Kjøpte et strandteppe som i reklamen på nettsiden loves å være sandfritt, vannavledende, ha store sidelommer for å ha sand/stein i og en ekstra glidelåslomme til personlige eiendeler. Strandteppet jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Selv om varene jeg kjøpte ikke fungerte, fikk jeg veldig flott service👌rask tilbakemelding på mailen min, rask respons ifht avklaring på saken og enda raskere refusjon for varene. Grunnen til 4 stj... Toon meer
Jeg gir én stjerne fordi det ikke går an å gi null. Useriøst firma som driver med svindel. Bestilte en vare fra anerkjent merke som skulle være nedsatt fra 1499 til 549 kr. Fikk noe ukjent Kina-dritt,... Toon meer
Skriver nå en ny anmeldelse av dere i Tek shop, så da holder jeg det jeg lover. Tusen takk for forståelse, for at det har vært en forvirrende og en frustrerende situasjon, men setter stor pris på den... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Send en E-post til support@tekshop.no Så løser vi det sammen.
Contactgegevens
Ensjøveien 14, 0655, Oslo, Noorwegen
- support@tekshop.no
- tekshop.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fornøyd med både produkt og levering
Fikk raskt svar på henvendelse til kundeservice, og raskere levering enn forventet (selv rett før jul).
1-3 leveringsdager på nettsiden er jo…
1-3 leveringsdager på nettsiden er jo bare noe tull. 1 uke siden varer bestilt og får beskjed om at det vil ta enda nesten en uke før varene kommer. Varene har ikke blitt levert til posten etter så lang tid engang. Nytter ikke si til barn at nei, dessverre dere må vente til romjula med å få gavene deres. 1 stjerne fra meg.
Absolutt useriøs aktør
Absolutt useriøs aktør. Fikk noe annet enn bestilt og viste ikke noe initiativ til å rydde opp.

Useriøs bedrift
Useriøs bedrift.
Ønsket å returnere et produkt. Fikk opplyst kontaktinfo til en annen kunde og ble bedt om å sende varen videre. Jeg bad om å returnere på nytt. Returnerte 6/11 og har fortsatt ikke fått refundert betaling. Har purret på pengene og fikk i går spørsmål om jeg kan sende varen videre til annen kunde.
………
Jeg ser at det ikke finnes noen svarsfunksjon for å respondere på Tekshops svar. Jeg gav opp etter å ha svart Tekshop mange ganger i tillegg til å motta en ganske ufin mail om at jeg måtte slette min anmeldelse på TrustPilot dersom jeg ønsket pengene tilbake raskt. Heldigvis betalte jeg med Paypal. Jeg la ved bilde av den frustrerende mailkorrespondansen og fikk raskt refundert mine utlegg fra Paypal.

Antwoord van Tekshop
Refunderte raskt det belastede beløpet
Var litt rask når jeg bestilte og betalte med Vipps. Da jeg etterpå anget kjøpet, ble beløpet refundert i sin helhet. Veldig hjelpsom kundeserivce!
Feil varene sendt, ingen svar fra kundeservice
Dårlig kundeservice. De sendte feil varene. Det kan selvfølgelig skjer. Men etter det har jeg ikke hørt noe ting fra dem. Ingen svar på email, telefon eller chat. Har ikke fått en refusjon heller. Unngår den shop!

Antwoord van Tekshop
Aldri hatt en så dårlig handleopplevelse
Oppdatering : etter 2 år får jeg plutselig mail om refusjon av vare og gavekort til mitt neste kjøp.. (kommer ikke til å handle her igjen) Hadde de villet gjøre opp så hadde jeg fått tilbud om å få refundert for fraktkostnadene på returen jeg måtte betale, så her setter de seg ikke inn i saken engang før de prøver å kjøpe bort dårlige anmeldelser her. Er vel ikke helt innenfor når det er gått så lang tid, jeg ga flere muligheter til å gjøre opp tidligere. Vennligst ikke kontakt meg mer tekshop!
Aldri hatt en så dårlig handleoppleveose noen gang! Sender ikke med returlapp så returnere er et hælvete når de ikke gidder å hente pakken på posten og du går den i retur, de skylder på posten men var i kontakt med de og fikk bekreftet hentemelding er som ble sent i tillegg til at jeg selv sendte mail med påminnelse når jeg sendte pakken og når den var fremme. Fikk feil vare med riper i tillegg, men måtte selv betale returfrakt og de forventer at jeg skulle betale for ny sending da de ikke hentet pakke .. Prøvde å avbestille etter det hadde gått uker uten at pakken var sendt, de lovet jo å sende på kun noen dager.. fikk beskjed at den var hos posten og de sendte forespørsel om de kunne får den tilbake, men får aldri svar på henvendelsen. Og dato for sending var etter jeg prøvde å avbestille og de påsto enda at pakken var sendt før det. Kundeservice var ikke lett å få tak i siden han var på ferie på sted med dårlig dekning og nett, når jeg sier dette er useriøst fikk jeg ikke lov å ha min mening, men du må jo få noen andre til å ta jobben om du selv er på ferie. Kan ikke krangle slik over telefonen på kunder når feilen er hos dere! De påsto også at de sende annen forespørsel til posten om å få returnert pakken etter de ikke hentet den, men de svarte aldri meg på hva posten responderte, tiltross for jeg spurte flere ganger og de sendte 2 forespørseler i dette. Flax det var gjennom klarna jeg handlet og de tok over tvisten her. Pakken ligger fremdeles hos posten

