standaard 1 á 2 werkdagen klopte niets van in mijn geval, waardoor ik contact op moest nemen met de klantenservice.

De klantenservice was behulpzaam en heeft alles duidelijk gemaakt, maar de response was traag. Daarbij werden er dingen vermeld die gewoon op de website hadden moeten staan. Mijn pakketje is uiteindelijk ook goed bezorgd, maar wederom was het traag en frustrerend. De status van de bestelling op de site zelf is ook heel vaag en nietszeggend.

Er zijn gewoon een hoop dingen onduidelijk op de website van Tablet4u. Er mag daarom ook nog wel flink aan gesleuteld worden. Mijn klachten stammen vooral af van het feit dat alles zo onnodig lang duurde en de site zo onduidelijk was.

Echter heeft Tablet4u wel overduidelijk goede bedoelingen, maar kan nog wel het een en ander leren van andere webshops. Ik zal hier dus heus nog wel vaker een bestelling doen, zij het bij gebrek aan beter.

21 juni 2018

Vreselijke Service!

Ik had een nieuwe kabel nodig voor mijn wacom tablet. Deze wilde ik graag op Tablet4U bestellen. Als betaalmethode koos ik voor achteraf betalen omdat ik eerst wilde weten of de kabel wel geschikt zou zijn voor mijn apparaat.

Na een week had ik nogsteeds niks ontvangen en ook geen gehoor gekregen over mijn bestelling. Doordat ik voor achteraf betalen had gekozen hadden zij problemen in hun systeem. De site vroeg mij om via ideal te betalen anders zou mijn kabel niet worden verzonden.
Dus ik heb betaald en uiteindelijk kreeg ik mijn kabel binnen. De kabel paste niet...

Dus ik weer contact opgenomen en een retour aangevraagd.
Zij hadden gereageerd en verteld dat ik het kon opsturen en mijn aankoopbedrag terug zou krijgen. 3 weken nadat ik mijn kabel heb teruggestuurd heb ik nogsteeds niet mijn geld terug...

Kortom zeer slechte service...

6 juni 2018

Prima geholpen

Deugdelijke informatie, snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden via e-mail.

6 maart 2018

Aantal keren contact moeten opnemen en…

Aantal keren contact moeten opnemen en ik heb lang moeten wachten voordat mijn bestelling eindelijk binnen was.

6 maart 2018
Logo Tablet4u

Antwoord van Tablet4u

Beste Matthew,

Dank voor je feedback. Helaas waren de vilten penpunten niet leverbaar, waardoor de levertijd langer was dan normaal. Excuses voor het ongemak. Wij proberen een zo compleet mogelijk assortiment van Wacom aan te bieden. Helaas is het voor ons ondoenlijk om van alle onderdelen op elk moment voldoende voorraad aan te houden. Echter proberen wij zelfs de meest lastig verkrijgbare producten zo snel mogelijk te leveren.

Arjo
Tablet4u

Prima

Prima geregeld, goede prijs, bestelling geplaatst, dag daarna in huis. Nu blij mee aan het werk

3 maart 2018

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk, Bestelling goed te volgen dmv track en trace binnen 2 werkdagen had ik mijn bestelling in huis.

19 februari 2018

Heel goede info gekregen door het team

Heel goede info gekregen door het team! Een aanrader voor als je kabels nodig hebt ondanks dat de levertijd enige vertraging had maar alle kabels kunnen dan ook niet op voorraad liggen he! bedankt nogmaals aan de contactpersoon.

9 februari 2018

cintiq

als profesionele tekenaar ben ik heel erg te spreken over de service!
Ik zat bij een klant te werken en mijn oude cintiq gaf de geest, na Tablet4u telefonisch gesproken te hebben, ben ik er naar toegegaan en hebben ze alles direct bekeken. Aangezien de oude cintiq toch aan vervanging toe was, heb ik een nieuwe 16' gekocht, die ze meteen voor me ingesteld hebben.
Ik kan ze iedereen in het grafische vak aanraden.

8 februari 2018

Goede site

Goede site, mooie producten, handige keuze tools. Prima prijzen. Zeer aan te bevelen.

27 januari 2018

Uitstekende service

Uitstekende service. Enige verbeterpunt is misschien dat de levering geschied zonder datum vooraf.

20 januari 2018

Ik kan dit bedrijf aan iedereen …

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Zeer vlot kunnen bestellen en toen de levering iets langer duurde dan ik dacht keurig telefonisch te woord gestaan en de levering kwam precies zoals de medewerker had gezegd.

Bedankt hiervoor!

17 januari 2018