‼️‼️Styr unna Tekshop‼️‼️
Styr unna Tekshop!!
Kjøpte Tekshops «Vivagun Premium» massasjepistol. Pistolen laget mer og mer støy og etter 1 1/2 år (brukt ca 5-10 min i uken) hadde skruer inne i enheten løsnet. Man hørte løs skrue risle på innsiden og til slutt kilte den seg.
Stiller meg undrene om produktet er en orginal vare mtp prisbilde hos Tekshop kontra andre leverandører.
Jeg kontaktet så Tekshop. Mer useriøs, manipulerende, ufin og sleip selger/kundeansvarlig har jeg ikke opplevd. Firmaet driter i alt mtp kjøpslov og rettigheter. Spriker i sin forklaring og gjør alt for å slippe unna reklamasjon.
Truer med omkostninger for feilsøking, lager sin egen teori og skylder på feil bruk.
Ikke rart at firmaet tidligere har vært omtalt i TV2 Hjelper Deg. Min sak går til Forbrukerrådet i håp at de har nok saker til å få stopp på firmaet.

Kundeservice
Varen jeg bestilt var utsolgt, men kommunikasjonen med kundeservice var veldig bra Anbefales.
Svært god kommunikasjon og service
Det var i begynnelsen endel problemer med levering pga. stor pågang med bestillinger, men jeg ble møtt med stor velvilje og topp service. Varen er nå levert, og den lever opp til min forventning. Anbefaler alle å handle her.😊🤘

Antwoord van Tekshop
God service og veldig kunde orientert!
AirPods 2pro
Kjøpte en AirPods 2pro og den ble defekt etter 6 måneder, tekshop.no tok ansvaret og fikk full refusjon på hele beløpet pluss fraktkostnader.
Tusen takk Tekshop.
Anbefaler på det sterkeste ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANBEFALER ABSOLUTT IKKE TEKSHOP
Bestilte varen jeg ønsket å hørte ikke noe mer. Sendte Mail etter ca en uke å etterlyste dette da jeg ikke hørte noe. Fikk beskjed om at pakken ble sendt fredag eller mandag. På mandag fikk beskjed at det var en pakke på vei men posten hadde ikke mottatt denne. 5 dager til å ingen ting skjer. Etterlyser igjen hører ikke noe før flere dager. Da skal den sendes på nytt men da avbestiller jeg varene. Noen dager går så får jeg beskjed om at det ble sendt på mandag etter at jeg hadde avbestilt. Så da måtte jeg betale 139kr for at dem skulle stoppe pakken igjen. Det gikk ytterligere 5 dager før posten mottok denne pakken som jeg avbestilte for 7 dager siden. ANBEFALER ABSOLUTT IKKE Å HANDLE FRA DENNE BUTIKKEN

Bestilte og fikk varen etter 8 dager.😁
Varen bruker ekstremt langl tid
Varen bruker ekstremt lang tid, og litt mangelfull kundeservice
Veldig langt ventetid og dårlig kundeservice
Jeg har bestilt og betalt en strandmadrass 27.07.2023
I dag er det 10.08.2023 og har ikke hørt noe eller sendelse informasjon!
09.08 2023 Jeg har ringt og fått ikke svar og sendt mail ikke fått svar heller.
10.08.20 i dag også ringt forsatt bare telefonen svarer. Nydelig sendt en mail , ingen svar! Dårlig butikk og kundeservice!
Jeg anbefaler ikke og aldri handle tekshop.no

USERIØST FIRMA STYR UNNA
TIDSLINJE SOLBRILLESVINDEL
1. 05.06.23 kjøper jeg på nettsiden solbriller med styrke som skal brukes på ferietur 14.dager senere. Selger oppgir en forventet levering på ca 1uke
2. 12.06.23 Purrer jeg via mail status på leveranse.
3. 13.06.23 Svarer Tekshop og sier brillene dessverre er forsinket, men at jeg kan forvente å få dem i løpet av uken.
4. 26.06.23 Etter at ferien er over purrer jeg på nytt Tekshop via fordi jeg ikke har hørt noe.
5. 30.06.23 Får jeg svar på mail der Tekshop at varen er skadet under frakt og de må bestille ny vare. De spør om jeg ønsker å bestille ny. Jeg svarer NEI til dette og anser min handel for kansellert.
6. 03.07.23 Får jeg svar fra Tekshop på mail at dette er ok. Jeg ber de også pr. mail å avklare dette med Klarna slik at faktura blir slettet.
7. 27.07.23 Får jeg mail fra Tekshop at pakken likevel blir levert til meg og at jeg må bekoste retur til dem selv dersom jeg ikke ønsker å beholde varen.
8. 28.07.23 Etter litt dialog med Tekshop bestemmer jeg meg for å ikke gi meg uten kamp her av prinsipielle grunner da jeg mener de her har gjort et alvorlig overtramp.
9. Saken er nå klaget inn til Klarna og jeg håper at de skjønner hva som her skjer.
10. Min mening: Jeg bestilte briller i god tro, men fant dessverre fort ut at dette firmaet ikke er seriøse. Når de sender meg varer som ikke er bestilt og krever meg for fraktutlegg for retur er min tålmodighet slutt.

Forferdelig service
Jeg har lagt inn to bestillinger hos Tekshop, og har slitt med å få varene fra dem. Jeg vil ikke anbefale å kjøpe fra nettbutikken deres med mindre du er forberedt på å vente måneder på kjøpet.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.